User Tag List

Sayfa 2/7 İlkİlk 1234 ... SonSon
133 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: ARP 106 vs EL,FC,BKS Clio rs

3rk4n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Efekan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1.full takılı arabayla ,full sökük bagaj kapılar fiber arabayı,üstüne üstlük aradaki spec farkını bilmedenmi zevkli deneme olur diyorsun
    ;Yoksa kimin avukatlığını yapıosun ? merak ettim ? evet oraya speclerimdekiler yazmışım, onlar kendilerini ve tayfası kimlerden bahsetiğimi iyi biliyor ,
    He yok ben ona buna deneme ayarlıcam yapsınlar die bende ortalık karıştrcam diosan bahsettiğin araçla aynı spec 106 dener videolar konur o zaman beraber yorum yazarız
    Avukat falan hoş değil neden çirkefe yattın, seni iğneleyecek birşey mi dedim ? Bir araba sökmek ortalama 1 saat sürer ha sökmek istemezsen o olabilir piyasada koşan arabalar demişsin red de koşan bir 106 oloduğu için kurdum ben cümlemi. Ortalık karıştırcan falan saçmalamışsın kimin kimle denicene ben nasıl müdahele edicem ta hataydan 2 aranında hiç tanımadığım sahiplerine. Bu arada bu denemedeki rs ler sence denkmi senin 106ınla fiktre eksoz yazılım polish le ucmuyor rs ler çok eşitlik bu rs lerde senin rakibin değil.
    1.6tdi.
    Ecutech.

melih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rs ler ayni speclerde diyebilirz el rs bende iken filtre dandik ara boru ve egsoz emme kelebek isliydi.

106 ustundeki parcalarla gitmesi gerektigi gidiyor ne fazla ne eksik

Agustos gibi fln olmustu bu deneme

Efekan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nerdeyse stock Rs lerle basip en hizli 106 imaji yaratmayada gerek yok demi
    nerdeyse stock die birşey yok ,stocksa stoktur en hızlı 106 imajı yaratmıorum sizin heralde türkçeniz biraz zayıf ,sen ankaradan öbürü hataydan
    kendi speclerimde istanbulda senin bilmediğin 106 lar var ve benle denemediler yazdım yazarım onlar bliyolar kendilerini anladınmı en hzılı 106 imajı yarattğımız yok stock dedğin arbanın gerçkten stock hali 172 hp 2000 hacimli portpolis ,filtre egzoz ,kısa,yazılım lı olanıda var aralarında bu videolar sende bi rs sahibi olduğu için sana koymuş galiba bu kadar basit brakta araç sahipleri yazsın ben denedm hepsi geldi tebrik etti .
    Tuned by ARP Garage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 3rk4n Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Avukat falan hoş değil neden çirkefe yattın, seni iğneleyecek birşey mi dedim ? Bir araba sökmek ortalama 1 saat sürer ha sökmek istemezsen o olabilir piyasada koşan arabalar demişsin red de koşan bir 106 oloduğu için kurdum ben cümlemi. Ortalık karıştırcan falan saçmalamışsın kimin kimle denicene ben nasıl müdahele edicem ta hataydan 2 aranında hiç tanımadığım sahiplerine. Bu arada bu denemedeki rs ler sence denkmi senin 106ınla fiktre eksoz yazılım polish le ucmuyor rs ler çok eşitlik bu rs lerde senin rakibin değil.
    hataylı arkadaş seninde türkçen zayıf sanada ders verelim ,piyasadki koşan arabalar die birşey yazmadım kendi speclermde arabalar vardı bi tane garajda denemediler illa garaj ismi yazdırtmayın bana burda onlar kendilerini iyi biliyor o bilmediğin rsler çok 106 geçti gerekli açıklamaları arkadaşlar yapar
    Tuned by ARP Garage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Her konuyu boka sarip durmayin amk
    Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar bu siteye ne zamn video atsak birilerine bişeyler koyuyo adam hataydan şunla bunla dene dio ,biz kimseyle zorla denemedik ,dostluk çerçevsnde deneme yaptık tebrik edildik. herkes şlunu kafasına koysun ben 10 20 liralık bi 106 ya binmiorum kimse için araba sökmedim sökmemde 106 106 yla dener specler eşit olur ,106 rs le type r la s2000 le m3 le denerse specler aynı olamaz sökük olmayan bi 106 için asla denediğimiz arabalar 2.0 lt mesaj sayınızı yükseltmek için yazmayın , mantıklı yazılar yazın
    Tuned by ARP Garage

3rk4n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaþlar bu siteye ne zamn video atsak birilerine biþeyler koyuyo adam hataydan þunla bunla dene dio ,biz kimseyle zorla denemedik ,dostluk çerçevsnde deneme yaptýk tebrik edildik. herkes þlunu kafasýna koysun ben 10 20 liralýk bi 106 ya binmiorum kimse için araba sökmedim sökmemde 106 106 yla dener specler eþit olur ,106 rs le type r la s2000 le m3 le denerse specler ayný olamaz sökük olmayan bi 106 için asla denediðimiz arabalar 2.0 lt mesaj sayýnýzý yükseltmek için yazmayýn , mantýklý yazýlar yazýn
    Ne koyuyorsun bi söylesene .
    1.6tdi.
    Ecutech.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Efekan esler 2.0 AMA standarta Yakin kardesim bimiyosun o aksam aradiniz gelin dedim dostca denendi bitti arpye masallah fakat motor icine dalmadan cok set beklemek haksizlik olur rsden aerodinamigi iyi olmayan bir arac zaten AMA basaeiliydi.yinede herseyden once zevkliydi Yakin olsa aslinda bolt on AMA ibonun tic ile denemek zevkli olurdu degilmi Ibo yaz sende Okuma altdan.altdan ��

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nerdeyse stock die birşey yok ,stocksa stoktur en hızlı 106 imajı yaratmıorum sizin heralde türkçeniz biraz zayıf ,sen ankaradan öbürü hataydan
    kendi speclerimde istanbulda senin bilmediğin 106 lar var ve benle denemediler yazdım yazarım onlar bliyolar kendilerini anladınmı en hzılı 106 imajı yarattğımız yok stock dedğin arbanın gerçkten stock hali 172 hp 2000 hacimli portpolis ,filtre egzoz ,kısa,yazılım lı olanıda var aralarında bu videolar sende bi rs sahibi olduğu için sana koymuş galiba bu kadar basit brakta araç sahipleri yazsın ben denedm hepsi geldi tebrik etti .

Bence senin uslubundan dolayi denemiyodur senin speclerindeki 106 lar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yahu telden yazmakda ayri sikinti laflara bak fransizca gibi oldu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar Arp ,Piston ,İtb ,beyin, 1.8 stroker kit ve full söküktü. Rs ler stocktu
    Rs ci arkadaşlar mutlu olsun. İyi seyirler videolar ortada bizim uslubumuz bu hayırlı geceler
    Tuned by ARP Garage

SEÇKİN172 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar deneme 2-3 ay önce olmuş bitmiş fazla kasmaya gerek yok ADAM GEÇTİ...... 2 -2 daha 4 sıkıntı yapmayın araba bu yahu ben benim rs imden ve diger lerden gidişinden şüpem yok gitmesi gerektigi gibi gidiyordu zaten sadece 106 bizi geçti okadar bu 106 beyinli typerıda geçiyor şaşırmayın bence
    o yüzden her denemeyi sıkıntı yapmayın kavga çıkarmayın yok alttı yok üsttü fln dı fln dı bi 106 nın devrinde bi kendi devrimizde de bastık 106 hep geçiyor
    ilk defa araba denemedik hayatımızda bizde biliyoruz neyin ne oldugunu

ii geceler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gece gece kafanızmi iyi anlamiyorum. Kim Rs lerden bahsediyo.

Durduk yere adam kimse karşımıza cikamiyo diyor. Bende ucuz kabadayiliga gerek yok diyorum.

Bi deneme talebi konusu ac bakalim kim saklaniyo görelim.

Seçkin sen kime yaziyon öyle ?? kim ne dedide neye atarlaniyon?

SEÇKİN172 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Durduk yere adam kimse karşımıza cikamiyo diyor. Bende ucuz kabadayiliga gerek yok diyorum.

neye atarlanıcam abi o gece orda ne olmuşsa onu yazdım adam geçti onu diyorum bi kaç kişi galiba demiş rs i süremediler fln onlar için yazdım rs i ben sürememişsem kim daha iyi sürecek ? konuyu sen niye üstüne çektin onu anlamadım ben abi ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

ZAmanında biz deneme talebide açtık bilmeden konuşmak bu .sezonu kapadık,ama sen ve rs in istanbula gelirseniz ve denemek isterseniz o sezonu açarız gene herkese iyi geceler seçkin 172 herşeyi hakkıyla yazdı denedik indi tebrik etti yan yatmadı çamura batmadı ,neden kimse bunu yapamıyor herkese iyi geceler daha ben yazmıorum bu konuya videoları attım mllet kendi aralarında tartışsınlar .
    Tuned by ARP Garage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arp videolaei olmasa videolar kismi çok hareketsiz kalacak bu ara.

maaşallah deneyen araçlara. RS ler bu speclerle piston egzantrik 106 yi kolay kolay gecemez ama biraz daha oynanirsa durum değişebilir tabiiki.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ZAmanında biz deneme talebide açtık bilmeden konuşmak bu .sezonu kapadık,ama sen ve rs in istanbula gelirseniz ve denemek isterseniz o sezonu açarız gene herkese iyi geceler seçkin 172 herşeyi hakkıyla yazdı denedik indi tebrik etti yan yatmadı çamura batmadı ,neden kimse bunu yapamıyor herkese iyi geceler daha ben yazmıorum bu konuya videoları attım mllet kendi aralarında tartışsınlar .
    kardesim bak ben rs lerle denemenle ilgili bisey yazmiyorum. inatla mevzuyu rs lere bagliyosun.
    oda yetmiyor gibi benim arabami konunun icine cekiyosun.

Benim arabam sana kalin gelir.Yakin olsak zaten boyle konusturmam seni de bakma uzaksin.

Ama cok hevesliysen bin arabana gel ankaraya yada cekiciye yukle konaklama dahil tum masraflarini ben karsilayim. Çok ciddiyim.

Can's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardesim bak ben rs lerle denemenle ilgili bisey yazmiyorum. inatla mevzuyu rs lere bagliyosun.
    oda yetmiyor gibi benim arabami konunun icine cekiyosun.

Benim arabam sana kalin gelir.Yakin olsak zaten boyle konusturmam seni de bakma uzaksin.

Ama cok hevesliysen bin arabana gel ankaraya yada cekiciye yukle konaklama dahil tum masraflarini ben karsilayim. Çok ciddiyim.
    ya ne ısın var gırdıgın polemıklere bak gel ıstanbula benımle arabaları deneyek 2 boy avans verıcem