Gaddarsın Alpiki :D
Printable View
Gaddarsın Alpiki :D
Her iki aracada MAŞALLAH, Alp senide ayrıca tebrik ederim :)
Bayadır tsi denemeleri kayıptı özlemişiz, Araçlara maşallah
maşallah her iki araca da :icon_tup:
Güzel denemeler olmuş. Alptuğ böyle devam et :D
iki araçada maşallah güzel denemeler olmuş, Aziz abiyide Alptuğuda tebrik ederim, eklediğim video yeni denemeler araçlar stg1 mı böyle geçmiş aziz abi?
https://www.youtube.com/watch?v=7EKy1JCtT3o
teşekkurler :)
teşekkurlerr
cok teşekkurler
bu arada yenı deneme dedıgın benım yolladıgım gun deneme yapılmıştı :) azız abının arabasıda guzel gıdıyor konusuldu ztn herkesın ıcındede demıstır hızlı oldugumu deneme sonunda apo abılere de soylemıstır :)
teşekkurler kankamm :D
Aziz Bey den den yorum bekliyorum ben, ama öyle centilmenki kendileri sanırım yorum dahi yapmayacak...
sen avukatımısın hayırdır ya bak aracın varsa eger gel deneyelım senı geceyımde rahatla bende rahatlıyım ok bana kımsenın avukatlıgını yapma azız beyle 2 kere denedım farklı gunlerde hep gectım yıne ısterse yıne denerım sanane centırmense veya dglse yorum yapar veya yapmaz kendı bılır telefonum var yanlış bı sey varsa benı arayabılır KENDISI HERKESIN ICINDE TEBRIK ETTI HIZLI OLDUGUMU SOYLEDI sen denemede yokken neden senı bu kadar ılgılendırıyor
MAŞALLAH DEMESINI OGRENICEKSINIZ
RSA NIN DA EN HIZLI CUPRA SINI GECEN DR.ECU POLO GTİ DIR VIDEO LARI VARDIR ....
Yusuf bey disardan bir sikintinizvar. Gibi oluyor bence boyle yazmayin. Aksini idda eden varsa yazsssin bosuna kendi kendinize insanlari boklarmis gibi oluyor azcik saygi hepimizden iyi bilmeniz lazim tebrik etmeyi buyuksunuz yas olark lutfen ..
sen benım konuma yazma ok EGER ARACIN HAZIRSA HADI DENEYELIM SENIDE GECEYIM VARMISIN DENEMEYE
Bana elalemın arabasıyla dene deme bende sana gtr evo getırırım denemek ıstermısın ? ne dersın ?
KENDI ARACINA GUVENIYORSAN TELEFONUM VAR VIDEO LU DENEYELIMMI ? YINE CAMERA YI ARKA CAM A TAKICAM DAHA ONCELERDE YAPTIGIM GIBI
Deneme olduğu gün bende arkalarından basarak izledim. Kaç kere gözümün önünde denendi Ap polo hep aynı şekilde geçti iki araçta stabil araçlar. Videolarda gözüktüğünden daha fazla fark oluyordu ben gözlerimle şahit oldum aksini iddia edenler neye göre ediyorlar.