Birakin tartismayi arkadaslar. Her iki tarafinda gecerli sebepleri var.buraya tasimayin problemleri, derdi olan arasin telofonla konusup halladsin. Yabanci degiliz mk hepimiz dostuz
Birakin tartismayi arkadaslar. Her iki tarafinda gecerli sebepleri var.buraya tasimayin problemleri, derdi olan arasin telofonla konusup halladsin. Yabanci degiliz mk hepimiz dostuz
Egemenlik Verilmez, Alınır... K.ATATÜRK
Mapped By Chare - MSG Power Mustafa Genç
Bu arada ne gidiyor eg be. Termnatormu oldun be
Egemenlik Verilmez, Alınır... K.ATATÜRK
Mapped By Chare - MSG Power Mustafa Genç
Maşallah antalyada olmasa vti denemesi izleyemicez![]()
Maşallah her iki aracada zımba gibi
http://www.youtube.com/watch?v=rFt88Yr9v10
Belki tavırların beni en ağır küfürlere tahrik eder ama benim o iplemez gülüşüm senin gelmişini geçmişini tatmin eder
Maaşallah araçlara. Daha önce TT vti ın kadran videosu beni benden almıştı EG de inanılmaz olmuş emeğinize sağlık.
b serisinde bu sene antalya cok guzel isler yapti yapmaya dewam ediyor masallah araclara gercekten crx olsun eg olsun ek lar olsun guzel bir sezon geciyor onemli olan dostluklar baki kalsin bazilarina ufak tefek emegimiz geciyor herkesin kesesine bereket kazasiz belasiz tesekkurler..
__ATA MOTORSPORT & ENGINEERING__
DR.ECU ---MOTUL --- EBC BREAKS
Maşallah araçlara, şahsen ben çok şaşırdım eg nin tt yi geçmesinedemekki neymiş ? başkasınınkini görmeden, eldeki piyade tüfeği olmuyormuş
![]()
Şaka bir yana EG yi canı gönülden kutluyorum..
Şu an buv ne yapar onu merak etmeye başladım? eksikleri giderilsinde er meydanında yerini alsın o da.
NOT: Eğer varsa, gerçekte bu camia arkadaşlık bağları ile bu yarışları kibirsiz ve sportmence yapıyorlarsa ( sözüm hepinize!) , şu klavyeyi kullanarak kalp kırmayın, hırs yapıpta ağır sözler sarf etmeyin, biliyorum hepiniz yüz yüze bakıyorsunuz, lafınızı saklayın yüz yüze konuşun gençler..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)