Kardeşim seninde asfaltta nasıl gittiğini biliyoruz ;) sonuçta evli barklı adamsın mert gibi deli fişek edilsin:)
Printable View
keyifle izledim, kazası belasız sürüşler :)
Alınan risk dışında dünya klasında iş olmuş
Video kaliteli, sürüş başarılı, pilot yetenekli... Tebrikler
efsane olmuş maşşalah emeginize sağlık
Mükemmel ötesi olmuş ağzım açık izledim resmen :D
Maşallah sağlam bilek varmış.video da çok başarılı imrenerek izledim.
valla çok iyi helal olsun
çok çok çok iyi başka açıklaması yok lütfen awd kullanın siz artık :)ki daha güzel videolar izleyelim elinize emeğinize sağlık rabbim kaza bela vermesin
Bu tarz video'ları yabancı forumlarda görürdük, Gurur duydum resmen ! yapılan işle pilotajla herşeyiyle harika. Allah kaza bela vermesin.
büyük cesaret ve mukemmel pilotaj :)
risk var , tecrübe ve kontrollü bi pilotaj var en önemlisi emek var güzel video elinize emeğinize sağlık :icon_tup:
Belli ki cidi bir emek var ama sonuç mükemmel olmuş. Kurgu , müzik , çekim kalitesi ciddi başarılı ama pilotaj a hayran olmamak mümkün değil.
son zamanlardaki kaliteli ve güzel videolardan ...
keşke dış görüntü yanında alt köşelerden birine aynı andaki iç görüntü konulabilseydi diye sesli düşündüm bir an .. ;)
Direksiyon tutmak dedikleri böyle bir şey işte :) 1cm kar olunca trafiği bir birine katanlara selam olsun.
Hocam bileğine sağlık instagram carblogbursa da kısa halini izlemiştim. Gerçekten iyi
Gerçekten kaliteli bir video olmuş tebrikler. Pilotada ayrıca maşallah.
son zamanlarda izlediğim en güzel video
bileğine sağlık
Kesinlikle çok güzel kurgulanmış emek harcanmış bir video. İzlerken zevk aldım ellerinize sağlık mükemmel olmuş.
çok iiii gerçekten çok iii
maşallah allah kaza bela vermesin denilecek pek de fazla söz kalmamış arkadaşlar herşeyi söylemiş
Harika olmuş video,emeklerinize sağlık.
Jean Ragnotti hesabı güzel olmuş. :) Kazasız belasız inşallah :)
çok zevkli bol adrenalinli wrc tadında olmuş driftler de başarılı :cool: tebrikler :icon_tup: :bravo:
çok güzel olmuş cidden üşenmedinmi sağdan soldan goproyu toplamaktan :D bayağı emek var yollarıda çözmüşün kazasız belasız
başarılı :)
tek kelimeyle mükkemel...
güzel iş çıkarmışın tebrikler
Çok başarılı gerçekten. 35 dakika'da olsa izlenirmiş.
Tebrik ederim, çok başarılı şans değil tecrübe olduğu aşikar.
Helal olsun gerçekten keyifle izledim , sokakta caddede amele gibi makas videosu , yolda sefil sefil zigzag videolarından sonra baya iyi geldi
Çok güzel bir video, wrc tadında :)
Sarı jetta faciasından sonra bu ilaç gibi geldi
Elinize emeğinize sağlık gayet başarılı
zevkle izledim, maşallah ...
elinize sağlık çok güzel olmuş uludağ a gidesim geldi valla :D
o soğukta üşenmeyip böyle video hazırlamışsınız cidden helal olsun, sürüşünüze söylecek söz yok zaten, tebrikler..
Bir an için "Ulan 207 nin 4 çekeridemi varmış" diye düşündürttü video, maşallah.
Çok keyifli idi bileğinize sağlık..
sürüş cesaret herşey var özellikle ortaya çok iyi bi video çıkmış tebrikler :bravo:
Mesele çok beygir değil elindekini en verimli şekilde kullanmak felsefemin canlı örnegi olmuş..
Elinize,bileğinize,emeğinize sağlık.. İbretlik video olmuş izlemelere doyamadım..