neyse inşallah bittiğinde dostça denicez mami abi ile geçmek geçilmek sıkıntı değil
Doktorumburadan belgeseli her gun kendine cektiren penguenlerden , rsa tayfadan falan sana deneme cikmaz , ds3 un deneyecegi arac DEV rc dir
![]()
Bora abi passata yazılım yapmayaydın iyiydi denerdim ben senle) flash 1.7. geçilen marmariste çayları ısmarlardı
)) senin red denemelerini hatırlıyorum da önüne gelenle çıkıp gaz basılıyordu o dönemde daha keyifliydi bu işler bencede.
Araçlara maşallah cupra cidden çok güzel hızlanıyor belli güzel hazırlandığı. o setupta eg k20 ile denemesi için evet fazla güçlü de olsa çıkıp denenmiş iki tarafa da tebrikler,
Deneme dostça olmuş her ıkı araç ta güzel yuruyor kendı speclerıne gore
Basarılı olmuş...
AKINCI GARAGE
Simdi bi konuya aciklik getirelim
Ds3 oem olarak 156 hp
Kol,piston,big turbo,big cooler,remap=350+Hp
Bu aracla mami abi herhangi oem motor,oem turbolu bir thpye hadi cikartin aracinizi diyormu?
Sozum hakan abi ve atay'a ikinizin aracindada forget kol,piston ve hybrid turbo varken hangi mantikla varmi hizli tsi diyorsunuz?
Sizden baska suan bu setapta tsi varmi?
Tamam guzel is cikarttiniz belki videodan da belli guzel yurumus gkl cupra masallah..
Eeee cok hizliydiniz madem dev cooperla soyle yururuz boyle işinlaniriz diyorsaniz buyrun cooperda thp ds3te thp duz mantik..
Görünen o ki hep gececeginiz kesin araclarla yarisiyorsunuz
Dev cooper yusuf abi fiyaskosu haric![]()
Hala yusuf abinizin dev den hizli oldguna inandiriyo musunuzbelgeseli var bir de 100 200 sureleri yazmis tatli tatli ben alpi 5 6 boy geciyorum diye 5 saniyelik video da matematik dersi o zaman belgesel yeterli gelmedi cunki ,
http://youtu.be/iYABieX1c9o
noldu ateşli ds3 e
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)