11 de anca uyan sen sert erkekk:)
Printable View
11 de anca uyan sen sert erkekk:)
Burada ayar fiyat listeni acıklarsam ii olmaz maddi acıdan cokuntu yasama:)
Hahahahahauahahauhauahauauahhaua full den 90 oktan fullleeee
Faşo agasın olm sen acılımını anladın sen:))
alptuğ kim *** atıyo arabana yada özgün açıkca yazsanıza hazımsızlık yapanları?
Oooo adım geçmiş buralarda :)
HD efsanedir. Boklamaya çalışmayın. Geçen sene neredeydiniz? Adam gibi gelip deneseydiniz...
maşallah hepinize
emek sahiplerinin emeklerine sağlık
Yapanin edenin eline emeğine saglik..
Sahibinin kesesine bereket..
Masallah
bu video neden koyuldu? denemeden sonra koyulmamıştı hatırladığım. sanırım facede aziz abi ve gökhan inci urfa kardeşimin paylaştığı video ki gökhan paylaştıktan sonra tollganın yorumu vardı sanırım ondan sonrada video buraya yansımış:) hazımsızlık!! kim yapmış?
s3 olayını kime yazdın anlamadım özgün savaş abinin s3 den mı bahsediyosun?
Resit abi seni aradim ztn bugun soyledim benide biliyorsun ztn yillardir video vardi yeni koyuldu abi ztn inkar eden yok ama baskalari laf dediginden buralara geldi ozgun ztn aracimi az cok yazmis bnm ozgun e tek dedigim ac acabildigin kadar ins dahada hizlanick yakinda hic yapilmamislari yapicsz
Oz un dediigi savas abinin s3 bu arada
adamın her arabası hızlı
kazasız belasız apo abim
reşit neyin hazımsızlığı pardon ?
biz o 2 ayrı denemede de video çektik koymadık bugune kadar bi hazımsızlığımız olsaydı başkaları gibi denemenin bitiminde videolar konulurdu.aziz abi 2 denemede alptugu tebrik etti hızlısın dedi.ebubekirin aracı alptuğdan yavas bunu herkes biliyor....
urfacım seni ayrı seviyorum biliyorsun :D numaram var konuşalım
tekrar deneyen araçlara maaşallah 2 tarafında emeğine sağlık
maşallah deneyen araçlara aziz abi net ölçü almadan denemezdi ama kıstas tutmamış bu sefer galiba:D polo kesin nos basıyodur:D:D:D:D:D
Tesekkuler arkadaslar kistas alincak kimseyle denemedigimden bilinmemesi normal ;) varsa ama hizli araba denerim kistas alan
kesin nosludur diyenler nos basan tsi a bindinizmi yada yan yana yürünüdüzmu çok merak ediyorum.ama emin olun fark boyle olmaz ....
Alp2 bey ver su arabayida tartismalardan kurtar kendini:D
alptuğ maşallah :)