tebrikler maşallah
Printable View
tebrikler maşallah
ses güzel ama çoğu kişinin dediği gibi devir saatin arızalı. Hadi yazılım yaptırdın devir kesiciyi 8000 e aldın ama otomatik vites arabalarda vitesler selenoidin okuduğu yağ basıncına göre değişir. Sen istediğin kadar devir kesiciyi yukarı al selenoid gerekli basıncı algıladığı anda vitesi büyültür.
o kesme muhabbeti tork konvertörlü otomatiklerde olur zaten. o bir arıza değil. devir saati konusunda bilgim yok. gidişi fena değil maşallah...
Maallah cok hosuma gitti gayet keyifli gidiyor
Maşallah çok güzel,devir olayına bende takıldım, kontrol etmekte fayda var. Kazasız belasız işallah...
Öncelikle aracınıza maşaallah, aynısından arkadaşımda vardı nasıl gittigini bildigim güzel araçlardan V6 Laguna.
Aracınızda beyin olarak ne kullandınız ve extra olarak daha neler var ?
Bu lagunaların yurtdışı videolarında da araç 7000den sonra dönmüyor kalıyor orda, bozuk olan bişey yok yani. O videodaki araçta da Clio V6 beyni vardı 7800 filan dönüyodu o da galiba
TEŞEKKÜR ederim araçta son susturucu eksoz ve hava filtresi var yazılım olsun diğer herşey orjinal daha tam olarak anlayamadım devir saati bozukmu değilmi dediğim gibi cihazda hiçbirşey görmedik ve 7500dd gördük normal seyir halindeykende gayet devir tutumları normal gözküyor bozuk olan devir saati olsun başka birşey olmasın önemli değil :)
birsey yazmadan once bir kac youtube videosu daha izledim de pek cok araba kadrani bitirdikten sonra hizlanmaya devam ediyor uretimde dolayisiyla sacma bir fransiz hareketi olmus olabilir :)
Sorunu yok aracın bence. Şanzımanın lock off sistemiyle alakalı bence, çoğu konvansiyonel otomatikte oluyor bu.
Aracın maşallahı var. Aklımda olan ama cesaret edemediğim bir araç. Bir sorum olacak? Kaç ileri bu şanzımanlar? Yahutta 2.0t modellerle aynımı?
ESP sistemi devre dışı :D
Başka nelere konuşuyor böyle ? :
Tavsiye edebileceğim bir araç yakıtı parçası olsun korkulacak değerlerde değil 2.0t ile tamamen farklı motor ve şanzıman 5 ileri ve renonun en sağlam şanzımanı var.
Bütün herşeyi arızalar olsun hangi kapı açık hangi ampülün patlak emniyet kemerini tak Vs.
3 litre motora filtre,kat iptali,egzos,port polish,uygun headers, yazılım vs ile verim alabiliniyormu acaba? Uğraşan oldumu aramızda