Yahu kıyaslayan sendın,bu orneklerı ben sana verdım,sımdı yazdıgına bak! Haha...
Neyse benım orneklerı kullanıyorsan anlastık demekkı.
Ayrıca o cart curt ıcınde; polo gtı-cooper S-fıesta st-skoda vrs bıdı bıdı bıdı var...
Yahu kıyaslayan sendın,bu orneklerı ben sana verdım,sımdı yazdıgına bak! Haha...
Neyse benım orneklerı kullanıyorsan anlastık demekkı.
Ayrıca o cart curt ıcınde; polo gtı-cooper S-fıesta st-skoda vrs bıdı bıdı bıdı var...
@murat engin. senin mantık üzerinden gidersek istanbul park mini gp hatta r56 gp rekoru sende diyebiliriz. bütün rekorları marka model olarak ayıralım, herkes rekortmen olsun
pist derecelerinde sınıf farkı bellidir, zaten ist.park yönetimide o sınıfları ayırmıştır. fwd-rwd-awd-race car
TeamPASAOGLU
Bnce alakasiz genel olarak tabiki siniflandirma vRdir ama bn mesela kndimi bora ciftcinin evo ilemi kiyasliycam mesala s3 um die @serhat y.
Team PAŞAOĞLU
@cem b. sen kendini istediğinle kıyaslayabilirsin ben ondan bahsetmiyorum, kuraldan bahsediyorum ben. tutulan best lap listesinin sınıflandırması bu şekil, herkes kendi mantığı üzerinden giderse karışıklık çıkar. müşterekte birleşmek lazım sınıfları yazdım yukarda kankimdört çekersen bora çiftçinin grubundasın cnm.
TeamPASAOGLU
Haklisin knkim genel bir siralama var ve dogru olanda o ama o piste girenlerin cogu hangi aracin ne gidecegini az cok biliyor ve ona gorede bir rekabet var yani sen kagit uzerinde haklisin ama simdi yuruyren upgrade li motor upgradeli (350-400 hp) megane throphy ile mesela (tartisildi die ornek veriyorum meganenin en iyi onder ceker oldugu tescilli suan) bolt on miniyi gecmek basari degildir bnce ama mininin o sure ile bu tartismanin icinde olmasi mini nin basarili suresini gosteriyor bnce![]()
Team PAŞAOĞLU
Serhat;ısın suyunu cıkartmak olmus senın ornek...
Marka model mı ayıralım dedım.
Onlarca ornek verdım ve bu sonuctan bu cıkıyorsa,e haklısın. Anlatamamısım demekkı...
evet 4 çeker arkadan itas önden çeker 3 klasman var kendinzi kandırmayın
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Onden ceker yada 4 ceker olunca sanki çok süre farkı olusuyormus gibi algı varda neyse adamlar yapmıs bir kategorı herkes ona uyuyor.
İ park gibi yerde gücün konustugunu herkes biliyor, onun ıcın benzer guclerdekı aracları cekıs farkı olmaksızın kıyaslamak daha mantıklı..
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
Bır nebze dogru. Yakın guclerdekı aracları kıyaslamak gerek.
Guc cok cok onemlı,ozellıkle 2.sektor sırf guc ıstıyor...
700 luk bır SS orada harıkalar yaratır...
Murat bende sana diyorum ki arkadan iterleri GT vs diye ayırabilirsin istersen. M3 F458 e rakip değil ama mini megane a rakip. Sen bunu anlamamak istiyorsun.
IN BOOST WE TRUST
Yahu her arac rakıp ozaman ama kg/hp ye bakmak gerek Alper. M3csl ye kısmen katılıyorum,dogru bır nokta...
konuya yazan kimseyi şahsen tanımam ama gördüğümü belirtmek isterim, polo gti araç sahibiyim 2:33:840 süre yaptım, murat beyin bence megane dan çekinip de önden çekerlerde 1,4-1,6-2,0 sınıf ayırımı yapalım dediğini düşünmüyorum, haklı olduğu noktalarda var belirttiği örneklerde açıklamış sebebini, yiğitin meganını bende çok merak ediyorum, yakından takip ettiğim bir araç, kendisine özelden de yazmışlığım vardır gelicek misin pist gününe vs. vs., murat bey kendine çekişicek rakip arıyor bu da gayet normal önünüzde biri veya birileri olursa onu referans alıp o hedefe ulaşmak için çabalarsınız, şu an rekor onda ve sıkıldı bence, bende pist organizasyonlarını tek geçerim, zevkler ve renkler tabi...
[SIGPIC][/SIGPIC]
İstanbul parkta o şekilde bir sınıflandırma olmayabilir. bende mesela kucuk hacimli onden ceker bir arabayla piste girsem derecemi o tarz arabalara gore degerlendiririm. ki mantiklisida budur.
Kendi derecelerimizi kendi sınıfımızda yaptığımız süreler ancak bizi tatmin eder.Gerçekler var sınıflar belli bizde 2 çeker turbo araçla sınıfımız belli.ha o 2.0 gurubunda benim yaptığım ve Boranın yaptığı süre bizleri bağlar.ama böyle bir sınıf olmadığı için bizm sınıf sp sportlarla anılır.bizde o gurupta artık ne yaparsak bizi memnun eder.keşke 2.0 ile 3.0 arası bir kategori olsaydı ama yok ne yazıkki.
Team PAŞAOĞLU
MAGIC Performance
Yanlış yamışım 4 çeker demek istedim![]()
Team PAŞAOĞLU
MAGIC Performance
Çok takılmayın bence böyle durumlara herkes arabasının aşağı yukarı ne tur zamanları yapabileceğini ve rakiplerinin pist üzerinde kimler olduğunu biliyor;Eğer o rakibinizden 1,2 saniye öndeyseniz zaten sizin bu tarz kıyas yapılacak tabelaya yada listeye ihtiyacınız yoktur..
Bilgi Ve Akıl Konuşur;Cehâlet İse Bağırır.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)