Hilmi aga'ya saygızlık yapmayın gençler hem büyüğünüz hemde bu camiada tecrübeleri ile yol gösterendir.. duydunmu ozan
Printable View
Hilmi aga'ya saygızlık yapmayın gençler hem büyüğünüz hemde bu camiada tecrübeleri ile yol gösterendir.. duydunmu ozan
Masallah deneyen araclara .
Usta sende yazdıklarını bida oku yazdıklarını yazarken ne mantıkla yazdığını bida hatırlayıp giden gecir..sana yazdığın cümleleri tek tek yazicam..
1. 3 rs le deneyip en hızlı 106 ilanı vermedik speclerimiz ne ki en hızlı 106 olalım bunu sen soluyorsun.
2. Denemis im tebrik etmişim edilmişim gayet dosthane şehir dışındaki rs leri ortaya süren yine sen..
3. Havalar yağışlı arabam kapalı otoparkta yatıyor. .arabam yatırıp yatirmayacagimi ne zaman cikaracagimi sanami sorucam..
4.video hakkında yoruma açıgm benim speclerimde bir 106 bu 3 RS i full takılı bu kadar geçer. .benim speclerimde başka bir 106 i varsa sağlam yürüyen sabaha kadarda sikarim sorun yok sıktıMDA şehir dışına kadadra gittim..
5. Küfür ederim neden bilim ormusun konu başlıktan sapitti ve 30 kişi bir insana yüklendi. .kimse sahipsiniz değil ordada ben devreye girdim her zman da girerim..
Olayı daha fazla sahsilestirmicem umarım açıklayıcı olmuştur. Daha fazla klavyeden konuşmak cvp vermek istemiyorum anlatabildimmi..
Usta başkasının avukatlığını yapma konunun başında proje mi yaziyar ben mi goremedim sen yap projeleri bide videolarını Izleyelim
Tipik 106 konusu oldu hep tartisma hep kavga
Ben arp 106 yı en az 20 boy gecerim:)
[QUOTE=engin_ant;7680823]Ben arp 106 yı en az 20 boy gecerim:)[/QUOT
Göz kararıyla mı? 20 boy
Efekan maşallah şimşek gibi :)
maşallah arp kısa ne kullanıyorsunuz ?
Maşallah araclara yazın cok hareketli geçicek piyasa alev topu :)
Ellerinize sağlık maşallah
13/61 şanzımanimiz..