Ahahahah adın çıktı Aren :D:D
Printable View
Ahahahah adın çıktı Aren :D:D
hatta red de filtreyle 30 hp aldığı için kol çıkarmıştı cahillik işte benimkiside yaa :)
Senin aracın yektanın bt yi canın ccs yi hepsini biliyoruz ccs zaten çok çabuk kırılmıştı diye hatırlıyorum bu listede sen hariç diğerleri o kadar yüklü değildi mer ve red in yüklü olduğu zamanlar misal yekta daha kırmamıştı arabayı minimadness 16 kasnakla takılıyodu sıralama ve zamanları iyi hatırla :) önce yükleyenler mer red ve sensin diğerlerini boşuna katma.ccs bunlardan sonra yapıldı paşaoğlunda.ki roll'e çıkmayan daha niceleri var finansı iyi olup kapıda yatıran.bu 3 araçla o zamanın piyasasında olanlar öğrendi bu araçların kapasitelerini.ben mer harici hatırlamıyorum feh typera o yıllarda 4-5 boy atan r53 ? üsluba kızıyorum ben kalkmış beni salak yerine koyuyor kelime oyunu yapıyor. neyse sen anladın anlatmak istediğimi mütevazilik önemli cancağız :D
Rıfat abi vardı maltepede güvenlikci miniye ilk borlayı 2007 de 2000lira sayıp takan paşaoğlunda o yıl 6k dolara setup yaptı işçilik hariç adamın arabası 230 çıkarıyodu ama hiç roll e çıkmadı biz kendimiz aramızda çıkar eğlenirdik video çekmezdik.3 yıldır araba yapıyo olup bana laf sokmasın yani alay eder gibi seninde anlayışınada mizahınada kişiliğinede saygım sonsuz bilesin :)
benim kimseye laf soktugum yok. 10 sene gecti neler degisti.. Hangi dynoda almis ne yapmis ne etmis acikcasi umrumda degil..
miniciler arasinda R53 ve R56 kiyaslari yapilirdi, r56 53un stobunu goremez derlerdi.. Nerelere geldik smdi. O yuzden gereksiz gerilme..
Kapasite dedin ya, 400 hp setup geliyor. Bahsettiklerin o zamanin kapasitesi, simdi o kapasiteyi bolton filtre dpli araclar aliyor..
Elmayla Armutu kiyasliyorsun
Simdi bana mi yaziyosun tam net cikaramadim Utku ama yslubumda alaycilik yok bu arada Yekta aracini hic kirmadi 1 kere conta yakti o da sanirim babasindayken oldu diye hatirliyorum hala motor ici stock , su var gercekten dynolara ben pek guvenemiyorum 230 hp arabayla 270 ho araclar gecebiliyisun tabiki yarisda bir cok faktor var ama suna katilmiyorum istedgin kadar eski ol alttan gumbur gumbur geliyo herkes artik su an araclar inanilmaz hizlandi bu gun emg ayni setupla gelse elege cevirirler eski olmak ile araba yapmanin alkasi yok kerem belki cok yeni ama cok istekli ve guzel araclar hazirladi yeni setupida bence keyfli olucak bu yuzden 3 senedir araba yapiyosun sen yenisin tavri bence yanlis , garaj onunde yatan arabalara bir sey diyemem zamaninda hepsi arkadasim denemek istedik kismet olmadi yan yana gelemedik birbirimiz bu baglamda yiprattik kirdik da bu arada uzmanin araba ve luai yide listeye eklemeyi unuttuk yan yana gelemedik ama hep araclarina saygim vardi cok isterdim yan yana gelmek ama olmadi
yav kardeşim anlıyorum biliyorum niyetimi bilmiyorsunuz ki maşallah emeğe sağlık dedim zaten :) sadece nacizane geçmişte bu arabaya bu işe emek vermiş insanlara saygısızlık olmaması için seçici konuşmak gerek dedim :) Maşallah çok güzel yürüyor tekrar...
Güzel bir roll videosu olmuş.
Bu işte plotaj çok önemli. Ama kim geçerse geçsin iki kişininde birbirine saygı duyması çok önemli.
Kerem abi yok mu 2 hafta içinde bir mini etkinliği hazır hortlamışken devam edeyim konudan :D