harbiden ya normal bişeymiş gibi golfün devri 2bin diyosunuz. dizel mi bu araba dizel olsa bile 2k az yani. golf 3500de falan basması lazımdı kendi devri için
6:20.dakikadaki denemede 2 viteste basiyoruz. Golfun devir 3k gosteriyor.. Sonuc yine ortada.. 1.2 tsi o kadar devir ceviren bir arac degil.. 6-7k devir donmuyor.. Haa donerde bosa doner.. O yuzde 2-3k devir araligi golfun gitmeye basladigi devirler.. Araç sahibide burda zaten araba kosturan bi adam.. O da soyler..
1.2 tsi chipleyip paranı boşuna harcama al bi 1.6 crdi blue ona yap yazık edersinhaha şaka şaka
ama 1.6 crdi ne yürümüş be ben 1.2 tsi hafif burun çıkarır öyle gider diye düşünüyordum hayret ettim keşke videonun ismini golfun ibretlik dramı filan yazsaydınız
![]()
böyle yazıyorum ama golften yanaydım
![]()
ben manuel blue crdi test aracı kullanmıştım. tamam iyi gidiyordu aman aman bir gidişi yoktu. bu videodaki ayrıca otomatik. bence golf'te bir sıkıntı var.![]()
![]()
golfle blue aynı kiloda falandır ya ufacık getz bile 1200 kilo degilmi vgtsi , bence fark normal gibi arada 20 hp fark var torkda cabası
Cem, hasan bakın millet ikilemde. Bu olayı çözmek lazım. Hadi hazırlanın çıkıyoruz 3k ve üstü devirlerde deneyelim![]()
Golfun 2.vitesi cok guzel. 2 de hic yuksek devir basmadik.
3. Viteste denedik yuksek deviri. Yinede denemeye deger. Bir umuttur yasamak![]()
![]()
Bazı tsi lar doğuştan şanslı![]()
Yuksek devirde bir daha denemeye deger, fark kesinlikle bu kadar olmayacaktir diye dusunuyorum
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
Hasan, 2. Viteste biraz yüksek devirde + 15'lerini tak dene birde bence![]()
Edeple gelen, lütufla gider.
Tak ulan 15 leri.. Ben vericem parasını.. İstediğin devirde istediğin viteste.. 3 boy arkamdan gel geçildim sayıcam haha
Otomatik faktörüne rağmen diyorum bak.. Ben vites atsam neler olur biliyosun![]()
15 leri az once sattim gec kaldınız
Yuksek devirlerde deneyelim bir gun o zaman. Fark olacagini sanmiyorum.ama birde oyle bakalim
Bazı tsi lar doğuştan şanslı![]()
accent senin sanırım. laf atmıyorum accente ben maşallah ikisinede gayet güzel gidiyo accent ama golf 2kda gitmeye baslıyo demişsin. tork geldigi devir başka bişey. dizel deigl ki bu araba 2.000 devirde fırlasın. 6.20deki denemede golf 3kda basmış ve daha iyi tutunmuş. basar basmaz fırlamamışsın mesela. anlatmaya calıstıgımı anlamıssınızdır umarım. kazasız belasız
top speed denedinizmi hiç? bence top speed de golf geçer
DR.ECU
SAFKAN Le Mans___________________________By İstanbul Otopark / Fatih
0-100 için birşey diyemem orda arkada kalabilir ama sonra top speede degil marsa kadar basılsa yakalayamaz 1.2tsi.
1881 - 193∞
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)