Osman sende chip mi var?
Yok ebayden eprom almıştım direk. Parça numarası 24BE ile biten beyinler direk soketli, oyuncak gibi takıp çıkarıyosun. LPG beynininde güncellenmesi gerekiyor sanırım, dokunmadım hiç ben.
İngilizlerden K&N 57i kit + catback egzos + benim aldığım eprom ile dynoda 155 almışlardı. Bi şeye yaramıyo piskolojik etkisi falan demişlerdi, yine de aldım ben.
Benzim pompam yetiştiremiyo bayadır. Yokuşlarda 4bin devirde kalıyorum benzinde, yenisini de almıyorum. Düzgün benzin pompası + 100oktan benzin ile 150'den daha yüksek bir değer çıkarır. LPG ile rolling yapan tek kişiyim sanırım.
Baştan hiç bir şeyle uğraşmamak gerekiyordu aslında. Şu an aklımda eaton atıp, yazılımı da unichip yapmak var. Baya bir vakti var tabi onun...
Anladım...
Orjinali 6900 olan makina sen 7100 deyince ben de şaşırdım... Ondan sordum
GTi segmenti arabayı LPG'ye de dönmüşsün artık ekonomi amaçlı kullanıyorsun belli ki... Chip falan uraşma bence
7100 de kesmiyor muydu normalde? Öyle hatırladım ben. :S
3 - 5 beygir neyse kaybediyorum, ama yarı fiyatına her gün okula gidip geliyorum. Aynı zevki yine alıyorum. Segmenti aracın neyle çalıştığı belirlemiyor.
Neyse LPG vs Benzin konusuna dönmesin uzar gider.![]()
megane çok başarılı...hepsinde güzel değerler çıkmış...gti n lpg li bu gücü vermesi de gayet güzel...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)