maşallah abı![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
maşallah abi herşeyin fevkinde![]()
Dr.Ecu AntaLya
Çok çok iyi Maşallah
Mami baskan masaallah .fakat bu sana yetmez biliyosun .seni hep hızlı makinelerde görmeye alıştık.700 hp civarı güzel agresif hain hırçın bir makine bekliyoruz senden![]()
zd9000 cupra
Abi doğru diyosun fakat inan artık sanayide iş yaptırmaya çalışmaktan sıkıldım o yüzden o kadar agresif arabalara geçmeyi artık düşünmüyorum bide yapınca en hızlısı olmadıktan sonra mantığı yok yani beni 700 de kesmicekbu işin sonu 850-900 doğru sene 2020 de anca biter setup
![]()
Böyle iyi abi şaka bi yana zaten biraz o tür arabalara doydum şimdi artık ufak bütçeyle büyük güç çıkarmak daha çok hoşuma gidiyor
mami abi çok iyi gercekten.
şanzuman oranları neymiş öyle yaw ? oynadın mı şanzumanla , orjinal değil heralde?
Uuuvv Beybeee
Cok iyi gidiyomus bu alet ya. Neden zamaninda bundan almadik ki biz. Ulan Ziword Murat sikibin sikibin diye diye mahvettin bizi. 3 beygir 5 beygir alicaz diye servet doktuk su hondalara...
Masallah yavrum. Emeginize saglik.
mami olm sana ceza diye el arabası vermek lazım ama sen ona da bişeyler yaparsın. Biraz dinginleş la.
Maşallah boeing den hızlı F16 dan yavaş olmuş bu.
IN BOOST WE TRUST
maşallahh mami abi hem yakışıklı hem cok hızlı ds3![]()
Powered and Map by PowerTune
D-16 TuRBo
34 ZZ 5235
Masallah arac gayet guzel gıdıyor.Sanzuman oranları benım sahsı fıkrıme gore gayet ıyı bu kadar tork olan arabada kısa cok anlamsız olur kısısel tatmın ıcın olur ancak kısa.
DynoDynamics in Ecutuned
aracın hızlı olmasında arka fonda çalan müziğin etkisi warmı acaba abi![]()
maşallah abi makina dertli gidiyor...
KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)