Maşallah ikisinede,205 gayet iyi tutunmuş
Masallah pasalar ayaginiza saglik
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
205 8v ile resmen süpriz yumurtamaşallah 41 kere. emeklerin karşılığı alınmış bence bundan sonrası hep ekstra olur.
typera da maşallah
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
daha ne olacak ki maaşallah 205 canavar gibi olmuş işte
'' Titremene gerek yok, ben kral değilim. Kureyşli kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum..!!'' Hz.Muhammed s.a.v
Masallah araclara 205 daha da guzel olur
Çok teşekkürler herkese 205 gti iyileştirmeler yapılacak yavaş yavaş daha iyi olabilir başta pilotaj![]()
Onurcan Korkmaz
Bemaps Chiptunıng
Maşallah deneyen araçlara gti ayar ve hızlı viteslerle vs bence çok daha güzel denemelere imza atacaktır emeğinize sağlık . White typer zaten her gün rollingde görüyorum açıkçası bende peşine takılıp izlemekten keyif alıyorum geçen de evo ile deniyordu![]()
maşallah iki aracada... 205 8v ile yürüneceğini göstermiş)) küçücü tefecik iiçi dolu pıtırcık:P harunum maşallah white kondisyonunu hiç bozmadan devam
helal olsun uçan kaçanla da çıkıp gaz açıyorsun gel deneyelim desem benle bile kırmadan basıcan nerdeyse
![]()
205 zaman geçtikçe biraz daha hızlanacaktır ki zaten crxten sonra çok uzak kalmışsın refleks mefleks kalmamış bu ne olm ne vites atabiliyorsun ne gaza oturabiliyorsun la bebe
bu demek değil i 205 yavaş, white cidden hızlıymış..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)