Emanet şeyle şeye girilmezmis..
Tekrardan tebrikler emeğine saglık alptu
Emanet şeyle şeye girilmezmis..
Tekrardan tebrikler emeğine saglık alptu
Herkese iyi akşamlar..
Reşitin merak ettiği şeyi bende merak ettim farklı ve açık bir şekilde sorayım müsade varsa.
Bildiğimiz kadarıyla Diğer videodaki araçlada yeterince ilgilenmişti özgün ve yakıtlı bir ayarıda vardı öyle olduğunu düşününce neden bu araç bu kadar farklı yürüdü madem bu kadar çözülmüşse stoc turbo motorlu cupra ve pololar neden doktorumuzun diğer araçlarlarını da böyle yürürken göremediğimizi bende merak ediyorum.
murat abinin sorusunu herkes merak ediyor.dr.özgün'ü çok duydum ama 1.4 tsi da bir tek ap poloyu duydum hakiketten bi tek aracın yürümesi merak konusu.ayrıca nice yürüyen araçları geçti FVM herkes de bilir...
cupra AJ
Murat gc kirilirsa senmi vericeksin parasini ? Alptu kirilirsa senmi vericeksin ? Gc riske girme. Alptu riske gir diyor. Riske girince neler olsugunu s3 olayindan biluyorsunuz hepinizyediremediginiz bişey varsa bence hepberaber bir soda icin limon suuyu benden size hediye.
Hazmedemeyen buraya yazmayanda cok adam var. Beyler. Biz nos basalim buyrun birde oyle deneyin peki ozaman dahada hizlanirsa ne olcacak yada gelim bakin inceleyin cikmasssazzza ne olcak ? Yq birakin bazi seylere *** atmaya saolasiniz butun iyi kotu dilekleriniz icin. Murat abi hayirdir yazmasssin y@zaasin tuttu abisen deilmiydin gecin abi nolur gecin die
![]()
Doctor birçoğunun kafasına takılan bir soruyu sordum hazımsızlıktan ziyade bilgi sahibi olalım bizi aydınlat die.art niyet yok sonuçta karşı taraf araç sahibi abim harcadığı emeğe saygı duyuyorum. 2.3 pik basıyor die ufacık turbodan bu kadar extra güç çıkmasına şaşırdım doğrusu bu arada nasıl başardıysanda alptuğ ve senide tebrik ederim.
Sus da tek gecelok vardi hd ve tu da nos oldugunu kimse inkar etmiyorko ztn fvm ye nos lu diyen yok ztn yuz yuze aziz abiyle konustukta ztn fvm hizli olabilir ama benden yavas insallah dahada hizlanir her araba ayni degildir bilip bilmeden kimse *** atmasin emege saygi duysun herkes
Dr.Ecu EcuTuning
TFSİ KİNG
Hd Type r lari gecmek icin nos basti
Sus 20g li sti i gecmek icin basti sadece
Dbs ile yz turkiye turu atti NOSSSUZ
"Wagen"thusiast
Ulan bole videoyu koydunuz tartısma cıkacagı belli neden koydunuz koydunuz gectı gecıldı iki tarafta arkadas yuzyuze oturuyoruz her iki tarafı savunamıyoruz bizleri de dusunun bole olaylarda aziz abi olsun alptug olsun polonun sahibi kardesım aynı masada oturup yemek yıyoruz
Abi. Hergun yeni bisiy yapiyoruz deniyoruz hanginizde ince conta varpolocu cupracilarda hanginizde kapak var yada manifoldunuz polishli. Yada camleri oynanmis kimseye ne yaptigimizi soylemek zorunda deiliz abi yakin arkadasim olur soylerim bunlar nohow dir kimse bisiy diebilirmi kim 2.3 basiyor peak 1.5 bitiriyor 7300 yada 7500 donuyor hanginiz benim dynomda 245?
)))
Ulan ucan ayu tepene binecem senin
burada yazmak olmaz yuzyuze konusuruz hep beraber karsı karsıya
Hayırlı geceler
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)