Maşallah GV Poloya Plakadan efsunlu o araba![]()
Teşekkürler arkadaşlar Kamer kardeşimin bks si, artik GV 063 olarak hayatina devam ediyor.
Hala senin zaten kardeşim öyle anlasmamis miydikvti arıyorum bakalim cikarsa bakariz
Gv bros, efsunun kaynagi sensin kardeşim : _ ))
Aslinda hard yazilimli sayilmayiz, daha payi var yazilimin ama bu ayarindan cok memnunum acma ihtiyaci duymuyorum![]()
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Yorumlar için teşekkürler..Bi düzeltme yapıyım aracımda cam tavan yok ve motorda sadece KN kutu içi filtre mevcut..Yani ben aldığımda söylenen buydu
Bu arada TDi ile ilk iki denemem S modunda basıyorum, son denemede manuel F1'e alıyorum..Manuel'in farkı ciddi derecede fazla..S'de 6500'den sonra boşa çeviriyo gibi..
Teşekkür ederim saolasınValla bi anda gelişti herşey haber veremedim..Bi dahaki sefere onuda çağırıcam
![]()
Forumdan bartubasot ve ag plakalı polo tdi var, yeni tanıştık. yazılım dp air falan var araçlarında yani normalden biraz daha ağırlar, ufak ufak kaçırıyor diyorlardı. Tabi kaç km dir o şekilde kullandıklarını görürlerse kendileri yazarlar, ben bilemiyorum.
Fakat yazılımı yapılırken devre göre tork limiti konularak dsg bir nebze de olsa konulabilir özellikle ufak viteslerde, örnek veriyorum 1-2-3. viteslerde 1.2 bar bastırıp, 4-5-6-7 de 1.5 bar bastırılabilir diye düşünüyorum.
bende sadece yazılım var uzun bir süredir, dp falan yapsak yüklesek diyorum bu araçların güzel gidişlerini görünce ama hep dsg engeli çıkıyo karşıma malesef
Ben olsam yaparım ki yakın gelecekte öyle bi niyetim var Polo üzerine olmasa da.
Kullanmayı bilip, avans vurduracak kadar yüksek vites düşük devirden basmadıktan sonra "aşırı" ya kaçmadıkça sorun yaşayacağını düşünmüyorum, balatanın ömrü de 10 bin km kısalsın hadi, alacağın keyfe değer kesinlikle..
Benım burdan çıkardığım sonuç düz boru sanıldığı kadar faydalı değilmiş![]()
"Evden habersiz harçıklardan biriktirip GC8 almış" bayağı güldüm
Bu arada herkesin ayağına,emeğine sağlık güzel denemeler olmuş![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)