User Tag List

Sayfa 6/7 İlkİlk ... 4567 SonSon
133 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: ARP 106 vs EL,FC,BKS Clio rs

Efekan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tamam kardeşim senin araban king senin araban kral .evet videolardan baz al sen , şuanda benden hızlıysan git benden hızlılarla dene maşallah araban zaten güzel birşey demedim ben sana benden hızlı olanlarla dene, bu sezonu kağama muhabbetine bilip bilmeden yorum yapmak ayıp olmuormu arabam müzik tesisatından 15 inç jantlarına kadar takılı otoparkta duruyor .gerektiğindeıkarım gerekmediğinde çıkmam yaz boyu yetrnce deneme yaptım ben videolar elimde mevcut kimseye birşey ispatlama çabamız yok deneyenler canlı izleyenler ne olup bittiğini gördü eyasin sende arabama güveniosun biraz hızlılarla dene ,herkes yana yakıla denemeye araba arıo dene izleyelim bide bi yorum yapalım herkese başarılar . Lütfen bu başlık altında kimse saçma sapan yorumlR yapmasın burası deneme talebi yeri değil konuyu dağıtmayın .
    Tuned by ARP Garage

ysn-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Efekan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tamam kardeşim senin araban king senin araban kral .evet videolardan baz al sen , şuanda benden hızlıysan git benden hızlılarla dene maşallah araban zaten güzel birşey demedim ben sana benden hızlı olanlarla dene, bu sezonu kağama muhabbetine bilip bilmeden yorum yapmak ayıp olmuormu arabam müzik tesisatından 15 inç jantlarına kadar takılı otoparkta duruyor .gerektiğindeıkarım gerekmediğinde çıkmam yaz boyu yetrnce deneme yaptım ben videolar elimde mevcut kimseye birşey ispatlama çabamız yok deneyenler canlı izleyenler ne olup bittiğini gördü eyasin sende arabama güveniosun biraz hızlılarla dene ,herkes yana yakıla denemeye araba arıo dene izleyelim bide bi yorum yapalım herkese başarılar . Lütfen bu başlık altında kimse saçma sapan yorumlR yapmasın burası deneme talebi yeri değil konuyu dağıtmayın .
    Est. ben kralim kingim demedim arp yede herzaman masallah dedim hirslik durum yok yani hayirlisi olsun kazasiz belasiz ins.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı B16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Siz bunu yazdıktan sonra, bu konu uzar.

Evde ki çekirdek stoğunu açmanın zamanı gelmiş.

Ama ben demiştim @ysn-R

Çekirdek istiyen buyursun.

serkandevran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Efekanin öz ve öz abisiyim burada bir kişi 30 kisiye birden saldırmakta,laf sokma yarısında isiminn yoğunluğu sebebiyle forumu çok takip edemedim şu yazilanlari okudum utandım yha bu ne laf sokma yarısı kardeşler bakın deneme konusu değil bu konu araçlar denemis herkes birbirini tebrik etmiş kimilerine de fena koymus Arabamızi garaJimiza çektik önümüzdeki sezona surprizlerle yine gelicez..Burada yorum yapan kişiler şu yorumumdan sonra igneleyiçi, laf sokma edasında,egosunu tatmin etme yarısına giren biri olursa çok pis küfür edicem ve bunun geri dönüşü olmucak önce saygı yeter amk bir insan 30 kişiye cvp vermiş olmaz böyle hayırdır derler ..bilmem anlatabildinmi umarım anlayan anlamıştir..videoya yorum yapan yapsın yapmayan arabasi hızli olan gitsin kimle deniyorsa denesin!!!!!!!
    Tuned by ARP Garage

Commander696 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok delikanlısın ya nette herkese telefon numaranı vermeden önce R yapmamayı öğren yok beyinli emmeli gömmeli type r geçmiş kimi geçtiğin belli değil.Konu açmışsın kimse gelmemişmiş.Adam deneyelim diyor sezon kapattık diyosunuz hani çok iyi yürüyo ya arabanız herkesi geçiyosunuz kimse siiznle denemek istemiyor arabalarını garajdan çıkarmıyor ya sizin için ondn herhalde rüya görmeyi bırak beyinli emmeli typerı geçen adam egsozlu typer ile deneekten çekinmez nasıl bir tırsaklıksa bu anlamadım gitti.Git dene geç geçil ozaman seni tebrik ederiz.Burda bukadar atar giderden sonra r yaparsan kimse seni iplemez.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ulan okan ne yazdın be
    Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abisi geldi noktayı koydu dağılın

3 ay once kı denemlerın videosunu koyucaksın '' 3 tane rs gectım '' dıceksın. burdan baska RS cıler dıcek kı gel '' benımle dene '' kardesın ''sezon kapandı'' dicek. sen de cıkıp '' ben abısıyım daha yorum yaparsanız kufur edıcem '' diceksin.

araban sezonu kapattı neden video koyuyorsun ?

herkes arac hazır olunca deneme yapar vıdeo koyar sen denemeyı yapmıssın arabayı rafa kaldırmıs 3 ay once kı denemeyı koyuyorsun.

POLEMIK cıkarmak ıcın video koyuyorsunuz sonra yorum yapılınca '' KÜFÜR EDİCEM '' diyorsunuz.

10bin-20bin lik 106 ya binenler küfür etse yakışır derim de sizin gibi elit bir 106 sahibi insanın böyle konuşması hiç yakıştıramadım.

AHMET
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Commander kim olduğu söylicekmisin kimin nikahındasın kimin adına yazıyosun? ben videoyu istediğim zaman koyarım yapcağım denemeleri yaptım şimdi sıra videolarda ,burası deneme talebi yeri değil illa denediğim zaman atcak zorunluluğm yok kimse karışamaz buna . Adam ankaradan rs ci olarak yazmış ankaradan yolu düşerse gelirse denerim , boru değil 3 tane rs hepsininde giderini çoğu kişi biliyor fc clionun başka bi rs i 4-5 boy geçtiğini bliorum bi çıktık iyisiyle denedik ! Deneme talebi 2 defa açtık . İsteyenle denedik bilmeden konuşmak ne cahilce
    Tuned by ARP Garage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O çok giden eski ss rs geçildiği için bu kadar batıyor birilerine şimdi anlaşıldı
    Tuned by ARP Garage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Commander696 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok delikanlısın ya nette herkese telefon numaranı vermeden önce R yapmamayı öğren yok beyinli emmeli gömmeli type r geçmiş kimi geçtiğin belli değil.Konu açmışsın kimse gelmemişmiş.Adam deneyelim diyor sezon kapattık diyosunuz hani çok iyi yürüyo ya arabanız herkesi geçiyosunuz kimse siiznle denemek istemiyor arabalarını garajdan çıkarmıyor ya sizin için ondn herhalde rüya görmeyi bırak beyinli emmeli typerı geçen adam egsozlu typer ile deneekten çekinmez nasıl bir tırsaklıksa bu anlamadım gitti.Git dene geç geçil ozaman seni tebrik ederiz.Burda bukadar atar giderden sonra r yaparsan kimse seni iplemez.
    Bak okan seni tanımam etmem sende beni tanımıyorsun yakın zmanada corluya gelicem bu sözleri yüzüme söyle seni burda rezil Rusva ettiler her konuya atladın zıpladin seni bu forum kovdu kovmaktan beter etti ama ben alamam seni corluya gelicem sende geliceksin konusuna tamam mı okan klavyeden daha fazla yazma
    Tuned by ARP Garage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ahmet kardes seni tanımıyorum milletin avukatın sana noluyor hangi RS deneyelim dedi ankarayami gidicem denemek için yada sanami sorular ne zman denicemi ne zman video atacagimi kimsin kardes babamızın patronummusun kimin avukatişin şahsi bir problemin mi var nedir sorunun bi anlayalim..ben 5 sene önceki videoyu koyarım bundan sanane..sende koy sana benim tarafımdan kötü bir yorum geldimi arabana Şahsiyetine kendi işine bak kardes benimle uğraşma..
    Tuned by ARP Garage

Commander696 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Okan kim tanımam etmem.Ben utku kırmançi utku
    Kimsenin gazıyla yazmayız biz kendimize yeteriz hadi hayırlı tıraşlar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardes bu kadar delikanlısın işte..corluda görüşürüz okan
    Tuned by ARP Garage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Okan degil arkadasnkonuniyice boka.sardi heee okanla.m3konusundada takismislardi sanirim neyse konuyu kapatin
    Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Okan değilmiş arkadaş yanlış anlaşılma oldu birileri yüzünden
    Tuned by ARP Garage

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı serkandevran Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ahmet kardes seni tanımıyorum milletin avukatın sana noluyor hangi RS deneyelim dedi ankarayami gidicem denemek için yada sanami sorular ne zman denicemi ne zman video atacagimi kimsin kardes babamızın patronummusun kimin avukatişin şahsi bir problemin mi var nedir sorunun bi anlayalim..ben 5 sene önceki videoyu koyarım bundan sanane..sende koy sana benim tarafımdan kötü bir yorum geldimi arabana Şahsiyetine kendi işine bak kardes benimle uğraşma..
    Bak kardeşim ben deneyelim flan demedim.Ankaradan istanbula boş atar yapacak biride degilim. Gel ortada bulusalim derim en fazla ama ona bile vaktim yok.Diger arkadaslar benim aracimi one surdu , sizde konuyu istediginiz yere cektiniz o kadar. Tabi soz ağızdan cikti teklifim hala gecerli.geliyoruz diyin cekici ucretini hemen yollayim.

Benim size anlatmak istedigim durum tüm 106 larin sizden çekindigi imaji yaratmaya calismaniz. O rs lerin ne kadar gittigide belli senin onlari ne kadar gectiginde. Cok daha hizli 106 lar oldugunu biliyoruz.En hizli imaji yaratma diyoruz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bak kardeşim ben deneyelim flan demedim.Ankaradan istanbula boş atar yapacak biride degilim. Gel ortada bulusalim derim en fazla ama ona bile vaktim yok.Diger arkadaslar benim aracimi one surdu , sizde konuyu istediginiz yere cektiniz o kadar. Tabi soz ağızdan cikti teklifim hala gecerli.geliyoruz diyin cekici ucretini hemen yollayim.

Benim size anlatmak istedigim durum tüm 106 larin sizden çekindigi imaji yaratmaya calismaniz. O rs lerin ne kadar gittigide belli senin onlari ne kadar gectiginde. Cok daha hizli 106 lar oldugunu biliyoruz.En hizli imaji yaratma diyoruz.
    Kimsenin en hızlı 106 imajı yarattığı yok kim sana öle birşey söyledi ? Nasıl anlıyorsunuz?
    Tuned by ARP Garage

OzanKcr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Neden herkesın atarı gıderı war bole bı 106 rslerı gectı dıe mı sıkıntı oluyoo bole arac sahıplerı araca masllah dıyıp tebrık ederken sağdan soldan neden bole atarlar oluyoo Arp 106 zaten kendı speclerınde kendını belırlemıs ıspatlamıs bı arac Hızlı bır 106 kendı konumunda yanı gerken acıklama yapılmıs konuyu nerden nerelere getırmıs adam denemek ıstmedıgınde sezonu kapatım dıo hala mıllet ne sezonunu kapatın hesabında gerekenı solemıs muzık sıstemıne kadar takılı suan arac kendı harfıyen herseyını bıllen bı ınsanım havalar duzelır adam deneme talebı acar burda konusan herkesın oo talepde denemesını ısterız bızden hızlı olsa bıle ama bole kalkıp bırbırnızı kırmaya hıc gerek yok Bu iş zevk işi Zevkini çıkarılmm Bokunu Deıl ...
    Drag Service Performance

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı serkandevran Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    avukatlık yapan yok sahsıyetıne arabana laf eden de olmadı. Yazarken Turkce yazıyorsun ama okurken baska okuyorsun sanrım. Senınle sahsı sorunum Olması ıcın bır neden de yok. Vıdeo koydunuz gelen yorumlar sızı rahatsız ettı. Bızım vıdeomuza yapılanlardan bız sızın gıbı rahatsız olup saga sola saldırıp kufur etmıyoruz. Beni tanımayabilirsin camia da yenisin belli ki. yürüdüğünüz yolda başarılar ...
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler