maşallah tebrikler 4.8 i bu deneme demi çıkardınız
maşallah tebrikler 4.8 i bu deneme demi çıkardınız
Dr.Ecu AntaLya
Araç sahibi Motordan önce basmıs, şimdi motoru geçmişmi oluyor
Önden giden motora bile yetişemiyor gazı bırakıp yavaşlıyor. adam gibi basan motorcuya denk gelmemişsiniz anlaşılan![]()
Araç yinede fena degil iyi gidiyor.
Turbo Rider
Yamaha 1000r
önde kalmış olacaktı ve motor önde basmış olacaktı o zamanda motor mu gececekti
Allah aşkına işkembeden konusmayı bırak artık, hep karadüzen konusuyorsun!!!
bmw gaz kestikten ne kadar sonra motor yanından geciyor farkındamısın ???
Maşallah çok güzel bmw çok stabil yürüyor.arkadaşlar motosiklet kullanan biri olarak yazıyorum. Bu denemede roll yapılan motor 06 model 1000rr Yanlış gormediysem.1000rr 4.8 koşan araba ile YURUYEMEZ...ben motor kullanıcısı olarak böyle yürüyen yürütülen arabayı bu arabaya emek veren kişileri önümüzdeki ilikleyerek tebrik ediyorum ve saygı duyuyorum.
Kesinlikle katılıyorum, zaten sürücü neye uğradını şaşırıyor.. Önde ki ile de sabit aralık kalıyor.. z1000 belki de torkundan dolayı , aracın farkı oluyor budaSürpriz ile karşılaşmak güzel olur .. En sevdiğim videolardan biridir bu ;
https://www.youtube.com/watch?v=c-OUzPlpQHs tam geeeeeçç derken) çok tatlı bir video ya..
ayrıca cumartesi dyno da test ettik 1.5 bar 620 hp çıktı biraz basınç açtık şuan 23psi 690hp 923 tork çıkıyo havanın ilk ısındığında yeni denemeler yapıcam.
Abi yanlış anlama da ben senin olduğunu videoyu izleyince hatta ( dikkatli ) izleyince Türkiye olduğunu fark ettim.. Çok güzel bir deneme olmuş tebrikler vallahhiii
Tohan abi s1000rr denedigin motordan çok ama çok hızlı. Önünde yürüyen zx10r 2011 ve üstü yeni kasayı yanlış gormediysem.onun gibi gider yada birkaç boy önde olur.yani gerçekten hizlidir Ama senin görüş alanindan çıkamaz.zevkli bir deneme olur.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)