süper kazasız belasız biri bu Rc leri durdursun...........
Printable View
süper kazasız belasız biri bu Rc leri durdursun...........
Bizde çok keyif aldık.Video, sohbet, gündoğumu, kurgu çok güzeldi,biraz yorucu oluyor tabiki (sabahın 5'i -10derece) ama bu keyif herşeye değer.
Lastikler marshall kw22 çivili, 207rc ile beklediğimizden daha iyi uyum sağladı.bir iki ufak müziksiz videolar var. Kurgu olunca koymadım.
Tehlikeye gelicek olursak ewet risk var katılıyorum fakat yolu bilmek, tecrübe direksiyon ve limitleri zorlamadan (kedim için diyorum) bir araya gelirse en aza indirgenir.
Daha üstü için kesinlikle rollcage, kask, riskalmak gerekli katılıyorum.
Güzel yorumlar için herkese teşekkür ederim...
Son günlerde izlediğim en iyi video, cesaretiniz için tebrik ederim. Pilotaj çok başarılı.
maşallah gerçekten mükemmel tebrikler kalite olarak akıyor video...
birde sokak arası gaza basan .. her gördüğü yerde el fireni çeken .. mahalle arası aracı kesiciye sokan sokak serserileri sizde gidin uludağada karlar eriyince buluruz biz geriye kalanınızı..
Brolar maşallah size :) sizi izlemek bi zevk.
Iyi lastik,iyi araç,iyi pilotaj üçlüsü birleşince süper bir şey ortaya çıkmış.Emeginize sağlık
Cok iyi bilegine saglik iyi gazlamissiniz valla video efsane olmus sikilmadan 35 dk izlenirdi
izlerken tedirgin oldum ne yalan söyleyeyim. Allah kaza bela vermesin herşey dört dörtlük
Çoook uzun zamandır bu kadar güzel bir kurgu izlememiştim Tech'de yerli yapım.
Elinize sağlık.
harika olmuş
Cok cok iyi, kazasiz belasiz.
Bu video.hit yapar
Çok keyifli video olmuş. Elinize sağlık...
10 numara pilotaj 10 numara video.. Helal olsun. MaşAllah..
İzlemesi gerçekten çok eğlenceli WRC tadında olmuş.Tebrikler :)
Lastikler büyük etken kontrolde. Normal lastikle kar lastiği arasındaki fark kadar kar lastiği ile çivili lastik arasında fark var. Ama şu demek değil karın üstüne çivili lastikle çıkan herkes böyle gidebilecek. Pilotaj da çok iyi. Hıza ve yol durumuna göre herkes o kontraları veremez. Kar üstünde tecrübe de önemli. Video kurgusuda çok iyi. Ellerinize sağlık.
Video çok güzel olmuş gerçekten iyi :)
Bu arada youtube üzerinden Video Yöneticisi-Görüntü iyileştirme kısmından videonun boş tarafını kırpabilirsiniz(yüklediğiniz videoyu silmeden)
Gercekten cok guzel is cikmis tebrikler guzel pilotaj
Çok başarılı gerçekten. Buradanda tebrik edeyim.
Tek kelime ile mukemmel...
gayet başarılı tebrikler..
Yüreğinize bileğinize sağlık ekran başında gerildi izlerken çok çok iyi olmuş :)
Maşallah harika bir video olmuş.lemansıma olan özlemimi arttırdığınız içinde sizi tebrik ederim :)
beğendim güzel video olmuş :icon_tup:
bakın, doğru düzgün videoda çekilebiliyormuş meğerse
sadece 2 tane yanan ampül yada ibresi zor gözüken kadran videosu çekenlere gelsin
Her şeyi ile 4 4lük olmuş, elinize sağlık. Devamı gelir inşallah.
vimeo yada dailymotion gibi yerlere koyarak tamamını izlemeyi istiyor insan negüzelmiş tebrikler
masallah hakkı verilmiş herşey 10
Elinize sağlık çok güzel olmuş :)
Çok iyi gerçekten, tebrik ederim. Tedavi oldum valla :)
çok güzel maşallah. fakat lastiklerinizi sevdim ben baya güzel tutunuyor :)
ugur sen mi kullandın birader mi ? elinize sağlık maşallah pilotaja
sinan
Bravo awd ler böle kullanılmıyor, fwd aracı böyle kullanmak büyük yetenek...Maaşallah
maşallah keyifle izledim
Uzun zamandır böyle keyifli bir video izlememiştim. Tebrikler ellerinize sağlık :)
Keşke 35 dakika olsaydı diyenlerdenim , Emek yetenek cesaret birleşmiş müthiş görüntüler çıkmış ortaya ellerinize sağlık..
Kamera açıları vs. çok hoşuma gitti keyifli video idi. v:):icon_tup:
bu video gozumden kaçmış keyifle izledim pilotaj tecrube konuşturmuş imrendim maşallah :)
Uzun zamandır keyifle izledigim videolardan bir tanesi diyebilirim. Fwd araçla böylesine bir pilotajlık kesinlikle takdiri hakkediyor.
Elinize sağlık.