mami abi almadan önce 345 değil miydi ds3 ün dyno verisi?
bence o 370 altında çıkmaz o araba da gördüğümüz kadarıyla..
dev rc de 8 koşsa dedim, zaten ölçüm yapılmamış bugüne kadar ama 8 e yakın 8 altında koşacağını düşünüyorum ben sardığı haliyle şu videolara göre.
Size kesinlikle bi lafım yok gelmiştir geçmişsinizdir
Fakat tekrar söylüyorum asil idda ettigim takıldığım diger konuda da burada da stock motor 30r Cupra olayı
Bakın arkadasınız hala stock olsun makınası 30r li cuprqyi geçer rc diye idda ediyor bende ZD cupranin Hakan abi de gt3071 le x bile degıl 6 basları koştuğunu biliyorum ve mantıksız geliyor o kadar
Onun dısında zaten aracınız hızlı bi lafım yok siz cupraya geçiliyor olsanız da garip bi durum yok zaten 30r li cuprqyi geçemediniz diye kimse rc yavaş diyemez bence suan ki setubinizda guzel giden stock 30r li Cupra kesiciye kadar basın sizi iyi gecer
RC nin Paşa da 6 7 ay önce 335 hp dyno su var zaten. Onun üzerine extralarımız oldu. RC su anda 370 390 hp sınırındadır.
Süre işine takılmayın bu kadar. biz e55 AMG ile de denedik. Buna yakın kadar da onu geçiyoruz.
Bakın 30r li subaru gecıyorsunuz tek kelime etmıyorum çünkü basıncına yakıtına ayarına gore degısır
Ama Cupra hangi basınc da ne kadar gider biliyorum
Cok basit ornek 30r li Subarularla cok denedim s3 zamanında yanyana geleni de vardı 10 attığımda
Oyuzden Subaru ya lafım yok ama Stock motor 30 lu Cupra geçeriz derseniz o yanlıs olur
Bahsettigimiz dyno Mustang ben oraya gore 400 çıkmaz dedim mami abinin arabası orada ölçüldu çünkü
Kendiniz diyorsunuz e55 amg le denedik buna yakın oldu diye e55 amg m5 den yavaş bi araba
Ama siz buna yakın diyorsunuz normal de buna yakın degıl daha fazla geçmeniz gerekir çünkü e55 amgnin stock 100 200 süresi 10sec yazıyor
ahmetcim buna yakın oldu derken fark böyleydi kayboldu gitti rc anlamında nası anladın onu ordan o sonuç çıkmıyo şimdi biz nerden bilelim kaç boy m5 kaç boy yemiş sayabiliyomusun?
8sn dedik demez olaydık takriben dedik 10sn de diyebiliriz kardesim dbn yok ölçmedik çünkü biz arabaları uçurumdan aşağya atıp süre almıyoruz dbn de yok maalesef 8sec 6.7 sec olaylarına takılma
İnş cnm yaa !!!
Bakın abiler mami abi benden iyi süre yapabilir güzel sürebilir arabası hızlı olabilir no problem yani ben ondan iyiyim diye bir iddam yok. İki araç yan yana gelmeden kimin hızlı oldugu belli olmaz benim arabam 8 leri koşar aşa inerse benim için güzel süre olur ..
Boşa tartışıyosunuz şuan istanbuldaki stage 4 cupralar 7 saniye ve altı koşuyo Ahmetin demek istediği bu
Mantık olarakda 7.5 / 8 saniyelik araçlar stage 4 cuprayı geçemez diyo
Ayrıca Dev rc ye maşallah
Kimse 1.6 litre aracin neler yaptigina bakmiyor neleri konusuyor kiyaslanan araclarin 2.0 litreden alti yok. Bence bu ise takdir yakisir sure yada egim zart zurt iki arac yanyana gelmeden konusulanlar varsayimdan baska birsey degil bence THP ler takdir edilmeli kisa surede bu hale geldi wag gurubuyla nezamandir ugrasiliyor hepimiz iyi biliyoruz.