Evimin adresinide yazabilirim , kapiyi calarsiniz otomata basarim , cay kahve ne varsa icer konusuruz . Burda klavyeden laf cakan ben degilim.
Evimin adresinide yazabilirim , kapiyi calarsiniz otomata basarim , cay kahve ne varsa icer konusuruz . Burda klavyeden laf cakan ben degilim.
Sıkıntı top speed gitmek değil, top speedde uzunca bir süre gittikten sonra yavaşlarken boşa almak yağlamayı birden kesip o kadar ısınmış motorda / motor içinde dolaşan yağda, detenasyona sebep olabilir. O sıkıntı
izmir - çeşme çok uzun değil yine, Silivri - Edirne arasını ben arabayla her gelişimde ayak paspasta geçiriyorum neredeyse ki bu da min 180 max 208 yapıyorSigara içeceğim zaman yavaşlıyorum veya durup rolantide çalıştırıyorum..
Kesinlikle çeşme otobanının düz bir otobanla alakası yok , stock ( yay amortisör oem) araçlar bile sekebiliyor) bir aşağı iniyor bir yukarı çıkıyor falan baya eğlenceli![]()
-Fırat
otobandan silivri babaeski yolunda dip gaz fiat unoda 5.vites 5800 devirde gitmiştim.git gelde 1 depo benzin bitmişti.sene 2000-2001
eskiden soluksuz molasız dip gaz giderdim.benzin ucuzdu yol boştu radar yoktu.
Uzunluk farkı da var amaEdirne - İst arası 240 km, Silivri - Edirne ~ 200 km
Eğimli virajlı kısımlar da var ama tabi çok sert değil geneli düz sayılır..
Urla civarı olan kısmını seviyorum ben özellikle, rüzgar panellerinin olduğu bi yer vardı virajı 200-210 dönüyordum kuzenlerin Megane Coupe ile her gidiş gelişimdeSanırım Urla - Güzelbahçe arasında kalıyordu orası tam emin değilim şuan
Vag buluşması yapmışlar.
Eski bir video favorimdir.
http://youtu.be/EXhQyBhV9RE
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
iki araca da maşallah. vteci süren abiye ayrıca helal olsun. iyi cesaret kadranda 230 240 sabit gidip öndekinin 1 metre gerisinde gaz kesmemek.
200+ giden herhangi standart yürüyenli bir civicin yarattığı gerginliği söylemiyorum zaten![]()
hızlı ve öfkeli gibi olmuş bi biri geçiyor bi birimaşallah araçlara keyifli olmuş
Emniyet kemeri sizi koltuğa değil hayata bağlar!
Benzer bir uzun gidişi ben de bir ducati ile adapazarı istanbul arasında yapmıştım
Yol çok müsaitti , virajlarda ben yaklaşmadım , düzde de adam gibi yürüdük , keyifli keyifli geldik , sonra da gişelerde selamlaşıp ayrıldık herkes yoluna devam etti..
Ama şunu söyleyeyim , havalandırmayı iç sirkülasyona almak ve hatta hava kanallarını da kapalı konuma almak ciddi farkettiriyor
Vti güzel gitmiş maaşallah![]()
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
09:00 da
http://youtu.be/oxvZzFC7vzs
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)