3 ve 4. viteslerde biraz kesiklik yapıyor ona yarın bakıcaz artık keyifli seyirler
LAGUNA 3.0 V6 HIZLANMA - YouTube
3 ve 4. viteslerde biraz kesiklik yapıyor ona yarın bakıcaz artık keyifli seyirler
LAGUNA 3.0 V6 HIZLANMA - YouTube
7600 falan sanırım farklı bi araç maşallah
Bence devir saati hatalı okuyor, bozuk gibikronikte olabilir youtube da 1-2 videoda daha sizinki gibiydi Muzaffer. 6000 devirde max gücü veren araba o kadar devir çevirmez veya otm vites o devirde vites değiştirmez
![]()
Renault Laguna II 3.0 V6 (test kamery) - YouTube
dyno videosu da var benzer şekilde 6000 devir sonrası banttan bariz düşüyor, sizin ve diğer 7000 + çevirdiği gözlenenlerde öyle bir durum görünmüyor gibi yol üzerinde.
obd scan, elm tarzı bişeyle kontrol edin derim yine de.
6600 devir çevirmesi gerektiği yazıyor şurada L7X-E731 kodlu motorun. Çok da araştırmaya gerek duymadım, spec aratınca çıktı karşıma site![]()
http://www.renaultforums.co.uk/showthread.php?t=138542
Abi aracına maşallah yalnız şanzımana baktırmışken devir sayacına da baktır reno bu kadar devir çeviren araba üretmez, huyu değildir![]()
Herhangi bir viteste, o devirde yapması gereken hız hesaplanıp, hız göstergesi ile kıyaslanırsa doğruluğu ortaya çıkar.
Okumadan imzalamam.....
Olamaz bencede zaten sesden de belli 6 bindeki v6 öyle ses mi çıkarır
Araç zaten reno servisi ustasına ait benim de çok samimi arkadaşım aracıda ben aldım kendisine yani sıkıntıları ile biz ilgileniyoruz.ya bütün lagunaların devir sayacı bozuk yada km/h leri ama biz cihazdan tork değeri olsun hızlanma olsun devir olsun vs. tam olarak 100 km boyunca kontrol ettik alınca beyinide bozuk galiba. arakdaş bir video paylaşmış kaç km/h larda vites attığını ve bizimde kaç km/h larda vites attığımıza dikkat edersen bir sorun olmaz herhlade gösterge komple bozuk herhaldeyinede kontrol edicem sağolasın.
bu da bi başka laguna yurtdışından
Renault Laguna 3.0 v6 acceleration 0-100 - YouTube
Başka neler bozuk birtek bu arızalarımı tespit edebildin arkadaşım biz buraya arabnın arızalarını tespit ettirmek için video koymadık keyif aldığımız ve siz arkadaşlarında izlerken keyif aldığını düşündüğüm için koyuyorum tabi fikirlerini söyleyebilirsin diğer arkadaşların da yaptığı gibi fakat bi maşşallah demen yada teşekkür etmen gerekir aynı serviste son kontrolcülerin gıcıklık olsun diye yok şu arızalı yok bu bozuk dediği gibi yazı yazman hoşuma gitmedi.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)