User Tag List

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
77 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: DEV RC & SUBARU spec c sti & E60 M5

ahmetuzun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EMRair Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ds3 istanbulda yarıstıgı arabalar var

bangır bangır bagırıyor evo subaru bmw hepsini geçiyorum diyor geçmeyede devam ediyor ds3 m5i böyle geçemez mi?

500hp subaru evo ile deniyor nası olcak m5i oda böyle geçer thp ler hızar gibi kardesim para harcayınca iyi gidiyo

mami abi istanbulda bitane cupra ile denesin motor içi yapılı olmayan gtx3071li geçsin sen inan sonra konusalım hatta istersen senin stage2 plus cupranla denesin sen ordan pay biç

Kusura bakmayinda rc nizin bu hali ile buradaki stock motor cupralar kıyas edilemez

Heee benım 2 plus cuprama gelıcek olursak ben rol ıcın almadım onu bi iddiam da yok ama inanın bana suan 30 olsun o kadar istiyorum ki o zaman rc niz le zevkli bi deneme olurdu

SDR_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmetuzun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mami abi çıkarır bizde inanırız evet nasilki siz suan inanıyorsanız

Mami abi sure çıkarmasa ne olur burda her hafta göz önünde gazlıyor süresini tahmın etmek zor degıl

Ama sizin aracınızı görmediğim ıcın inanmak güç

Ayrıca ;

Bakın sürenize bsey demiyorum ama siz kendinizle çelişiyorsunuz

8 sec düzde Kosar diyorsunuz 207 ıcın

Aynı 207 ıcın m5 in yanında Defolup gittiği videoyu koyuyorsunuz

30r li cuprayi geciyor diyorsunuz bende burda 30r li cok cuprq gördüğüm ıcın garip geliyor

M5 le de kendım denediğim ıcın oda yine garip geliyor
    Bakın her aracın sağlıklı olması önemli sürücü önemli bana show yapmaya kalkarsa tabiki gecilir yarışsa yarışa hazırlanması lazım diye düşünüyorum öyle hatattatat veya show yaparsa gecilir.

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    mami abi almadan önce 345 değil miydi ds3 ün dyno verisi?

bence o 370 altında çıkmaz o araba da gördüğümüz kadarıyla..

dev rc de 8 koşsa dedim, zaten ölçüm yapılmamış bugüne kadar ama 8 e yakın 8 altında koşacağını düşünüyorum ben sardığı haliyle şu videolara göre.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    burdaki olay mami abiyi işin içine sokmak degil birbirine yakın giden 2 araçtan bahsediyoruz ds3 ve rc yani inanmak istiyorsan ds3 ile deneyin izleyelim boşa cupralara dünya para vermeyin
    Sen cuprayla 207 ni aynı sınıfa bile koyma 2.0tfsi ile insanlar yıllardır stock makına 500 hp geziyor

Ben 2.0tfsi aşığı bi adam degılım ama inanın Thp den cok daha iyidir ve sağlamligi yanyana koyulamaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı levent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mami abi almadan önce 345 değil miydi ds3 ün dyno verisi?

bence o 370 altında çıkmaz o araba da gördüğümüz kadarıyla..

dev rc de 8 koşsa dedim, zaten ölçüm yapılmamış bugüne kadar ama 8 e yakın 8 altında koşacağını düşünüyorum ben sardığı haliyle şu videolara göre.
    Levent abi o rc bu hali ile 400 hp çıkmaz cikiyor olsa hak ettigi sure 6 sonları olmalı 8 degıl

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SDR_07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bakın her aracın sağlıklı olması önemli sürücü önemli bana show yapmaya kalkarsa tabiki gecilir yarışsa yarışa hazırlanması lazım diye düşünüyorum öyle hatattatat veya show yaparsa gecilir.

Size kesinlikle bi lafım yok gelmiştir geçmişsinizdir

Fakat tekrar söylüyorum asil idda ettigim takıldığım diger konuda da burada da stock motor 30r Cupra olayı

Bakın arkadasınız hala stock olsun makınası 30r li cuprqyi geçer rc diye idda ediyor bende ZD cupranin Hakan abi de gt3071 le x bile degıl 6 basları koştuğunu biliyorum ve mantıksız geliyor o kadar

Onun dısında zaten aracınız hızlı bi lafım yok siz cupraya geçiliyor olsanız da garip bi durum yok zaten 30r li cuprqyi geçemediniz diye kimse rc yavaş diyemez bence suan ki setubinizda guzel giden stock 30r li Cupra kesiciye kadar basın sizi iyi gecer

EmrahERKAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    RC nin Paşa da 6 7 ay önce 335 hp dyno su var zaten. Onun üzerine extralarımız oldu. RC su anda 370 390 hp sınırındadır.

Süre işine takılmayın bu kadar. biz e55 AMG ile de denedik. Buna yakın kadar da onu geçiyoruz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bakın 30r li subaru gecıyorsunuz tek kelime etmıyorum çünkü basıncına yakıtına ayarına gore degısır

Ama Cupra hangi basınc da ne kadar gider biliyorum

Cok basit ornek 30r li Subarularla cok denedim s3 zamanında yanyana geleni de vardı 10 attığımda
    Oyuzden Subaru ya lafım yok ama Stock motor 30 lu Cupra geçeriz derseniz o yanlıs olur

yıldız - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    6 7sn işin makarası hala ona takılmayın ds3 7.5 çıkartınca maşallah deniliyor rc yapınca tukaka yapmayın neden mami abimiz istanbullu biz antalyalıyız burası köy burdan hızlı araba cıkmaz..
    Bütün güzel kızlar köylerden çıkar, sözüde çok olur lafida dev RC nin maşallahi var köyümüzün hızlılarindan.

sipsak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    serdar her konun olay her araban olay... takdir ediyorum seni...yarışda çok farklı oluyosun
    YS 106

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EmrahERKAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    RC nin Paşa da 6 7 ay önce 335 hp dyno su var zaten. Onun üzerine extralarımız oldu. RC su anda 370 390 hp sınırındadır.

Süre işine takılmayın bu kadar. biz e55 AMG ile de denedik. Buna yakın kadar da onu geçiyoruz.

Bahsettigimiz dyno Mustang ben oraya gore 400 çıkmaz dedim mami abinin arabası orada ölçüldu çünkü

Kendiniz diyorsunuz e55 amg le denedik buna yakın oldu diye e55 amg m5 den yavaş bi araba
    Ama siz buna yakın diyorsunuz normal de buna yakın degıl daha fazla geçmeniz gerekir çünkü e55 amgnin stock 100 200 süresi 10sec yazıyor

EMRair - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ahmetcim buna yakın oldu derken fark böyleydi kayboldu gitti rc anlamında nası anladın onu ordan o sonuç çıkmıyo şimdi biz nerden bilelim kaç boy m5 kaç boy yemiş sayabiliyomusun?

8sn dedik demez olaydık takriben dedik 10sn de diyebiliriz kardesim dbn yok ölçmedik çünkü biz arabaları uçurumdan aşağya atıp süre almıyoruz dbn de yok maalesef 8sec 6.7 sec olaylarına takılma
    İnş cnm yaa !!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ahmetcim buna yakın oldu derken fark böyleydi kayboldu gitti rc anlamında nası anladın onu ordan o sonuç çıkmıyo şimdi biz nerden bilelim kaç boy m5 kaç boy yemiş sayabiliyomusun?

8sn dedik demez olaydık takriben dedik 10sn de diyebiliriz kardesim dbn yok ölçmedik çünkü biz arabaları uçurumdan aşağya atıp süre almıyoruz dbn de yok maalesef 8sec 6.7 sec olaylarına takılma
    Iste bende diyorum ki 10 sec kosan arabayla 8xx kosan arabaya attığınız fark ayni olamaz

Durup durup aşağıya atmıyoruz biz diyorsunuz da atın aşağıya çıkarın süreyi -3 eğime kadar zaten problem yok

Siz atın aşağı 7 koşun neden DBN niz yok cok keyifli alettir aslında

SDR_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bakın abiler mami abi benden iyi süre yapabilir güzel sürebilir arabası hızlı olabilir no problem yani ben ondan iyiyim diye bir iddam yok. İki araç yan yana gelmeden kimin hızlı oldugu belli olmaz benim arabam 8 leri koşar aşa inerse benim için güzel süre olur ..

mami_makinen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Boşa tartışıyosunuz şuan istanbuldaki stage 4 cupralar 7 saniye ve altı koşuyo Ahmetin demek istediği bu
    Mantık olarakda 7.5 / 8 saniyelik araçlar stage 4 cuprayı geçemez diyo

Ayrıca Dev rc ye maşallah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kimse 1.6 litre aracin neler yaptigina bakmiyor neleri konusuyor kiyaslanan araclarin 2.0 litreden alti yok. Bence bu ise takdir yakisir sure yada egim zart zurt iki arac yanyana gelmeden konusulanlar varsayimdan baska birsey degil bence THP ler takdir edilmeli kisa surede bu hale geldi wag gurubuyla nezamandir ugrasiliyor hepimiz iyi biliyoruz.