User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
49 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Kırık Gücünün Anısına.

aTaBeY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Gunes G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arac kontrolunun iyi olmasi yollarda tehlike sacan bir dangalak oldugu gercegini degistirmiyor benim icin.

Bu adam yolda giden sucsuz birini caprip oldurseydi, su an yaptiginiz empatinin yuzde birini yapmayacaktiniz o olen adam icin, cunku bir olayi yoktu o adamin hepi topu yolda yuruyen bir vatandasti. Ama halbuki tevzadze oyle mi? Adam kral, drift monster, yurru be kim tutar... Biri de demiyordu ki adam toplum dusmani, efrafi icin tehlike sacan potansiyel bir katil...

"Stop making stupid people famous"

Tabiiki övünülecek yada örnek gösterilecek bir kişi değildi. Ancak sonuç olarak o videoyu izleyince o insanın böyle bir durumda bu şekilde hayatını kaybetmesi insanı üzüyor. Biraz daha araştırırsanız düğün konvoyu eşiyle fotoğraflarına vs ulaşabilirsiniz... Keşke evlendikden sonra en azından jübilesini yapıp bıraksaydı. Ama kader işte ne olacağı belli olmuyor.
    S!nek Performance Race Parts & Aftermarket

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gunes bey son cumleyi Turkce yazsaniz daha iyi olmazmiydi?

Gunes G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aTaBeY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tabiiki övünülecek yada örnek gösterilecek bir kişi değildi. Ancak sonuç olarak o videoyu izleyince o insanın böyle bir durumda bu şekilde hayatını kaybetmesi insanı üzüyor. Biraz daha araştırırsanız düğün konvoyu eşiyle fotoğraflarına vs ulaşabilirsiniz... Keşke evlendikden sonra en azından jübilesini yapıp bıraksaydı. Ama kader işte ne olacağı belli olmuyor.
    Problemi cok guzel gostermissin tesekkur ediyorum ve kalin yaparak iyice gozukmesini istiyorum.

Simdi soruyorum, etrafa tehlike sacan, diger insanlarin hayatlarini tehdit edecek seyler yapan bir insanin hayatini kaybetmesine uzulmek mantikli mi? Hele ki nasil bir insan oldugu hakkinda en ufak bir fikir sahibi bile olmayan bizim gibi dis kapinin mandali insanlar icin?

Oturun tekrar dusunun ama mantikla dusunun. Yaptigi abuk subuk hareketlerle primitif duygulari tatmin ettigi icin subjektif takilmayin, saglam kafayla analiz edin durumu ve vardiginiz sonuclarida lutfen yazin. Yazin ki herkes gorsun ve sizi anlasin.

Alıntı onur_S Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gunes bey son cumleyi Turkce yazsaniz daha iyi olmazmiydi?
    Ozellikle oldugu gibi ingilizce yazdim cunku bu fikri bu sekilde lanse eden de ingilizce kullaniyor, bu sekilde gecti yani literature. Artik bugunun dunyasinda ortak lisan ingilizce, o yuzden ingilizce biliyor olmak hicbirsey degil ama bilmiyor olmak cok buyuk bir sey...
    You call it turbo lag , i call it foreplay ...

aTaBeY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şİmdi şöyle bir durum var gerçektende bilgili yazıyorsunuz ama benimde tek bildiğim bir gerçek vardır oda insanların durumlara göre verdiği tepkilerin kendine özgü olduğudur. Siz şimdi üzülmessiniz ben üzülürüm üzülmek için adamı tanımaya gerek yok bakın ben ne dedim eşi varmış yeni evli tarihlerden anladığım kadarıyla ben buna en çok üzüldüm dedim. Bende de turbo 106 gti vardı bildiğiniz uçan tabut o zamanlardada şimdiki eşim ile görüşüyordum daha geçen gün bana dedi hızlı bir araç alıp eskisi gibi takılırsan çok üzersin beni diye aklıma o geldi. Kendimle ilgili bir konuda bağlantı kurdum...
    Ha şuda var ben izlemekten keyif alıyorum kimse kusura bakmasın şimdi diyeceksiniz ki siz trafikde eşinizle iken biri böyle gelse canınızı tehlikeye atsa vs. vs. zaten bunlar gaziantepde özellikle hergün yaşanan şeyler. Bu yaşananlar ben sizinle aynı fikirde olsamda değişmiyorrrr olmasamda. Uzun ve konu dışı oldu tekrar özür dilerim iyi forumlar
    S!nek Performance Race Parts & Aftermarket

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @Güneş abi , 2012 yada 2013 te , merhum trafik düşmanı yeteneğin videoları paylaşılırken aynı şeyleri yazdım diye konuya yazanın %95i , forumun da önemli bir kesmi, ne tepkiler göstermişti..

Şimdi yetenek midir , yeteneği vardı haşa. Trafiğe kapalı alandaki gösterilerine , başından sonuna telsizle kontrol ederek yanladıkları yollardaki hareketlerine saygım sonsuz derdim fakat şehrin orta yerinde yaptığı hayvan oğlu hayvanlıkları ile tamamen gerizekalı, bencil bir apaçi oldu gözümde yeri.

Drift ve motorsporlarına katkısı büyükmüş ,
    Etkinlikler düzenlemiş ,
    Etkinliklerde rol almış.. vs vs

Tüm bunları yapan sportmen insan denilen kişi , şehrin orta yerinde herkesin malına , canına , trafik haklarına kast ediyorsa karşılığı kamu davası - toplum düşmanlığı falan olmalıdır.

Olayda bir insanın hayatını kaybetmesi , eşini yalnız bırakması , sevenlerin üzüntüsü ön plana çıkmamalı.

Özünde sadece kendi eğlencesi uğruna kaç bin kişinin hakkına tecavüz eden biriydi.. Odaklanmak gereken yön bu olmalı...
    -Fırat

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uzaklara gitmeye gerek yok Harun Tastanmidir nedir bi soytari var ergenlerin bas taci. O da bir sekilde kimseye Zarar vermeden durulur insallah.

burkaykalyon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya bırakın abi sosyal mesaj vermeyi falan. Bıkmadınız mı? Tamam kimse yapılan doğru demiyor bu yapılana ama her konuda sosyal mesaj sosyal mesaj.

İşin ilginç tarafı; sosyal mesaj veren adamın altında 400-500 beygirlik araba var. Sanki sağ şeritten 60'la gitmek için kullanıyorsunuz o arabaları. Geçin bu işleri.

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eger bana yazdiysan dogru demissin sagdan yavas yavas gidiyorum, yalan yok. 300+ lik aracim tek hobby m.

exca- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Бешеный гонÑетÑÑ Ğ½Ğ° BMW M5 по МоÑкве - YouTube

Şu videonun ilk 1,5dakikasını izleyen aklı başında bi insan bana bu adama da yazık oldu demesin lütfen, ters şeride girmekten yayaları silme geçmeye kadar kırk tane *** yedi resmen. Ölmüş gitmiş su testisi su yolunda kırılmış yani.

Burkay sosyal mesaj verme diyosun da, burdan poh pohlayıp vah tüh yazık oldu mu diyelim adamın arkasından? harun marun marul bi sürü it kopuk tip türedi. Kendi başlarına bişey gelmese birinin başını yakacak cinsten adamlar var bolca. Kaldı ki her güçlü arabası olan trafikte abuk sabuk hareket etmiyor ki. Alınma sana hitaben yazdım ama aslında ortaya konuştum. Saldırmışım gibi olmasın sana yanlış anlama yani

Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkesin hobby'si öyle zaten. Baksana abi. Herkes sakin herkes kurallara uyuyo. Roll, drag falan da neymiş? Hiç bilmeyiz İş sosyal mesaja gelince de en alası verilir ama.

Lafımı genel olarak söyledim bu arada. Direk sana değil.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı exca- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Бешеный гоняется на BMW M5 по Москве - YouTube

Şu videonun ilk 1,5dakikasını izleyen aklı başında bi insan bana bu adama da yazık oldu demesin lütfen, ters şeride girmekten yayaları silme geçmeye kadar kırk tane *** yedi resmen. Ölmüş gitmiş su testisi su yolunda kırılmış yani.

Burkay sosyal mesaj verme diyosun da, burdan poh pohlayıp vah tüh yazık oldu mu diyelim adamın arkasından? harun marun marul bi sürü it kopuk tip türedi. Kendi başlarına bişey gelmese birinin başını yakacak cinsten adamlar var bolca. Kaldı ki her güçlü arabası olan trafikte abuk sabuk hareket etmiyor ki. Alınma sana hitaben yazdım ama aslında ortaya konuştum. Saldırmışım gibi olmasın sana yanlış anlama yani
    Yok ya alınma falan değil. Benim mevzum farklı. Sosyal mesaj verilir tamam da. Altında 300-500 beygirlik arabası olan, her gece dragtan, rollden başını kaldırmayan adamların bu konularda sosyal mesaj vermesi saçma. O yüzden dedim Yoksa makası falan savunduğum yok. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu derler adama.

rekord2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yahu kavga edin diye acmadım konuyu, bayadır bu adamın yaptığı cahıllıgı bol bol eleştirdik zaten. Hani favorımız yaptığımız falan yok, ama adam olmuş gitmiş şu tesisi şu yolunda kırılmış, rahmetlıde yanlardıymıs falan filan ama arkadaşları arkasından anısına video yapmış paylaştık. Bu adam yüzünden böle tartışmaya gerek bile yok bence. Sadece ilgi odagımız olan bir adamdı vaktinde (okuzlugu ıle) anısına yapılmış videoyu göstermek istedim. Daha tartışmaya da pohpohlamayada gerek yoktur sanırım, yada kim nası düşünürse düşünsün yahu ifade özgürlüğü diye bişey var.
    bbm pin :2B244451

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı burkaykalyon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yok ya alınma falan değil. Benim mevzum farklı. Sosyal mesaj verilir tamam da. Altında 300-500 beygirlik arabası olan, her gece dragtan, rollden başını kaldırmayan adamların bu konularda sosyal mesaj vermesi saçma. O yüzden dedim Yoksa makası falan savunduğum yok. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu derler adama.
    Konuya tepkili yazanlar belli, altinda 500hp arac olanlar belli. Bu dragdan rollingden basini kaldirmayan adam kimdir yazarsan sevinirim. Bana dedigini dusunmuyorum keza degil rolling, ben aracimi trafikte bile kullanmiyorum, belki yilda bir kac defadir o da sanayiden ya da muayeneden evedir.

Simdi senden ricam birilerini itham ederken isim verirsen bizde anlariz kimden bahsettigini cunku su an ortaya dogru camur at izi kalsin modeli bir durum oldu sende farkindasindir sanirim.

Alıntı aTaBeY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şİmdi şöyle bir durum var gerçektende bilgili yazıyorsunuz ama benimde tek bildiğim bir gerçek vardır oda insanların durumlara göre verdiği tepkilerin kendine özgü olduğudur. Siz şimdi üzülmessiniz ben üzülürüm üzülmek için adamı tanımaya gerek yok bakın ben ne dedim eşi varmış yeni evli tarihlerden anladığım kadarıyla ben buna en çok üzüldüm dedim. Bende de turbo 106 gti vardı bildiğiniz uçan tabut o zamanlardada şimdiki eşim ile görüşüyordum daha geçen gün bana dedi hızlı bir araç alıp eskisi gibi takılırsan çok üzersin beni diye aklıma o geldi. Kendimle ilgili bir konuda bağlantı kurdum...
    Ha şuda var ben izlemekten keyif alıyorum kimse kusura bakmasın şimdi diyeceksiniz ki siz trafikde eşinizle iken biri böyle gelse canınızı tehlikeye atsa vs. vs. zaten bunlar gaziantepde özellikle hergün yaşanan şeyler. Bu yaşananlar ben sizinle aynı fikirde olsamda değişmiyorrrr olmasamda. Uzun ve konu dışı oldu tekrar özür dilerim iyi forumlar
    Atabey empati yapmissin, bu konuda tebrik ederim ancak hemen altina tepki vermemek gerektigini, bunlarin hergun yasanan seyler oldugunu yazmissin ki bu konuda fikirlerimiz uymuyor birbirine. Keza anormal olani normallestirmek bu ulkede cok sik rastladigimiz bir durum. Trafikte bu sekilde arac kullanmanin yine biz insanlarin beraberce yasayabilmesini saglamak icin yapilmis olan kanun adini verdigimiz kurallara uygun olmamasi buyuk problem, dolayisiyla toplum icinde diger insanlar icin "tehlikeli" bir insan diyoruz.

Forum artik bunlari konusabilmeli, birileri hakli tepkisini gosterdiginde baska birileri "sosyal mesaj vermeyin" dedigi surece o icinde sikisip kalinan "rollingci genclikten" bir adim oteye gidemeyiz cunku...

Bu islerin bir yeri var, bir organizasyonu var. Bu ulkede drift ile ilgili kendini yirtan insanlar var. Toplaniyorlar, antreman yapiyorlar, rekabet ediyor yarisiyorlar ama hepsinin yeri trafigin disinda bir parkurda oluyor, olmasi gereken yerde.

Obur taraftan Bugra bagiriyor "caddede olmaz piste gel" diye. Adam track day'i bizim gibi amatorler icin en iyi seviyeye getirmek icin kastiriyor. Diyor ki "Gel, piste gel, bu hobinin yeri burasi".

Hala bunlari duymazdan gelip, otobanlarda gaz pedalina basili tutup, debriyaja basmadan mekanigi kanirtarak vites atip "KING" olmaya calisanlar var, hatta muhabbetlerde iyice komik, "x mi oo abi onun direksyonu cok iyi yeea" gibi. X'in hayatinda pist gormuslugu viraj almisligi yok, drift yarislarina katilmisligi hadi onu gectim antreman yapmisligi bile yok, herhangi bir basarisi zaten yok, sadece kendince ve cevresince pohpohlanmasi ve zihinsel masturbasyon icinde bir hayati var. Isin kotu yanida bunlardan cok var ve hergecen gunde artiyorlar.

Nedeni belli degil mi? Cunku o gereksiz diye gerek forumdan gerek gercek hayatta verilmeyen "sosyal mesajlar" yuzunden, yol gosterecek dogruyu anlatacak donanimli bir cevreleri olmamasi yuzunden.

Diyorsun ya "bu yasananlar degismiyor", soylemedigimiz zaman zaten daha kotu olacaginin garantisi var, belki anlatarak bir nebze olsun aradan bir kac insanin aydinlanmasini saglayabiliriz de sokaga cikinca hayati tehlikemiz bir miktar azalir. Bu sosyal mesaj konusu sadece otomobiller ile ilgili degil her konuda olmali, yoksa bu gidisle yakinda sokaga cikmaya korkar olacagiz acaba basimiza ne gelecek bugun diye..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rekord2000 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yahu kavga edin diye acmadım konuyu, bayadır bu adamın yaptığı cahıllıgı bol bol eleştirdik zaten. Hani favorımız yaptığımız falan yok, ama adam olmuş gitmiş şu tesisi şu yolunda kırılmış, rahmetlıde yanlardıymıs falan filan ama arkadaşları arkasından anısına video yapmış paylaştık. Bu adam yüzünden böle tartışmaya gerek bile yok bence. Sadece ilgi odagımız olan bir adamdı vaktinde (okuzlugu ıle) anısına yapılmış videoyu göstermek istedim. Daha tartışmaya da pohpohlamayada gerek yoktur sanırım, yada kim nası düşünürse düşünsün yahu ifade özgürlüğü diye bişey var.
    Tartismak guzeldir kaptan, seviyeli oldugu surece birak uzerinde konusulsun. Seviyeyi bozan olursa ona da hatasini anlatir duzelmesine yardimci oluruz problem degil. Sokaktaki insana ulasmak zor, ama forum okuyan insanin hala duzelme sansi var.

ÜSTÜNERC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    giorgi tevzadzenin direksiyon kabiliyeti gercekten cok basarılıydı.Genc yaşta aramızdan ayrılması üzücü bi durum tabi.Ama lütfen burda kimse sosyal mesaj vermesın emınım onların yarısından cogu aynı hareketleri yapıyor bunları yapmasa bıle makas atıyor.Adam zaten ölmüş gitmiş arkasından sallamaya gerek yok.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ÜSTÜNERC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    giorgi tevzadzenin direksiyon kabiliyeti gercekten cok basarılıydı.Genc yaşta aramızdan ayrılması üzücü bi durum tabi.Ama lütfen burda kimse sosyal mesaj vermesın emınım onların yarısından cogu aynı hareketleri yapıyor bunları yapmasa bıle makas atıyor.Adam zaten ölmüş gitmiş arkasından sallamaya gerek yok.
    Yeteneğini etkinliklerinde izledim. Yeteneksizdi diyen kimse yok. Toplum düşmanlığından bahsetmeye çalışıyoruz. Makas atana kimse izin vermemeli. O atıyor ben de atayım doğru bir yol mu yani ?

Bu ülke ne günler geçirmiş biliyoruz değil mi ?

Bizler birilerinin emekleri ile bugün bu rahatlıkta yaşıyoruz. İnsanlar yürüyerek kaç km yol teperek yaşarmış. Altımızda araba , birilerinin önüne kıra kıra kullanınca adam mı oluyoruz yani ?

Makasçı tayfası hiç mi düşünmüyor ; herkes belli bir düzende giderken aralarından o şekilde geçebiliyorsun tamam. Ya herkes senin gibi kullansa ? Düşünsenize yolda kimse kural takmıyor ayna kullanmıyor bulduğu yere dalıyor. Yılda 200bin araç hurda olamaz hale gelir. Trafikte cinayet sayısı 10000 katına çıkar..

Medeniyet neyi gösterse arkasını dönüp koşan bir toplum olduk. Yazık..

Hiç mi makas atmadın dersiniz şimdi bana da ,
    Hayatımda bir kez olsun yanımdakine , yoldaki birine ; erkeklik , güç ya da adına ne diyorsanız onu kanıtlamak için bir başkasının hakkına tecavüz edip huzurunu kaçırmaya çalışmadım. Bana yapıldığında sinirlenip yol vermemek , işini zora sokmak için her türlü çabayı gösterirken kendim makas atmam.

Makas konusunda da insanlar şunu anlamıyor , aceleniz olup sinyal vererek ; kimseye silme geçmeden , uygun mesafeyle kontrollü şekilde aceleniz olduğu için gidersiniz hani bir makul yanı olur hareketin.
    Ama akşam 21.00 da kamera kurup yola çıkıp sadece bir şeylerin ispatı uğruna , yolda gidilecek daha uygun şerit olmasına rağmen makas olsun diye şerit değiştirip insanları traffic racer oynar gibi rahatsız etmek demek

Medeniyeti kabaetten anlamaktır

Yoksa bakın istanbulda bir çok kişi var yanlayıp video çeken. Takurworx 190 kasa mercedes ile yaptıklarınız izlemişsinizdir. Virajlara birer arkadaş koyulur bir de telsiz. Araç yokken yaparsın uygun yollarda. Merhum gürcüyü arkasından sallamak değil youtube videolarına yaşarken de aynı yorumları yapıyordum.

Saygılarımla.
    -Fırat

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Gunes G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arac kontrolunun iyi olmasi yollarda tehlike sacan bir dangalak oldugu gercegini degistirmiyor benim icin.

Bu adam yolda giden sucsuz birini caprip oldurseydi, su an yaptiginiz empatinin yuzde birini yapmayacaktiniz o olen adam icin, cunku bir olayi yoktu o adamin hepi topu yolda yuruyen bir vatandasti. Ama halbuki tevzadze oyle mi? Adam kral, drift monster, yurru be kim tutar... Biri de demiyordu ki adam toplum dusmani, efrafi icin tehlike sacan potansiyel bir katil...

"Stop making stupid people famous"
    Madem öyle, bu tür mesajları Türkiye'de hatta sitede olan olaylar için de görmek isteriz.
    Örneğin http://www.techturkey.com/forum/sohb...ik-kazasi.html

Buna da yazarsın benzer şeyleri eğer gerçekten düşüncen bu ise.
    Veya vefat eden genç arkadaşların konularında da. Bir konuda yazıp, diğerlerinde yazmamak olmuyor.
    Okumadan imzalamam.....

ByFrkn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Başarılı.. Taktir ettim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DOHC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Madem öyle, bu tür mesajları Türkiye'de hatta sitede olan olaylar için de görmek isteriz.
    Örneğin http://www.techturkey.com/forum/sohb...ik-kazasi.html

Buna da yazarsın benzer şeyleri eğer gerçekten düşüncen bu ise.
    Veya vefat eden genç arkadaşların konularında da. Bir konuda yazıp, diğerlerinde yazmamak olmuyor.
    Konudaki yoğun bakımdaki arkadaşımız abimiz bilmiyorum yaşını , makas videosu çekerken falan mı kaza yapmış ki ?
    -Fırat

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler