Diğer video bekliyorum ikinci denemeyi 10 15 boy geçildim gözlerim görmüyo artık, koysanızda izlesek
Diğer video bekliyorum ikinci denemeyi 10 15 boy geçildim gözlerim görmüyo artık, koysanızda izlesek
Maşallah Reşit harika 2.0 da yaptığın süre , bir kasa soda var isteyen varsa![]()
1.4 TSI GTX28 Loading...
cupra neden linç edilmeye çalışılıyor ilginç geldi bana
uğraşılıcak bişey yok kardeşim, biz denemeye eğlenmeye gittik video çekip koyulucaktıysa haberimiz olcaktı bizde cekicektik, çakallığa yatıp başkasına video koydurmiyicaklar, koyuyolarsada diğer video koysunlarbizde izleyelim neler olmuş eray, bu yapılanın adı belli anlayana.
Burda dosthane denenmİŞ ve olaylarin bu kadar uzatilmasi
yok tutunamadim veya sardim bahanesİ yahu hİÇ bİr allahin kulu bu evo dÖrt ceker
zaten denemeye 1 sifir maglup baŞliyor arti kendİ devrİnde basmiyor
sonrasi ***** gecmeyİ de gecİlmeyİ hazmetmek o kadar zor deĞİl
arkadaŞlar ayip hep ayni muhabbet
Powered by PASAOGLU
Tuned by DR.ECU
REDBULL KANATLANDIRIR
Ziya abi kimse bahane buldugu yok maşallah dedik bizden hızlı oldugunuda dedim 1.sayfada yazdığımı okumadın sanırım(kıyas olmaz vedat 64mm turbo var biraz daha basınc acarsa rakibi olamayız.)
video başkasına koydurmak nedemek? koydurdun ikinci deneme videosu nerde? dostuz vedatla 2004den beri ziya abi senle denemeri video çekip senden habersiz 2 denemenin en çok gecildiğin video koyarsan sanırım sende sinirlenirsin birazda benim açımdan bakarmısın abi umrumda değil açıkcası artık araba için dost kaybedilmez.
Cupra
2.0 makine kol piston yay şapka, rs4 enjektör gtx30r 2.4bar 104oktan
Evo
2.3 6466 turbo 2.6bar e85
ise ve evo geçiyorsa çok normal. Arada hatırı sayılır bir setup farkı var.
Denk bir deneme değil kanımca.
İki araç sahibini de tebrik ederim. Araçlar çok hızlı. Maşallah
Ms2k
Powered by BES Servis - Mapped by US Performance
100-200km 5.15sn
561.7 RWHP - 690.9 CRANK HP - 614.2 NM - MUSTANG DYNAMOMETER
Ziya abi bu işleri buraya getirenler sizin taraf kusura bakmasın kimsede, ben oraya turbonun kıcını değişip basınç açtım yeni halını görmeye gittim tek araba için 200km yapmazdım deneme olsaydı, vedat arabasını görmeye geldi, kimsede yoktu sen ve savaş abi izledi, biz dost bildigimizle 7-8 derecede 3 komple sardıgım halde kesiciye girdigim halde bırakmayıp arkasından devam ettim denedim, ikinci denemede fark çok azken vedo neden bıraktı 270 280gibi sen ona sorarsın abi ve o video burda neden yok, başkaları gibi kolpalık yapıp gaz kesmedim gecildigim yerde adamlık bu ama mazeret sunan biz olduk yine, selametle abi, herkez işine geldigi gibi davranıyo kimsede kimseyle dost değil abi bu kadar basıt, bundan sonra herkez zırhını giyer dener kesiciye girersin sararsın araban kesiklik yapar mazereti olmaz kimsenin dostane denemeler bu oluyosa.
ben hala ikinci denemenin videosunu bekliyorum driwe34 nickli arkadaş seni kim kullanıyosa bi zahmet alda o video montajsız sonuna kadar koy buraya![]()
abi kusura bakmada bu yapılan kahpelik bana dahada ötesi yok. ben geçilmenin derdinde değilim bana yapılan saygısızlık, video koyulması bana sormadan saygısızlık, ben video olcagını bilsem sardıgım yerde bırakırdım denemezdim, araçımın yenı basıncını kacagı göçegi varmı patırdama varmı onun için geldim, 200km tek arabayla denemeye gelmezdim ama neyse abi biz dost düşman gördük sorun değil canı sagolun hepsinin.
Burda hepİmİz arkadaŞiz dostuz bu benİm İÇİn bÖyle arkadaŞlar
ama konu arac denemesİne gelİnce İnanilmaz bİr hirs oluyor
ve buna en yakin arkadaŞlar dahİl defalarca Şahİt oldum
o yÜzden denemeler gecİcİ
dostluklar ve arkadaŞliklar bakİ
hepİmİz allaha emanet
herkese gÜle gazlamayi yuce rabbİm nasİp etsİn İnŞallah