masallah,videolar ciddi anlamda guzel :) konusmalar olmasa yabanci video izler gibi gibi bisey yani :)
Kazasiz belasiz,kiriksiz,cikiksiz kullanmak nasip etsin Allah.
Tekrardan Masallah :)
Printable View
masallah,videolar ciddi anlamda guzel :) konusmalar olmasa yabanci video izler gibi gibi bisey yani :)
Kazasiz belasiz,kiriksiz,cikiksiz kullanmak nasip etsin Allah.
Tekrardan Masallah :)
mutluay abi maşallah süper olmuş tolga abinin coupede fena sanırım son attığın linkteydi o nasıl bi ses yahu :D maşallah her 2 side birbirinden güzel :icon_tup::)
tekaradan maşallah aklıma geldi :D
aracın detaylı fotoları yeni videoları varsa dynosunu isteriz
maşallah çok iyi gidiyo
allah kaza bela vermesin cok iyi gidio 0.7bar ve 3 kişi ye göre baya bayaa iyi hemde
izmir cok hızlandı TR dikkat etsin :D
maşallah çok güzel olmuş :) araç boşkende video çekin bence :D sesler süper :)
Masallah abı kazasız belasız, neselı gece oldu Allah nazarlara getırmesın.. Azıcık yardımım dokunduysa ne mutlu bana...Fena halde grıbe yakalandıgım ıcın nete gıremedım anca sımdı gordum baslıgı...
Gunay GULEC
maşallah çok ciddi bir araba olmuş, coupeyi zaten biliyoruz.. kazasız belasız.
çok güzel olmuş maaşallah kazasız belasız...
Hayırlı olsun..Kazasız belasız sorunsuz binersiniz inşallah..
abı walla arac 10 numara olmus yaa...20 kere basa alıp alıp ızlemısımdır herhalde..coupe zaten ayrı bı tur:D...allah utandırmasın kazasız belasız surusler nasıp etsın...
Tebrik ve iyi dileklerini sunan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum arkadaşlar tekrar. Ayrıntılı cevap yazmak istedim fakat daha önce fırsatım olmadı.
Savaş Paşaoğlu diye bir isim olmasaydı zaten böyle bir işe kesinlikle kalkışmazdım. Tuner ise çok be yaw, :D Şaka şaka Özgüncüm ellerine sağlık, süper olmuş, sanki stock gibi herşey.
Diğer sorumlu ise tolga ve siyah coupesidir. Özdimcim seninle gecelere akmak da bir başka, sensiz bu kadar eğlenceli olmazdı.
Günaydan Allah razı olsun, yoksa araba hala istanbuldaydı sanırım.
Ehehe, senin arabanın içinden öyle göründe demek. Biz de tam tersini düşünmüştük sen S2000 i satınca.
Videoyu tekrar vereyim en iyisi;
http://videos.streetfire.net/video/T...000_154019.htm
Eheheh, direksiyon 9.15 spec.
İzmir yollarında sarmayan araç yok gibi. Lastikler ses vermedi için nereye kadar sarıyor bilmiyorum.
Tanışalım tabiiki, senin de İzmir'e yolun düşerse haberleşelim.
Eheheh, sen eğlen bakam, 1.5 bascam, gıstıracam seni papuççi :D
Varmış ama bizim ekip te hiç yok, tanışıp yakınlaşamadık bir türlü. Olursa şenlikli olacak aslında hem onlar hem bizim için.
Evet yoksun uzun zamandır. Bir cuma akşamı bekliyoruz :icon_tup:
O kadar gazladık ama bakmadım tam gelişine, sanırım 4000 gibi geliyor. Malzemeler hakkında "project cars" bölümüne konu açacağım, oradan bakabilirsin. Dyno ise henüz girmedik, araç bayrama zor yetişti zaten, sağolsun Savaş usta gece 2 lere kadar uğraştı. Kapak titanyum retainers, valve springs ve 3angle-jop (by Paşaoğlu) dışında tamamen orjinal :D
Ehehe, saolasın. Sen de bitir projeni, aramıza alacaz seni tolgaylan :D
Tolga da öyle söyledi ama görmeden inanmam. Bir daha ki camcar o olacak zaten, bu sefer ben seyredeceğim.
Foto işini emin ellere bıraktım, soner halledecek. Detaylar ise "project cars" bölümünde yakında.
Saolsın, bu arada beni kırmadın bujileri yetiştirdin Savaş ustaya. Bayramda gezerken hep seni andım :icon_tup:
Hızlı araçlar artıkça biz de çok seviniyoruz, devamı gelir umarım. Görsel medya fotoları için şimdiden teşekkürler. :icon_tup:
Aracı sürenler ve içindekiler de 20 kere seyretti sanırım en az :D
Kazasız belasız sürüşler herkeze.
abım tekrardan ALLAH ıcıne sındırsın...gozu olanın gozu cıksın,kazasız belasız...
kazasız belasız çatır patırtılar süper :D
[QUOTE=coolvtec;413250]Saolsın, bu arada beni kırmadın bujileri yetiştirdin Savaş ustaya. Bayramda gezerken hep seni andım :icon_tup:QUOTE]
Rica ederim tekrardan hayırlı olsun
mutluay abi izmirin kalitesi bir örtmen olarak yükseltmeniz gurur verici tebrik ederiz :D
öğrencilere çok iyi örnek oluyosun:p