Harun biz kimseye zorla deneyelim demedim.Bana sürekli birileriyle FT VTİ senle denemek istiyor diye haber geliyordu.Son olarak araba sahibi beni aradı sağolsun hem mangal yakayım hemde deneyelim dedi.ayağına kadar gittik.Hatta Mirkelam da durduğumuz da araç sahibi Ömür'e söyledik ayarın yoksa denemeyelim hiç gerek yok diye hatta Mami abide yanımdaydı oda aynısını söyledi Ömür ne dedi bize: yok yok benim ayarım o kadar da kötü değil basalım sıkıntı yok dedi.İnkar eden varsa buyursun söylesin.Araba ayarsız ondan böyle gitti şöyle gitti vs vs tartışmasını bırakın Allah aşkına.106 nın gittiğini kabullenmek bu kadar zor mu?Ayrıca ben şuan da Milas'a geldim.Ancak ben geldiğimde deneriz.KOP106 her zaman hazır.Kimse KOP42'yi ezmeye çalışmasın.Gaza basınca görüyoz kimin ne gittiğini.
Drag Service & Dr.Ecu
06 KOP 42
Basit insanlarla uğraşma..!unutma,kartallar sînek avlamaz..
Eyvallahtq haci biz kimseyi ezmeyiz kimse kimseyide kafasina gore ezemez kop 106 degil suan farketmez hepsi gidiyo araclarin sen gelince haber verde bana biz senle deneyelim iyi bak kendine bu arada kabullenmiycek birsey yok ben otobana cikarim basarim geceni tebrik ederim white typer butun akljna gelcek butun araclarla denedim benimde hic bir arabadan korkum yok hep tanismis oluruz iyi aksamlar👍
Kimsenin kimseden tabi ki korkusu yok.Biz bu arabayı denemek için yaptık ama mevzu farklı yerlere gidiyorç.sanki 106 yürümüyo basan diğer araçta kesin sorun oluyo.Biride çıkıp arabası iyi gidiyo diyemiyo.Neyse uzatmaya gerek yok.Biz kendimizi biliyoz.Tabi ki denemek ve tanışmak isterim.İyi akşamlar
Drag Service & Dr.Ecu
06 KOP 42
hikmet bi araç içi kamera yapın yahu![]()
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
Maşallah, pek bi keyifli olmuş darısı herkesin başına
Ibıza Bocanegra, Dr.Auris 1ND Forever
https://www.youtube.com/watch?v=pzCye3R2QMU
Sercan's Old= CBR 600F, ER Civic Sİ, KN 206 RC, SIU Corolla T-Sport
Hikmet kardesim yazdiklarini sukunetle okuyorum ben seni tebrik ettim aracina masallah dedim gene diyorum masallah emek harcanmis hic bir arac hakkinda haddimi asmam kimseye araci kotu demedim bu zamana kadar her kes bilir aksini idda eden varsa buyursun ama ben hikmetin arabasinin ayari yok diyorum sen.benim arabamda ayar oldugunu idda ediyorsun bu konusmalarinla tabikide ayarlar bitince senin de musait oldugun bir zaman deneme yapilir . kimse kikmeti gecmisler demiyor vti de gecildi diyemez ...
Ben haber fln gondermedim efekan abi arac bitmis ikiniz keyifli olur dedi bende olur dedim deneme yapilana kadar gayet dostca konusuyorduk kalkip corludan gelmissin mirkelamda seninle cikmasam olurmu hic kardesim yakisirmi bize gerekirse kirilsin arabam umrumda degil
Tekrar söylüyorum denemeye aracı olduğum için binbir pişmanım ,ikiside yakın bizim arabalar dostça deneme olur die niyetlendik fakat şaşırttılar bizi, ömür davet ettiği için birsürü hazırlık yaptı bu adamların derdi sadece otoban kenarında kalkalım oldu bitti eyvallah değil! bana özelden yazdıkları halen daha duruyor .ft vti 'in ayarsız olduğunu biliyorum ama çıkıp bu tarz şeyler konuşulcağını bilse denemezdi eminim ,ben karşıda ömürlerle çorludan gelcek misafirleri beklerken kavacık muhabbeti döndü araya başka araçlar girdi ömür onlarada olur gene basarız dedi vs.vs sorun çıkmış araçta deneyemdler, bana sorarsanız 2 araçta birbirine denkler kop bi tık önde net bi şekilde geçen göremedm ,bazı arkadaşlar vti 5 e atmamış brakmış yazmışlar ,afr 17-18 leri gösterirse herkes bırakır,5. vitese atsa zaten 106 açısndan dezavantaj olucak hacim konuşucak birileri bu rüyadan böyle düşünen arkadaşları uyandırmalı , kop sınıfında çok hızlı bir 106 , ömür de iyi niyetinin misafirperverliğinin kurbanı oldu .
Tuned by ARP Garage
kim ne kadar gidiyor bilemem ama kop ile red denk araba ise. Hilmilerin civic bu vti dan 40 hp güçlü ise o zaman NUG u geçer bence. Red ile NUG videosunda görünen fark 40 hp gibi değil. O ağırlıklarda 40 hp ciddi fark yaratır.
IN BOOST WE TRUST
hayırdır efekan iyi niyetinin kurbanı oldu derken neyi kastediyorsun kardeşim.Ömür hakkında veyahutta arabası hakkında olumsuz bir söylemimiz olmadı.Ayrıca bizi davet etti doğru bizde yemek yemedik ve aç karnına çıktık Çorludan 100 km yol gittik.Trafik pert.Dur kalk dur kalk zorla Esenler e kadar Mami abinin yanına kendimi zor attım.Bizimde AFR bozuk Özgün Abi Antalya da olduğu için hiç birşey yapamadık ama gittik sorun etmedik.Ayrıca İstanbulu ben çok iyi bilmem.Esenlere geldiğimizde konuştuk F1 pistinin orda bir yerde mangal yakmış.Allah razı olsun ama trafik kitlenmiş.Atmosferik yüklü ve yazılım problemi olan arabayla o köprüyü nasıl geçicem.Avrupaya geçiş tarafının müsait olduğunu söyledik ve bu tarafa davet ettik.Hepi topu geleceği yol 10km.Arabasının renk probleminin olduğunu ve muayene sıkıntısının olduğu için gelemeyeceğini söyleyince bizde tamam abi ozaman eywallah dedik ve randevulaştık.Saat 12 den sonra yol açılmaya başladı ve telefonda görüşüldü.Bu arada Onur RED106 nın sahibi beni aradı ve istanbulda olduğumu öğrenmiş.Buyur etti ,oturalım dedi.Bende Mami abilerle olduğumu ve FT VTİ ile deneyeceğimi söyledim.O zaman bizde gelelim NUG-KOP basarız eğer FT VTİ kabul ederse onunla da basarız dedi ve aradım Ömür e sordum.Kabul etti basarım dedi ve randevulaştık.Yolda NUG un şanzumanı kırılmış ve biz geldiğimizde herkes oradaydı.Bu arada açlıktan ölmek üzereyken Allah razı olsun Mami abi meşhur çiğköftecisinde karnımızı doyurdu.Ömür aracına maşşallah kardeşim,adamlığına da diyecek lafım yok.Ama rol sonrası yaşanan olay hepimizi kırdı.
Beni farklı algılayan herkese yazdım bu yazıyı.yaşanan herşeyi harfi harfine yazdım.Buradan nasıl bir kaşarlık çıkartabiliyorsunuz pes doğrusu.
Rol sonrası yaşanan olayı da bildiğiniz halde.
Drag Service & Dr.Ecu
06 KOP 42
Maşallah her iki araç ve sahiplerine çok güzel denemeler olmuş.
Benim lafim ortaya , düşman gördüğün adamla araban tam olmadan basılmaz ama ft bastı çünkü sonradan bu tarz muhabbet olcağını bilmiyordu ,vtec 5 e atmıo brakıo gibi napsın artık araba kırsınmı? Ki zaten 5. Vitesler görülse acaba 106 nın mı yoksa strokerlı hondanın mı avantajlı olduğunu aşağı yukarı herkes bilir bunu bilmeyip konuşanlarda rüyadan uyansınlar, peki ben şimdi soruyorum top speedlere doğru gidilseydi ,106 dahamı açacaktı ? Kimseyle derdim sıkıntım yok ama arabaların hakkı yenilmesin kimse aça aça gdemedi
Tuned by ARP Garage
Maşallah deneyen araçlara kop 106 herzmanki gibi kondisyonda
Hikmet kardess çok iyi bilirim seni sadace araba denemek için burdan 200km yol gidersin denediğin arabada eksik olduğunu öğrenirsin çıldırırsn.....
Sen mami abi ile size yakışanı yapmışınz kardesm boşverin kim nederse desin kulak asma
Hee bide şu arabada b16 motor warmıs gibi hesap yapmayın arkadslar üstlerde geçmesi zaten normall
Powered and Map by PowerTune
D-16 TuRBo
34 ZZ 5235
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)