[QUOTE=Oz`;7763186]geçen sefer ben geldim bu sefer siz gelinde demiyorum toplanalım diyorum her seferinde ben mi gelicem ben taa kartaldan maslağa mı geliyim
Printable View
maşallah araçlara :I
Ds3 herkese teklif etti beyler okumayan vardir belki kimse atar filan.yapmadi.denemeye.deneriz dedik geceriz gibi iddaada olmadi hic maksat denemek.ds3 deneyelim.dedi kabul.edende etti bu kadar gerilmeye gerek yok
Kar sonrası solunan hava bazı bünyelerde kafa yapıyo.
Akıl var fikir var DBN lerine baktınızmı kendi arabanızın ve ds3 ün.
Ateşli ds3 nerde diye konuya yazan sizsiniz şimdi sanki biz deneme için ısrar etmişiz gibi buraya yorum yapmaya gerek varmı
Ya bu başlıktaki eski postları okumadınız ya da yazılanları unutuyorsunuz ...
dbnler arasında zaten 2 sn fark var fark oldugunu siz daha iyi biliyorsunuz, ben özgüne de eski postta yazdım zaten gececeksiniz
niye illa ds3 ds3 diyorsunuz diye.. simdi atay atar yapıyormuş gibi algılanmasına ne gerek var ?
dostane vs olacaktı oyle konusulduydu gene ortam germe olayları var. hic gerek yok....
belli sonucta ds3 ün gececeği ben bundan eminim ama deneme denemedir maksat muhabbet olsun diye konusuldu...
hatırlamıosanız lütfen eski postlara bakın bu başlıkta...
Kardesim neden anlamak istemiyorsunuz ds3 burdan gunlerce yokmu deneyecek araba deyip durdu buna birsey demiyoruz simdi dun msg atilmis cevap yok bende dedim noldu o.kadar hevesli ds3 e neden cvp yok dedim problem nerde anlamadim kimse biz ds3 u geceriz derecemiz daha iyi demedi roll teklif eden ds3
Ds3 gecer belki ama karsisina cikmakta cesaret bence cupra ile :)
Ne olursa olsun ortamin gerilmesine gerek yok bence,umarim dostane bir deneme olur :)
özgünün isteği üzerine denememiz yarına ertelenmiştir
Evet doktoru bu akşm bursa ekibi olarak alıkoyduk :D
Sebep ? Öğlen deneyelim deniyordu
Tamammıdır geliyomusun sende
mami abi hep hazır kıta valla helal olsun ne diyeyim...
Özgün oraya yazmış Bursaya gidiyorum yarın deneyelim denemeyi bende izlemek istiyorum diye belirtmiş arkadaşta oradan kendine pay çıkartmış
http://i.hizliresim.com/dn73NQ.jpg
Mir mir etmeyin lan. Yarin dedik kimden neyinizden saklanicaz. Eglenmeye gittttik sozumuz vardi. Oglen dememizinde nedeni var. Bos konusmasin kimse inamaya kapak olsun gaz yapuosa soda icin haddde
lan sana yazı yazanmı var ayrıca sen neden atlıon onu de hele :) öle herseye zıplarmısın sen :)
Ya şuraya boş muhabbet yapmayın varsa hızlı olan gelsin deneyelim işte bu kadar bg şu kadar bg yazmaya gerek yok
Gel lan özledim seni özgün misafirim ol.
saolasın teşekkür ederimde ben seni sima olarak bile hatırlamıyorum malesef + yazımı atlama buyur gel :) ölçelim sen sür dyno üstunde buyur ben start stop yapıcam sadece buyrungelin 300 olduğunu idda eden herkesi beklerim 260-300
yapıldımı deneme
aksam yapılcak
Yanlış anlamayın ama akşam yapılmasının sebebi nedir acaba insanların müsait olmamasımı yoksa başka birşey mi? çünkü gündüz gözüne herşey daha net görünüyor.
aksam ben de gelim ya sohbet.muhabbet olur.. burdan yaziyoruz herkes atarli matarli vs saniyor.. bi terslik cikmassa ben de gelecegim insallah.. mami yi tanimiom ama cay kahve icilecekse bir yerde iki cayini iceyim :))
yer ve zaman belirli ise izlemeye gelmek isteriz.
aksam dr.ecu rabbitle bende ordayım ılk denememize çıkalım bakalım 1 bar meth yok :D