akşam olsa da ben de izlesem ya merak ettim![]()
trafiğe mümkün oldugunca kapalı bir alandır diye bişey yok gayet açık hatta insignia sıkışmış baya onu kimse görmemiş sanırım ama genel olarak efsane olmuş mu olmuş![]()
Azcık sosyal mesaj vermesi de benden olsun;
Ben yapacak olsam tam da sizin yaptığınız gibi aklıma gelir çıkar yapardım. Aynı görsellik olmazdı o ayrı konu,
Aslında yapılması gereken ise;
Drift güzergahı boyunca video çeken arkadaşlara en az 2w gücünde telsiz verilmesidir.
Telefon asla aynı işi görmüyor. Headsetli bir telsiz araç kullanırken dahi direkt iletişim içerisinde olmanızı sağlayabilir.
Beykozda araya yan yollardan araç girişi olmayan 1-2kmlik yollar var.
Bu tür yollar ve eli telsizli arkadaşlar ile risk en aza indirilebilir, karşınıza otubisde çıkmaz, kendini yolun kenarına atan insignialar da olmaz.
Sadece azcık daha organize olup pazar günü erken kalkmaya bakar. Böylelikle de tüm sosyal içerikli mesajların önünün kesilebileceğini düşünüyorum![]()
Adaam yapmış bize helal olsun demek düşer
Ibıza Bocanegra, Dr.Auris 1ND Forever
https://www.youtube.com/watch?v=pzCye3R2QMU
Sercan's Old= CBR 600F, ER Civic Sİ, KN 206 RC, SIU Corolla T-Sport
müdür sölediğin şey 10 kişi extradan 3 araba her araca benzın gelenlere yemek telsiz ak *** 500 lüksünben çıktım 50tl benzın attım döndüm evime he bana ne zararı oldu normalde vericeğim hayvani açıları daha dikkatli şeridimden cıkmamaya özen göstererek tatlı tatlı verdim gözüm kapalı gitmedim dışardan riskli gibi gözüksede en aza indirdim ben yani bigün ön ayak olmak istersen her zaman beklerim
kesene bereket şimdiden kolay gelsin
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
Bu tür telsizler bende mevcut, elbette gayri resmi olarak yardımcı oluruminsan gücü olarak da gönüllü bir çok arkadaş bulunur.
Ne var ki; sponsorluk beraberinde her iki tarafa da sorumluluk getiriyor, Sponsorluk profesyonel olarak talep edilecekse bence bu konuda olması gereken temel şartlar;
1-Fiilin belirli tarihlerde düzenli olarak bu amaca uygun trafiğe kapalı bir alanda icra edilmesi (senelik bir yarış ya da antreman takvimi hazırlanıp sunulabilir)
2-Araçtaki güvenlik önlemlerinin belirli bir standartta olması
3-Aracı kullanacak kişinin fiili gereği gibi icra edebileceğini gösterir sertifika
4-Bu iş para karşılığı yapılacağı için sponsor talep eden kişinin fatura kesebilmesi gerekiyor
Yukarıda yazdığım gibi bunlar temel şartlar olacaktır,
Bu şartlar sağlandığında örnek videolar ve bir kaç referans dosya haline getirilip alakalı alakasız tüm firmalara sponsorluk için başvuru yapılabilir.
abi telsize gerek yok telefon iş goruyoZello nasıl kullanılır? - YouTube
İlker G.
İnsanların hayatlarını bu şekilde riske atmanıza hakkınız yok.. Bunun için pistler var.. Kıyamet gibi de alkış almışsınız.. Bu kadar da olmaz.. Ayıp..
Neyse diyeceğim şudur ki.. Yeni videoları bekliyoruz![]()
Bi de o direği naptınız merak ettim.. Yerine koysaydınız bari hauhuah
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)