www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Vtec sesi s2k gibi olmuş çok istekli hızlanıyo leylek gibi araba ve bu şekil kullanmayla bile efsane..
White typeR için para harcama zamanı geldi araba bıktı hep aynı kondisyon yürümekten![]()
Dr.ECU
Camera önü gösteriyor videoda 1.29 sn 5 'e sıkıntılı atmış ve devam etmiş bırakmamış ve hala önde type r göremiyorum ,araç 4. Vites 205 görüyomuş , 5 geç atıp devam atmış hızı tahmini hesap edin , vtec ' in iyi plotajla çok daha rahat geçeceğini düşünüyorum . 180 km/h konuşulmasın araç sahibi sonradan bu polemiklern olcağını bilseydi vites atamayıp devam edermiydi sizce ?
Tuned by ARP Garage
Orayi bende izledim orda belliki onume araba falan cikmis yoksa 4 denemedede bak 4 bitirip biraktigimda arka kapindayim hemen tqm geciyorim birakiyo en son videoyuda izle ztn 5 atiyo biraz donuyo yaninda gectigim anda birakiyo ordaki hixi bilmiyorum kac ama 220 230 neyse sonuc onemli izlersen
İkincisi polemik olayi falan yok sahibide kabul etti konustuk inincede falan sonuc bu yani ister kabul edilsin edilmesinyarista bahane olmaz iyi pilojat olsaydi vitesi iyi atssydi falan olmaz sonucta arabayi hep sahibi surcek oda hatalarini gorur ona gore surer zevk bu gevmis gecilmis neolcak
Harun ne zaman geçildiğini kabul edeceksin. Adam bariz olarak geçmiş. 1 vites tutunmuşsun ondan sonra seni direk arkaya almış. Yani sadece hafiflikten dolayı geçio olsa ilk viteste sana nefes aldırmazdı direk öne zıplardı. Her denemede Vti bıraktıktan bayaa bi sonra geçmişsin öyle arka kapıda falan da değilsin belli ki. Hala neyin mücadelesini veriosun anlamadım.
IN BOOST WE TRUST
harun cok gulduruyon benı yaa![]()
fakır arkadasım benım hangı en hızlı pejo yu gectın merka ettım pıs hondacı
bıde pejo dıyınce aklıma sen hep bu vıdeo gelıyor burdada 5 boy demıstın hahahahha
http://www.streetfire.net/video/jb-106_2379512.htm
Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
DR.ECU
bi sen eksiktin abi tam oldu abi ben yangin merdiveninden izlemedim ben surdum vidrolarida izledim biz kapadik konustuk hersey belli sahibidr biliyo top speedde gectim bi vitesmi tutunuyorim adam kisada geciuo ztn dedik 200 e kadar onde sonra sini konustuk tekrar deniycez izlerseniz hep beraber![]()
hangimi red i suan en hizli o degilmi allah askina) yanlismi biliyorim en hizli reno f7r megane rs turbo baska daha vardir videolar youtube da mevcut bi mug kaldi oda bana agir gelir ama. Onlada deniycez tabiki onada hondamiz var tabi
![]()
Bu ne videosu eski video belliki senle benim denemem mi yc jb zamani miacilmiyo ozelden at bakim neymis o
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)