white be :D ;) arkada yazmıyormu abi :D yolda bakardım arkandan sürekli okurdum :) :D
Printable View
Rscileri gönderdik bu forumdan sıra type r cılardamı ? Yasin denilen kardeş !! Bir kere daha benm arabamın videosunun altına ben arkadaşı çağırdım gelmedi die konuşursan yemin ediyorum senin için sıkıntı olucak ,biz sezonu kapadık . Bz type rla zamanında denedm bitti senden daha üst type rlada denedim gizli spec de değildi ! Hit kendine başka birini bul kendini kandırma aç arabama deneme talebi git kendine birini bul onurcam yaZmış dene işte 205 le Bu saatten sonra deneme yapcağım kişiler tanıdğum kişiler olucak her konuda tartışma boş konuşmak ne kadar kolay ağzı olan buraya yazıyor . Bu klavye adamı katilde eder sakatta brakır herkea bunun farkına varsın.
Ben bz y le alakalı birşey demedim denediğim type rn speclerini söledim o stock type rla denemek istemiyorum , bunu ben değil forumda arkadaşlarda beyinli type e geçtimi sölemişlerdir zaten bu olanlardan sonra tanımadığım kişilerle denemek istemiorum sıkıldım artık ben tek başıma burda 7-8 tane rs ciye cevap vermekten 5-6 type r cıya cvp vermekten ARP yaz boyu gecelerdeydi çok can yaktı bitti gitti şimdi videolar konuşuyor kütfen typer muhabbetini kapatalım kimsenin arabSı hakkında yorum yapmadım ,buradı deneme talebi yeri değil . Konu sayfalara dağılmasın deneme videosu altına yakışmıyor bunlar.
Denemeyi avrupa yakasında yaparsanız benim iskeleti mezarlıktan çıkarırım :) .. @Agah'
Sikinti olucak durum yok bi insana hitap edilirken denilen diye hitap edilmez adim yasin.ayrica arabamin stok olduguna inanmiyorsan koy ruhsatini cebine hemen suan bir gun dahi gecmeden gel ikitelliye herseyine bakalim egz kapagina pistonuna kompresorune fhe harici tek bir mekanik parca cikarsa yemin ediyorum arabami sana aninda vericem ama tek bir parca cikmazsa arabani alirim bu dedigim inanmayan herkez icin gecerli bosa sallamak kolay inanmayan iddaa eden yuregi olan alsin ruhsatini gelsin
Ayrica forum her turlu yoruma ciktir hosuna gitmiyorsa acma konu darlanma savasmiyoruz ne kadar geriyosun kendini ve bana sakin bir daha tehdit edici kelimeler kullanma kimin ne oldugunu bilemezsin.
maşallah araclara
serkan senide tanırım yasinide tanırım BZ cidden cok farklı gıdıyo normal tayyarlarla bir tutma yasin cok fazla para harcadı bu şekilde en iyisi olmak ıcın :)
Oncelıkle butun araclara masallah dıyorum
Gecmek yada gecılmek muhabbetı bıle saygı cercevesınde yapılmıyor sorunun temelı bu aslında caktım koydum don lastıgı falan denırse gecılende hayırdır der yanı
Muhakkak bırı gecılıcek
Ve arabanın ıyı gıttıgıne ınanıyorsan saglıklı typerlerle dene guzel zevklı deneme olur
Bak hocam ben sana sarmiyorum veya ugrasmiyorum sen diyosunya kprolu emmeli bilmemneli typer geciyorum oyle bi dunya yok bks rs i kac boy gectigin belli videoda al bak gecen ay ben denemistim bks ile kac boy geciyorum kendine olcu al bu kadari yeter sanirim aracim fhe aksini iddaa eden suan bana pm ile ulasip ruhsatini alip ikitelliye gelebilir.
BKS RS sahibi dostum sakin yanlis anlma arkadasa gercekleri gostermek adini videoyu koyuyorum zaten techte vardi videomuz :icon_tup:
http://youtu.be/xgrMm_TeFu0
Farkindaysan birakiyorum birakmasam dahada acicam ama gerek yok arkadaslar gayet dostca denemisti senin gibi hirslari yoktu.
Kimse beni gecmeden fhe typer geciyorum demesin
Kprolu emmeli egz typer gectim diyende WHITE TYPERI gecsin oyle konussun
Bundan sonra konularina yazmam selametle.
ysn_R senin aracın eski vtc 40 mı ?
oda fhe lu çok iyi gidiyordu değilse de denedinmi o typer ile
http://www.techturkey.com/forum/vide...d-106-gti.html
kendi speclerindeki typer ları rahat geçiyordu
bu konudaki arp plakalı 106 dan daha yüklü ve sökük 106 larıda geçiyordu yukardaki konuda videoları var zaten
" sezonu kapattık " :) tekstilci misiniz ?
Sezon sonu indirminiz de var mı ?
Drag sesonunu kapattıysan anlarım da senin arabanı hiç görmedim draglarda. onu bunu gectım dıyorsun " hadi çıkalım " diyene " sezonu kapattık " diyorsun.
10-20 liralık 106 ya binmiyorum demişsin 100 binlik var da biz mi görmedik. 10-20 liralık 106 hızlı olunca 106 olmuyor mu ? O araclarda emek para yok mu ?
Ahmet
kpro emmeli ,fehli type r ile senin Araban denk gidiosa eğer hatta daha iyise bu işte bir ipnelik var ya sen gizli specsin yada o araba olması gerektiğinden daha az gidioda bu kadar da kötü olamaz ,herneyse bu beni ilglwndrmez ben senle zamanında denedim koydum geçtim kardeşim ,anlaşılan sende yara açmış kimin ne olcağını bilemezmişim ölemi peki sen karşındakini biliomusın?
Bak bende onu diyorum gectigin arabada sikinti vardir sensoru vs bozuktur ayari duzgun degildir.
Arabamda gizli diyemezsin ben iddaami sundum madem iddaa ediyorsun koy ruhsatini cebine gel.
Gectigin flan yok bundan 6 ay onceki denemeyi diyosan 170 te araban arizalandi ki sana ne dedim arabamin filtresi berbar sensorum bozuk duzeltince bidaha deneriz dedim ama okadar gel basalim dememe ragmen gelmedin msjlarimiz hala duruyor istersen koyayim buraya ozamna gayet abi kardestik smdi gercekler cikinca niye hirslaniyorsun sen beni su halinle gecemezsin bnu aklina sok YUKLENEN VIDEO DA GAYET ACIK.
Ne oldugun nasil oldugun beni ilgilendirmez ben sana nasil saygi manyik cercevesinde yaziyorsam sende oyle yazicaksin bu kadar hirs basina is getirir
Benim yorumlarim iddaalarim ortada inanmiyorsan gel acalim arabayi daha sana tek sozum yok.
efekan sende çık dene kardeşim neden uzatıyorsunuz denemek için araba yapıyorsunuz geçmekte var geçilmekte bu iş böyle