Herzaman diyorum, sinavi gecemeyenleri göreve aliyorlar diye inanmiyorlar!
Allah bıldıgı gıbı yapsın ....
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
anası bunu sıçsa daha iyi olurmuş bide üste çıkmaya çalışıo kadın durmuş daha durmuyosun diyor. kobani olaylarında kedi kesilirler böyle normal vatandaşın anasını ağlatırlar
Ne güzel sakin sakin uyandım keyifli bir pazar günüydü videoyu izledim beynim tersine döndü. Şimdi bu herife saldırsan suç küfür etsen suç kaçsan suç dava açsan yıllar asırlar geçer. Eğitimsiz iğrenç insanlar bu polislerin büyük kımı. O iki lastik muhtemelen fabrika ebatlarında ve tahmini continental cs5 tarzı bişey tanesi 575lira. O bayan sürücü patlayan lastiğin aynısını takmak isteyecek min. 1000 lira lastik parası yani. Nerden baksan 200 lira çekici parası. Bide o iki ayaklı şapkalı kapanı atan cisim ceza yazmış en az 89lira. Hepsini geçtim bunlarla uğraşmak zaman kaybı uğraş ister. O patlayan iki lastik ve polisi düzenli bir ilişkiye sokmak istedim
Böyle polislerin sülalesinin .... koymak lazım o.ç ları
Eli boş hayatında, bi baltaya sap olamamış davardan polis olursa böyle olur işte.
Polis boyle islerle ugrasacagina, milletin modifiyesine takacagina bu videodaki insanlik disi yaratiklari yakalasa ne guzel olurdu dimi...
http://video.haberturk.com/haber/vid...-teroru/128794
V8
Neyse bisey demicem,iyi olanlarda kotu olanlarda dusuncelerimi/zi biliyolar zaten.Allahindan bulsun dicem de ateist yapmaz yaptigini o ayri korku morku kalmamis. Birde diyorki dur diyorum durmuyor.. ah ahh ..
- K -
________
Dr.Ecu
Bunun gibiler yarın öbür gün arkamızdan silahta sıkarlar modifiye yaptık diye. Söylencek söz bırakmamış zaten bana yapılsa böyle birşey kendime hakim olamam herhalde sonucu ne olur kestiremiyorum. Allah bize sabır versin ne diyim..
Ee her onune geleni polis yaparlarsa boyle olur allah sonumuuzzu hayir etsin
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
Yalnız herkes o polise sövmüş orda 1 değil 2 tane laf edilcek adam var diğer taraftaki arkadaşta kapan diye bağırıyor ondada var i...lik. Yazık çok yazık...
Golf MK3 Sport - SATILDI.
Jetta MK3 1.9 TD- SATILDI.
Golf MK2 GTD...
-Ne Mutlu Türküm Diyene...
K.Atatürk.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)