Accent'ler hızlılar.. Manueli baya yürür, hele chiple fln şaka makinası olur![]()
Accent'ler hızlılar.. Manueli baya yürür, hele chiple fln şaka makinası olur![]()
maşallah araçlara, birde daha düşük hızlardan deneseydiniz keşke, 1.2 tsi 0-100 de gayet başarılı çünkü.
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG-Golf7 1.6TDI
Abi zaten tsi'ın devrinde bastık her seferinde.. O ayarladı devrini öyle bastık.. 0'dan da denedik.. Sonuç aynı.. Kafa bile çıkartamıyor.. Sadece 3.viteste bastığımızda tutundu 130'lara kadar.. Onda da otomatik vitesin sıkıntısından ve devri tutturumamasından kaynaklı..![]()
Elek mode off.![]()
![]()
![]()
Golf utanmasa 1000 devirde basacakmış2 bin küsür devirde basılır ise sonuç böyle olur.Yazılım ve 3 bin küsür devirde baya çekişmeli olur,hatta golf geçer kanımca.
Golf ün devrinde bastık denmiş ama 2.000 devir nasıl golfün devri oluyor ? Ayrıca yazılımla geçemez diyenler bence saçmalamış
Çekimi discovery 2 ile yaptık. : ))
Kazasız belasız beyler yazılımdan sonra fark bakalım nasıl olucak.
Sizin ağırlık bilgisi yanlış.Markaların kendi web sitelerinde böyle yazıyor.
Accent Blue
Yüksüz Araç Ağırlığı (En Hafif) (kg)1,245
Yüksüz Araç Ağırlığı (En Ağır) (kg)1,325
Golf 7 1.2 Tsi
Boş ağırlık, kg 1210 /1229*
vıdeo dan ızledıgımız kadarıyla golf e bol dumanlı yazımlımda yapsanız accent e tutunamaz dusuncesındeyım
IN BOOST WE TRUST
Yazılım konusunu şaka olarak yazdım ya gerilmesin ortam.
Şehir içi az yakan hacmine göre çok kaçan, mutluyum böyle1.4 olsa belki uğraşılırda, bu haliyle yormaya gerek yok.
Bazı tsi lar doğuştan şanslı![]()
Golfun devrinde bastik.. 2-3 k arasi tam doldugu ve yurumeye basladigi zaman.. Arada 7 boy fark oluyor.. Yazilim yapsa araba 7 boy hizlanir mi ? Hizlandi diyelim.. Yine kafa cikartamaz..
Aynen kankacim.. Karaduman yazilim dp egzos vs yapilirsa o zaman eglenceli olur)
Kanka mutlu olucaksan Twingoyla deneylim.. Sende 7 boy at ödeşelim hanım hauahauahauaha![]()
cem çok gaddarsın. süpriz olur da böyle olmaz spor gazetesi![]()
Gonderin gelsin![]()
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
Golf sadece yazılım yaparsa Accenti yine geçemez.
Maşallah 2 aracada ama yazılımdan sonra daha keyifli olur.
2-40 3-60 nasıl golfün devri oluyor yahu bildiğimiz dizel devri bunlar..
Tabi bunu golf geçecek diye demiyorum, crdı dizeller gerçekten iyi.Trafikte çok denk geliyorum ben yetişene kadar uzayıp gidiyorlar..İki aracada Maşallah.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)