Daha farkli bir setup uzerinde calistikta, calismak yetmiyor :)
insallah yakin zamanda beraberiz abi
Printable View
Abi maşallah ds3 çok güzel bir araç zaten bu şekilde yapılmışıda daha bi extra olmuş
maşallah abı :)
Ya arkadaş yeter artık Gençler'in Önünü aç da :D
Maşallah :)
maşallah abi herşeyin fevkinde :)
Çok çok iyi Maşallah
Mami baskan masaallah .fakat bu sana yetmez biliyosun .seni hep hızlı makinelerde görmeye alıştık.700 hp civarı güzel agresif hain hırçın bir makine bekliyoruz senden :)
Abi doğru diyosun fakat inan artık sanayide iş yaptırmaya çalışmaktan sıkıldım o yüzden o kadar agresif arabalara geçmeyi artık düşünmüyorum bide yapınca en hızlısı olmadıktan sonra mantığı yok yani beni 700 de kesmicek :) bu işin sonu 850-900 doğru sene 2020 de anca biter setup :)
Böyle iyi abi şaka bi yana zaten biraz o tür arabalara doydum şimdi artık ufak bütçeyle büyük güç çıkarmak daha çok hoşuma gidiyor
mami abi çok iyi gercekten.
şanzuman oranları neymiş öyle yaw ? oynadın mı şanzumanla , orjinal değil heralde?
Uuuvv Beybeee :D
Cok iyi gidiyomus bu alet ya. Neden zamaninda bundan almadik ki biz. Ulan Ziword Murat sikibin sikibin diye diye mahvettin bizi. 3 beygir 5 beygir alicaz diye servet doktuk su hondalara...
Masallah yavrum. Emeginize saglik.
mami olm sana ceza diye el arabası vermek lazım ama sen ona da bişeyler yaparsın. Biraz dinginleş la.
Maşallah boeing den hızlı F16 dan yavaş olmuş bu.
maşallahh mami abi hem yakışıklı hem cok hızlı ds3 :D
MaşAllah abi.
Masallah arac gayet guzel gıdıyor.Sanzuman oranları benım sahsı fıkrıme gore gayet ıyı bu kadar tork olan arabada kısa cok anlamsız olur kısısel tatmın ıcın olur ancak kısa.
aracın hızlı olmasında arka fonda çalan müziğin etkisi warmı acaba abi :)
maşallah abi makina dertli gidiyor...