mesajımın sonu çekişmesizdir olacak neden düzeltemiyoruz anlayamıyorum :)
Printable View
mesajımın sonu çekişmesizdir olacak neden düzeltemiyoruz anlayamıyorum :)
Sürüceksin ibn.. üstüne lastiği patlattı kontrolümü kaybettim ezdim diyceksin. haram yeyici şerefsiz kadına hiç yoktan bin lira masraf çıkardı....
Bu kadın sürücü üst düzeyden falan çıksaydı da filmin devamını izleseydik.
adalet yok ki ülkede..
Allahın beyinsiz cahili.
Yazık günah ya düşman yapmaz yaptığını bide kendini haklı cıkartmaya calışıyor.. ben bu işin peşini bırakmazdım umarım ablada bırakmaz.... Görevini kötüye kullanan herkesin Allah Belasını Versin
Orrrrrrrtamı germek istemem ama hiç hoş değil.
Biraz daha fazla eğitim..
Keşke kadın değilde hakim , savcı ya da üst düzeyden birisi çıksaydı ve torpidodan da haritasını çıkarsaydı o zaman görürdüm o polisin ifadesini.Polis söylenecek birşey yok suçlunun eline yetki verilmiş hali.
Tarihinde insana verdiği değerle tüm Dünya'ya örnek olmuş necip bir milletin ferdi olarak, meslektaşlarımın yapmış olduğu davranışın izlediğimiz şekliyle tamamen yanlış olduğunu belirtmek isterim. Tüm Tech Turkey ailesi üyelerine bahse konu olay nedeniyle üzüntülerimi sunarım. Saygılarımla.
insallah senin karına bacına da atarlar o kapanı. keşke hiç çıkmasaymışın o iki bacak arasından. daga çıkan hainden bir farkı yok gözümde bunun
Çoluğundan çocuğundan çıksın
edicek kufur bulamadim..
Şerefini siktiğimin götvereni. Gece gece uykularımı kaçırdı
Çoluğuna çocuğuna utanmadan nasil yediriyorlar acaba haram kazandikları parayı, şerefsizler. Kutsal olan bi mesleği ayaklar altına serdiklerinden dolayı iki yakalari bir araya gelmez inşallah.
Bu polis için ben safkan O.ÇOC.ĞU derim!!!!