Gel lan özledim seni özgün misafirim ol.
saolasın teşekkür ederimde ben seni sima olarak bile hatırlamıyorum malesef + yazımı atlama buyur gelölçelim sen sür dyno üstunde buyur ben start stop yapıcam sadece buyrungelin 300 olduğunu idda eden herkesi beklerim 260-300
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
www.drecu.com
yapıldımı deneme
aksam yapılcak
www.drecu.com
Yanlış anlamayın ama akşam yapılmasının sebebi nedir acaba insanların müsait olmamasımı yoksa başka birşey mi? çünkü gündüz gözüne herşey daha net görünüyor.
aksam ben de gelim ya sohbet.muhabbet olur.. burdan yaziyoruz herkes atarli matarli vs saniyor.. bi terslik cikmassa ben de gelecegim insallah.. mami yi tanimiom ama cay kahve icilecekse bir yerde iki cayini iceyim)
yer ve zaman belirli ise izlemeye gelmek isteriz.
aksam dr.ecu rabbitle bende ordayım ılk denememize çıkalım bakalım 1 bar meth yok![]()
RABBİT MK1 gtx 2871
KNG typer...
Yani daha fazla da olabilir videolar va mami abi full takili gkl full sokuk yine bir neden bb yaptin olaylari gercekten ds3 gercekten fazla hizli geldi
Maşallah deneem güzeldi rsa sahibi duzgun bir arkadas bugün akfıratdada eskeza denk gelmiştim mami abi hep hızlısın cupraya maşallah ama ds3 bi başka abi sanki bir önceki denemesinden hızlı geldi bana dr.ecuyede teşekkürler ozgun baskan adam perfect
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
Mami abi masallah ds3 e gene formundaydi bu arada bende full takili ve iki kisi deneme imkanim oldu gkl ile rabbit sevindirdi bizi)
RABBİT MK1 gtx 2871
KNG typer...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)