User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
71 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: FT VTI vs White TypeR

cakaragol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Honda ile honda geçmek inan bana zevk veren birşey değil harun

yani asla senin aracını geçmek için çaba sarfetmem

pejo citroen reno olsun rekabet olsun
    Banada zevk vermiyo abi en hizli pejo vs megane vs da gectim benden yeter artik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selçukla konuşayım hep beraber bi toplu yapalım
    Olur olur bana uyar alo yapin yeter abi

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cakaragol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ozgun bey 5 te birakiyo oyle geciyodum hani duvar oluyo siciyo desek daha iyimis oakdar olur o gece cok denemeler yaptik araclar normal sicmis olabilir )
    6 kere basmissiniz adam rksiksiz koymus 1 inde ondesin nerde gerisi cekmedinizmi hukmi i kesti adam 5 e atmisustune gitmis. Bence duvar muvat olmuyor benim gorusum tabikiii
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vtec sesi s2k gibi olmuş çok istekli hızlanıyo leylek gibi araba ve bu şekil kullanmayla bile efsane..

White typeR için para harcama zamanı geldi araba bıktı hep aynı kondisyon yürümekten
    Dr.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    6 kere basmissiniz adam rksiksiz koymus 1 inde ondesin nerde gerisi cekmedinizmi hukmi i kesti adam 5 e atmisustune gitmis. Bence duvar muvat olmuyor benim gorusum tabikiii
    Yaaa biraksana 6 kere denemenin 4 u ztn 180 190 neyse birakiyo gidiste afr m bozuk dedi kac kere ben napiyim donuste top spedde gecmisim eksiksiz
    Gecmisim hahahaha

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vtec sesi s2k gibi olmuş çok istekli hızlanıyo leylek gibi araba ve bu şekil kullanmayla bile efsane..

White typeR için para harcama zamanı geldi araba bıktı hep aynı kondisyon yürümekten
    Batman yok haci white para harcamam boyle iyi satmazsam biraz harcarim coilleri soktum debriyajda iylesmeye gittik ve kanat olayini cozuyorum birazda sokersem yine izdirap yeter bu hafta satilmazsa bakariz artik sikistirma vs baslarim haberin olur ztn

Efekan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Camera önü gösteriyor videoda 1.29 sn 5 'e sıkıntılı atmış ve devam etmiş bırakmamış ve hala önde type r göremiyorum ,araç 4. Vites 205 görüyomuş , 5 geç atıp devam atmış hızı tahmini hesap edin , vtec ' in iyi plotajla çok daha rahat geçeceğini düşünüyorum . 180 km/h konuşulmasın araç sahibi sonradan bu polemiklern olcağını bilseydi vites atamayıp devam edermiydi sizce ?
    Tuned by ARP Garage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Efekan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Camera önü gösteriyor videoda 1.29 sn 5 'e sıkıntılı atmış ve devam etmiş bırakmamış ve hala önde type r göremiyorum ,araç 4. Vites 205 görüyomuş , 5 geç atıp devam atmış hızı tahmini hesap edin , vtec ' in iyi plotajla çok daha rahat geçeceğini düşünüyorum . 180 km/h konuşulmasın araç sahibi sonradan bu polemiklern olcağını bilseydi vites atamayıp devam edermiydi sizce ?
    Orayi bende izledim orda belliki onume araba falan cikmis yoksa 4 denemedede bak 4 bitirip biraktigimda arka kapindayim hemen tqm geciyorim birakiyo en son videoyuda izle ztn 5 atiyo biraz donuyo yaninda gectigim anda birakiyo ordaki hixi bilmiyorum kac ama 220 230 neyse sonuc onemli izlersen

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İkincisi polemik olayi falan yok sahibide kabul etti konustuk inincede falan sonuc bu yani ister kabul edilsin edilmesin yarista bahane olmaz iyi pilojat olsaydi vitesi iyi atssydi falan olmaz sonucta arabayi hep sahibi surcek oda hatalarini gorur ona gore surer zevk bu gevmis gecilmis neolcak

sword - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Efekan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet 5 te baya gıdılmış kacırılan 5 e ragmen arkada white .. birde o denemede sağdan bı arac mı gecip gidio tam secemedim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sword Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet 5 te baya gıdılmış kacırılan 5 e ragmen arkada white .. birde o denemede sağdan bı arac mı gecip gidio tam secemedim
    O arac bana ogun onume mi kirdi makas mi ne atti bisey oldu ben biraktim orda kacirdidigi yerde oyle bir dunya yok hem vites atamiyca o hixlarda bieaz 5 te biraz yuruycek 10 boy olmasi lazimki yok yani biraz mantikli olalim ))

sword - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cakaragol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O arac bana ogun onume mi kirdi makas mi ne atti bisey oldu ben biraktim orda kacirdidigi yerde oyle bir dunya yok hem vites atamiyca o hixlarda bieaz 5 te biraz yuruycek 10 boy olmasi lazimki yok yani biraz mantikli olalim ))
    240 a kadar ne olur tam bılemem ama 200 e kadar önde olman zor gibi harun (agırlıktan dolayı) son denemede 4 te sıkıntılı yurumuş vtec belli ordada gelmişsin zaten . araya kar girdi azcık dınlenılın bu hafta

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sword Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    240 a kadar ne olur tam bılemem ama 200 e kadar önde olman zor gibi harun (agırlıktan dolayı) son denemede 4 te sıkıntılı yurumuş vtec belli ordada gelmişsin zaten . araya kar girdi azcık dınlenılın bu hafta
    Tabi tabi 200 kadar onde aynen agirliktan haci benim biliyosun kg mi yani ama bidahi ki demelere farkli gelcem kg olarak bi kac ta eksiklerim var onlari yaptim ztn havalar evet ikj yari bitti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Harun ne zaman geçildiğini kabul edeceksin. Adam bariz olarak geçmiş. 1 vites tutunmuşsun ondan sonra seni direk arkaya almış. Yani sadece hafiflikten dolayı geçio olsa ilk viteste sana nefes aldırmazdı direk öne zıplardı. Her denemede Vti bıraktıktan bayaa bi sonra geçmişsin öyle arka kapıda falan da değilsin belli ki. Hala neyin mücadelesini veriosun anlamadım.
    IN BOOST WE TRUST

orcunnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    harun cok gulduruyon benı yaa fakır arkadasım benım hangı en hızlı pejo yu gectın merka ettım pıs hondacı
    bıde pejo dıyınce aklıma sen hep bu vıdeo gelıyor burdada 5 boy demıstın hahahahha

http://www.streetfire.net/video/jb-106_2379512.htm
    Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
    DR.ECU

Tuncay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Harun gecsede gecmesede gecenin sampixonudur bence
    .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Harun ne zaman geçildiğini kabul edeceksin. Adam bariz olarak geçmiş. 1 vites tutunmuşsun ondan sonra seni direk arkaya almış. Yani sadece hafiflikten dolayı geçio olsa ilk viteste sana nefes aldırmazdı direk öne zıplardı. Her denemede Vti bıraktıktan bayaa bi sonra geçmişsin öyle arka kapıda falan da değilsin belli ki. Hala neyin mücadelesini veriosun anlamadım.
    bi sen eksiktin abi tam oldu abi ben yangin merdiveninden izlemedim ben surdum vidrolarida izledim biz kapadik konustuk hersey belli sahibidr biliyo top speedde gectim bi vitesmi tutunuyorim adam kisada geciuo ztn dedik 200 e kadar onde sonra sini konustuk tekrar deniycez izlerseniz hep beraber

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tuncay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Harun gecsede gecmesede gecenin sampixonudur bence
    )) tuncay bu iyiydi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orcunnn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    harun cok gulduruyon benı yaa fakır arkadasım benım hangı en hızlı pejo yu gectın merka ettım pıs hondacı
    bıde pejo dıyınce aklıma sen hep bu vıdeo gelıyor burdada 5 boy demıstın hahahahha

http://www.streetfire.net/video/jb-106_2379512.htm
    hangimi red i suan en hizli o degilmi allah askina ) yanlismi biliyorim en hizli reno f7r megane rs turbo baska daha vardir videolar youtube da mevcut bi mug kaldi oda bana agir gelir ama. Onlada deniycez tabiki onada hondamiz var tabi
    Bu ne videosu eski video belliki senle benim denemem mi yc jb zamani mi acilmiyo ozelden at bakim neymis o

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler