aynen subaru![]()
aynen subaru![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
şahsen çokta zor bi iş yaptığını düşünmüyorum, genelleme yapmak gerekirse çoğu ralli pilotu böyle bir fırsat verildiğinde yapabilir. istanbulun hızlı çocukları daha bile tehlikeli olur hatta nefes keser izletirken![]()
Şehir de aynı san andreasdeki los santosa benziyo![]()
İlk sahneden sonra devamı keyif vermedi. Neden RWD ile drift yapmıyor ya bu herif?
Bence gayet güzel olmuş![]()
Golf MK3 Sport - SATILDI.
Jetta MK3 1.9 TD- SATILDI.
Golf MK2 GTD...
-Ne Mutlu Türküm Diyene...
K.Atatürk.
Genel olarak ben begendim ilk sahneye bayıldım.
bi ben mi beğenmiyorum bu adamın yaptığı işleri. Saçma sapan her bölümde başka bi taşıt veya insanın etrafında sıfır çiziyo. lastik yakıyo. 2 viteste ara sokaklara yanlayarak giriyo. hiç tat vermiyo adamın yaptığı işler. sırf arabanın hatırına 1 dk kadar izledim. klasik lastik yakma sahneleri boş boş sıfır çizmeler falan.![]()
GO - BABY - GO !!! - YouTube
60 saniye filminden esinlenmiş olabilirbir de aracı ölüm yarışındaki arabalara benzettim..
SOLD
'78 T-Stop, '97 Clio RSİ, '90 Renault 5, '97 Corsa Gsi,
'94 Renault 19, '06 307SW 1.6 HDİ, '12 Megane 3 SW GT-line,
407 1.6 HDİ Hybrid Turbo Project (Now Loading...)
instagram : wagonhead
http://www.youtube.com/watch?v=oWSfyPWF-oo
60 saniye filminden esinlenmiş olabilir mekanlar birbirine benziyor.. bir de aracı ölüm yarışındaki arabalara benzettim![]()
SOLD
'78 T-Stop, '97 Clio RSİ, '90 Renault 5, '97 Corsa Gsi,
'94 Renault 19, '06 307SW 1.6 HDİ, '12 Megane 3 SW GT-line,
407 1.6 HDİ Hybrid Turbo Project (Now Loading...)
instagram : wagonhead
Eskisi gibi tat vermiyo artık bu adamın videoları. Hep aynı senaryoyla film çeker gibi. Şahsen farklı şeyler bekliyorum
o etabi tek seferde gecerse asil basari odur.
sifir cizdigi yerlerde bile en az 4-5 deneme yapmis.
Araba müthiş ama![]()
Adamın işi bu zaten usa da yapılan rallilerde bir nebze başarı elde edip wrc ye el attı eline yüzüne bulaştırdı. Şovdan kurgudan ibaret tabi ki ama gayet hakkını da veriyor. Yeteri kadar imkanı her geçen gün eklenen yeni bir sponsoru var ve gayet yeterli. Ben aynı yerde RB pilotu Mad Mike ı görmek isterdim doğrusu.
"Hayatta çok az şey iyi bir önden motorlu ve arkadan itişli otomobili kullanmak kadar eğlencelidir."
antverse.com
01 37 den sonrası çöp
Öyle Pısırık Pısırık Yürümeyeceksin,
Yürürken Omzun Dik Alnın Karşıya Bakacak.
Yere Bastığın Zaman Hakkını Vereceksin Toprak Seni Tanıyacak . . !
Bu adamın ralli adına 16.lık 17.likten öte bi başarısı yokmedyanın sevdiği bi surat sadece, monster da bundan faydalanarak gymkhana drift yapttırıyor herife
yani pilotajı değil pi*liği konusuyor
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)