sitik o kafandaki kaskı çıkar öyle izle videoları sen ilk önce
Printable View
Vay arkadaş belli bir yaştan sonra cupra hızlı geliyor eyv tamamda lafta anlatılmıyor geçilmeyi hazmetmek bu kadar zor olmamalı hala neyin peşindesiniz hala yusuf bey siz o arabayı satın bünyeye zarar vermeye başlamış.
Ya yaşın gelmiş 45 e otur torun torba sev hem burda günlerce rezil oldun videolar kestin videolaaaaaa vaaaaa diyen gözlüklü arkadaşınla, video bekledik videolaaa yookk hala :) kalkmışsın bi de pm atıyosun millete siz artık REZİL RÜSVA OLDUNUZ BIRAKIN BU İŞLERİ DAHA FAZLA KÜÇÜLMEYİN yarı yaşınızdaki adamlar sizinle ta.ak muhabbeti yapıyo bey amca :) sen bas amino acidi devam et hayatına araba işini bize bırak ister 100 harcarız ister 500 seni O GECE GEÇTİK Mİ GEÇTİK İŞTE O KADAR !
hahahahaha bahsi gecen cupra 11,4 kostuguna gore, ve DEV mini 200kmde cupraya 1 direk actigina gore, DEV mini gercekten bu dereceleri asla yapamaz.
ilkokul matematik hocami ariyorum kufur etmek icin.
Ne diim ki daha :)
Tmm ya hızlısınız, bizde uçurumdan atsak arabayı 11 yapamayız..
O kadar yorgunum ki diyecek şeyler bulamıyorum, klavye başındayken zorla parmağım gidiyor tuşlara.. Ama bazı şeyleri sanırım açıklamak lazım..
Diyeceklerimi kimse yanlış anlamasın....
1) İmzamda yazan 3 farklı MINI var..
- Y MCS - 2011 model 80.000 TL'ye sıfır aldım. Özel sipariş. Harcadığım 30.000 TL.. Fena da olmadı, sonra sinir stress iş yoğunlugu karı kız derken darlandım sattım.. İyi ki de sattım. Ettiğim total zarar ; 35.000 TL
- JET GP - 2006 model, TR'de tekti bana göre. (Herkesin aracı kendine özel ve güzel) Evlat yaptım. 58.000 TL'ye aldım. 20 civarı harcadım. Pert oldu. Kaskodan aldığım rakam 50bin tl. edilen zarar 30.000 TL
- DEV - 2009 model, aldığımda sattığımda bana kalsın. Bakımı yarağı küreği, harcadığım rakam 15.000 TL En az harcadığım MINI...
3 arabadan ettiğim total zarar nerden baksan 80.000 TL, bunlar benim defterde tuttuğum rakamlar.. 3 arabama harcağıdğım rakam 100 değilken DEV'in bana maliyeti 100 nasıl olur ?
2) Arabayı yaptım, deneme konusu açtım 266hp dyno verim var dedim. 270'e kadar basarım falan filan atarlandın. Sonra geçildin, araban 230 240 hp oldu, meth bile olmadı.. Niye atar yapıyorsun o halde ?
3) Ben bile kullanırken Çupra'nızın/Arkadaşınızın çuprasının 230+ km yaptığını görmedim.. Nasıl 270 bastınız, nasıl bir yoldu o ?
Daha konuşmaya devam ederim ama dediğim gibi, cevap vermekten bıktım usandım. Umrumda da değil..
Ama alın size açık iddaa aracım 1,5-2 ay içinde biter diye ön görüyorum. Biraz da İskender Abiye bağlı... (İNŞALLAH BİTER) O zaman en hızlınız hanginiz ise gelin, Aren de değil ben kullanacağım... 1 boyda avans veriyorum. Kaç geçersem 1 eksik söyleyeceğim. Ama şuanda olmayan bir araç için hala PM'ler çeviriyorsunuz.. Yazık
Benim 1 yaşına daha basmamış yeğenim var. Evde otomatik vites akülü araba kullanıyor.. :) pek de marifet değil yani..
Manuel arabanın rolling'de şöför seçtiğini heralde bilmeyen yok.. Benim yaptığım rolling 10'u geçmemiştir. Ayda 1 2 kere kullanabiliyorum yoğunluğumdan ötürü.. Rolling'de de hiç bir şöförlük iddaam yok.. Ama şunu da bilin, ben 300 km yol yaptım o gece. Hiç mi yorulmuş olamam.. Sabah 6'da kalkıp işe giden biri gece 3'de uyumadan araba denemeye deniyorsa birazcık bahanem olmalıdır. Rolling'de de tek bahanem buydu, benden kat kat daha iyi bir rolling şöförü olan Aren'e aracımı teslim ettim. Bu forumda senelerdir araba dener. 1000 deneme yaptıysa da bunların 600 700 tanesi miniyledir.
(Söyleceğimi yanlış anlamaz kardeşim.. Aren MINI'de bugün google'a yazsan adı çıkan birisi ve MINI'nin kaşarıdır.) Bu adamın şöförlüğüyle benim aramda min 1 saniye atar. Siz şaşırdınız prof birisi arabayı kullanınca..
Ama daha Brake boost nedir bilmeyen birisinin, bu farkı anlayamaması normal. Neyse öğrenmiş oldunuz..
Beni de aracımıda insanları da PM'den darlamayı bırakın. Proje üzerindeyim ve harcayacağım her kuruş benim acımdan değerli. Maliyetini öngöremediğim bir proje.
Ben sizi geçtiniz sayıyorum. :icon_tup:
Videoları da montajladık zaten.
Her denemede siz bize 1 direk gittiniz.. :D Tebrik ederim..
Ama size yaşı genç birinin tavsiyesidir. İnsan kendini geliştirmek zorundadır. Aminoyla değil, bilgi ve birikim olarak. Bu şekilde devam ederseniz, hiç bir zaman gelişemeyeceksiniz bilgi anlamında ve yerinizde sayacaksınız. Ben ise her daim hızlanacağım ve zaman geçtikçe aramızdaki 1direklik fark 2 3 4 5 olarak gidecek..
Bazen ders çıkartılması gerekir bu denemelerden, mastürbasyonla bir yere varılmıyor.. ;)
Saygılarımla,
Kerem
not : Proje biter bitmez yine konu açacağım. Benim KİNG olayım vs bir derdim yok. Aracımıda hızlı araçlar ile göreceğim, sizde o zamana hızlı olursanız beklerim..
Maksadım zaman öldürmek, zevk almak, hevesimi almak.
Ama bugüne kadar kimsenin ne emeğini kötüledim, ne de kötülettim. O yüzden haddinizi bilin! Bu arabada emek var, bilgi var, birikim var ! PARA DEĞİL !
Aracınız hızlı, AMA DEV'den yavaş !
18 sayfayı okudum hiç kimseyi tanımam
Kerem araban harika tebrikler inş güzel videolarını görürüz maşallah daha iyisi iyileri nasip olsun
Arenimo arabanın dilinden anlıyorsun bu işide biliyorsun tebrik ederim
Maşallah
öncelikle DEV mini&cupraya tebrikler... size göre çocuk yaşta olduğumdan şöförlüğünüze emeğinize laf edicek haddim yok, okuduğum 18 sayfada en bomba süleyman-aren ilişkisi olmuş yarıldım resmen... ama keşke bu gereksiz tartışmaların önüne rövanş yaparak geçilebilseymi- sahşi düşüncem... özellikle aren abinin vites geçişleri efsane ama başlangıçta korna seslerinde biraz fark var gibi analiz ettim bende ama baş aynıda olsa dev-mini aşikar önde fark etmez...
Çekim film tadında olmuş resmen.
bu arada aren abi yanlamalarında keşke rollinglerin gibi süper olsa...
İnstagram ve youtube da var bir kaç tane bir de dansöz oynatmıştın garajda yanlış hatırlamıyorsam, rolling vidyonda bir tek 1. Sayfadakini izledim ama ustalığın tek vidyoda belli oluyor ama yanlamalarda rolling gibi değilsin abi malesef... Yine video bekleriz :)
Yok abi plakadan çıkarım yaptıım, yorumda da bahsettiğim gibi yanlış hatırlamıyorsam dedim kusura bakmayın yanlış hatırlamışım ama bu çekim ekibiyle gerçekten yanlama videolarıda çok hoş olur diye düşünüyorum tekrar yanlışlık için özür !
Nice mutlu yıllara o zaman, ben daha fazla kirletmeyeyim konuyu teşkler
Maşallah karı arabası diyen hala diyor yanlız yanlış anlaşılmasın 2007 2008 li yıllarda Red ve Mer vardı efsane yürüyen onlar ile başladı minilerin nasıl yürüdüğü :) kullandığın cümle onların sahiplerinin cesaretine hakaret olur.sadece red in çatlak manifold bozuk lambdayla 245 dynosu vardı ve o yıllarda miniyi kırma ihtimalin o güçte 1.50 oranlı tek maçlık iddaa kuponu gibiydi. :)
Nacizane eskilere saygısızlık olmasın diye düzeltme yapmak istedim yanlış anlaşılmasın.Tekrar emeğinize sağlık.