Tavşana bi bakalım o zaman :)
Printable View
Rabbit az once gulbagda onumden gecti yavas yavas masallah :)
Ds3 baya baya hizli ilk deneme 2 direk oldu
Hay masallah :icon_tup:
Yani daha fazla da olabilir videolar va mami abi full takili gkl full sokuk yine bir neden bb yaptin olaylari gercekten ds3 gercekten fazla hizli geldi
Maşallah deneem güzeldi rsa sahibi duzgun bir arkadas bugün akfıratdada eskeza denk gelmiştim mami abi hep hızlısın cupraya maşallah ama ds3 bi başka abi sanki bir önceki denemesinden hızlı geldi bana dr.ecuyede teşekkürler ozgun baskan adam perfect
Mami abi masallah ds3 e gene formundaydi bu arada bende full takili ve iki kisi deneme imkanim oldu gkl ile rabbit sevindirdi bizi:))
Vites halatını kopardım fakat güZel geceydi arabam takılı gittim cupra full sökük sürücü koltuğuda spor koltuk o şekilde geldi denedik ilk videoda 3 te kesiciye kaldım yetişemedim cama kapatmakla uğraşıyodum o ara 2 videoda uzun basabildik 250 -260 civarı hatta bi ara 2 . Denemede önümüze otobüs girdi orda bi ufak küfür var :) gerçi otobüscü ne bilcek bu mevzuları bedavadan laf ettik işte :(
gelen herkese teşekkürkler gelipte gerçekten söediklerimize kulak arkası yapan ve denemede sağda solda deneme yapmayan kimseyi riske atmayan arkadaşların hepsine teşekkür ederim :) videoları yüklicem
olanda koyabilir
Özgün maşallah diyorum aracınız güzel olmuş.. maminin de kesesine bereket
ben daha önceki postlarda demiştim zaten denemeye gerek yok diye ***** sebeplerden ötürü ama deneme denemedir
iyi oldu, 1.4 tsi ında bence ciğeri bu kadar daha da fazlası olacağını sanmıyorum
2 direkle yırtmışşak sadece ne mutlu bize :))
brom ordada söledim sıkıntı yok herzaman her yerde yardımım olursa ne mutlu bana ama benim kullandığım cümlelerimin hepsini nedenini söledim sana :)
soyledin ok ama ben sana diyim carsi gene karisir...
ben yatar yarin baslik acip video koydugunuzda bi iki post yazarim daha da yazmam.. yuklenmeyin ataya cok ama :))))
Mami baskan adaletini yapmis :)
Ateşle oynayınca böle oluyo. Ateşli DS3 kavurdu.
Maşallah deneyen araçlara.
Her kralın bir devri, her devrin bir kralı vardır ...
" Mami Makinen "
Maşallah deneyen araçlara, gemiden inince ben şafağın aracına pbox sponsorluğu yaparım, kafada soru işareti kalmaz, yapılışına ve drag birinciliğine şahit olduğum, oldukça başarılı bir araç, eg k20 si. Atayın aracına ayrı maşallah, hort gibi oldu ama mazur görün, okyanusta net bulamıyorum pek.