Valla ne yalan soyleyim ben bu sekilde olmasada Adanada yapiyorum
Tersten falan girenlere,"Aman abi don ilerde polis var ceza yaziyor diyorum"nasil donduklerini bilemiyorlar![]()
Valla ne yalan soyleyim ben bu sekilde olmasada Adanada yapiyorum
Tersten falan girenlere,"Aman abi don ilerde polis var ceza yaziyor diyorum"nasil donduklerini bilemiyorlar![]()
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
Evet bayanlar hic bir zaman trafikte hata yaptiklarini kabul etmiyolar.
Bu videodan sonra diğer videolarınıda seyrettim hatta sardım.inanılmaz cesaretliymiş gençler.mafiaya sivil polise oligartlara polise hatta çeçenlere bile posta koyuyorlar.her seferinde şimdi geberticekler bunları dedim ama helal olsun valla.inanılmaz bir cesaret bu işi rusyada yapmak gidenler iyi bilir.moscovada yüksek sesle sokakta türkçe bile konuşamazsınız sıkıntılıdır.özellikle 5 mayıs gibi günlerinde.5 almanın turistin ölüsünü ormana atmışlar bulunmuştu.
Team PAŞAOĞLU
MAGIC Performance
1- Gençlere helal olsun işini biliyor, pisliğe bulaşmadan yapacaklarını yapıyorlar.
2- Ama çok lüzumsuzlar, madem orada bir açık var, belediyeden ayarlayıp kaldırımların girişine-çıkışına sağlam kazık-mantar vs çaktırın ki kimse araçla giremesin.
3- Birgün biri b.kyoluna gider bunlardan...
4- Aşırı mecbur kalmadıkça (ölüm riski, ağır yaralanma gibi) böyle sivrizekalı hareketlere (ters yön, kaldırım vs.) girişmemek gerek.
Passat TDI ile; BUDAPEŞTE-Viyana-Bratislava-Prag-Münih-Stuttgart-Frankfurt-Luxemburg-Paris-Saraybosna-Zagreb-Podgorica-Tiran-Belgrad-Sofya-Üsküp-Venedik-Milano-Cenova-Roma...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)