Birde yazilimla rail hattini aciyorsunuz ama belirli bir voltajdan sonra korumaya aliyor sanirim kendini,box bunu atlarak dahada yakit gondermesini sagliyor![]()
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
box'ı roll'den roll'e kullanmak lazım![]()
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
İstanbulda böyle org. yapınca lütfen haber verinCHT GTI alalı 5 ay oldu doğru düzgün deneyemedim bile
hep yolda tanımadığımız insanlarla bir şey belli olmuyor.
Bende yazılım hariç Stage 2 alt yapısı mevcut.
İntercooler
İskender Dp
İskender 63 komle eksoz
K&N Filtre kutu içi
R8 bobin Rs4 de diyorlar aynı galiba
Ngk Buji
Forge Dv
Aem Methanol var. Bagajda kutu iç hiç açılmamışYazılım zamanı takılacak.
Ama bu hali ile bile çok keyifli makine yolda birçok aracı üzebiliyor. Supercharger+Turbo+DGS bu kadar iyi kombine olabilir Maşallah...
Vallahi mazda 3 turbo varken her hafta sonu deneyecek birini buluyordum. Polo gti aldim yuklemeye basladim ya eski beni gecenler bir ust seviyeye gecti gt30 felan yada gelmiyorlar. Yoldada denk gelenle seruvenimiz kisa suruyoryani kisacasi kimse benle oynamak istemiyor
maksat gazlayip hafta icindeki is stresini atmak pm den tel i kaydettim bu hafta biraz zor gibi ama supriz de yapabilirim tabi
![]()
Vallahi mazda 3 turbo varken her hafta sonu deneyecek birini buluyordum. Polo gti aldim yuklemeye basladim ya eski beni gecenler bir ust seviyeye gecti gt30 felan yada gelmiyorlar. Yoldada denk gelenle seruvenimiz kisa suruyoryani kisacasi kimse benle oynamak istemiyor
maksat gazlayip hafta icindeki is stresini atmak pm den tel i kaydettim bu hafta biraz zor gibi ama supriz de yapabilirim tabi
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)