Evimin adresinide yazabilirim , kapiyi calarsiniz otomata basarim , cay kahve ne varsa icer konusuruz . Burda klavyeden laf cakan ben degilim.
Printable View
Evimin adresinide yazabilirim , kapiyi calarsiniz otomata basarim , cay kahve ne varsa icer konusuruz . Burda klavyeden laf cakan ben degilim.
Sıkıntı top speed gitmek değil, top speedde uzunca bir süre gittikten sonra yavaşlarken boşa almak yağlamayı birden kesip o kadar ısınmış motorda / motor içinde dolaşan yağda, detenasyona sebep olabilir. O sıkıntı :)
izmir - çeşme çok uzun değil yine, Silivri - Edirne arasını ben arabayla her gelişimde ayak paspasta geçiriyorum neredeyse ki bu da min 180 max 208 yapıyor :D Sigara içeceğim zaman yavaşlıyorum veya durup rolantide çalıştırıyorum..
Kesinlikle çeşme otobanının düz bir otobanla alakası yok , stock ( yay amortisör oem) araçlar bile sekebiliyor) bir aşağı iniyor bir yukarı çıkıyor falan baya eğlenceli :D
otobandan silivri babaeski yolunda dip gaz fiat unoda 5.vites 5800 devirde gitmiştim.git gelde 1 depo benzin bitmişti.sene 2000-2001
eskiden soluksuz molasız dip gaz giderdim.benzin ucuzdu yol boştu radar yoktu.
Uzunluk farkı da var ama :) Edirne - İst arası 240 km, Silivri - Edirne ~ 200 km :) Eğimli virajlı kısımlar da var ama tabi çok sert değil geneli düz sayılır..
Urla civarı olan kısmını seviyorum ben özellikle, rüzgar panellerinin olduğu bi yer vardı virajı 200-210 dönüyordum kuzenlerin Megane Coupe ile her gidiş gelişimde :) Sanırım Urla - Güzelbahçe arasında kalıyordu orası tam emin değilim şuan
2 Arapça'da maşallah süper bir deneme olmuş vti tünelde çok başarılı :)
Vag buluşması yapmışlar.
Eski bir video favorimdir.
http://youtu.be/EXhQyBhV9RE
Dedeye sahip çıkalım arkadaşlar japon yada bile bölr dede yok redline'ci :::)))
iki araca da maşallah. vteci süren abiye ayrıca helal olsun. iyi cesaret kadranda 230 240 sabit gidip öndekinin 1 metre gerisinde gaz kesmemek.
200+ giden herhangi standart yürüyenli bir civicin yarattığı gerginliği söylemiyorum zaten :)
hızlı ve öfkeli gibi olmuş bi biri geçiyor bi biri :D maşallah araçlara keyifli olmuş
Benzer bir uzun gidişi ben de bir ducati ile adapazarı istanbul arasında yapmıştım
Yol çok müsaitti , virajlarda ben yaklaşmadım , düzde de adam gibi yürüdük , keyifli keyifli geldik , sonra da gişelerde selamlaşıp ayrıldık herkes yoluna devam etti..
Ama şunu söyleyeyim , havalandırmayı iç sirkülasyona almak ve hatta hava kanallarını da kapalı konuma almak ciddi farkettiriyor :):)
Vti güzel gitmiş maaşallah :)
09:00 da
http://youtu.be/oxvZzFC7vzs
2,30 da ..