Deneyenlere maşallah, ben cem abiye benzetemedim ama , herkez vb vtec dediği için doğru heralde, bende denemiştim cem abiyle, hiç tünel yapmadıydı, 2.köprü yolunda da her denemede 5 i kestiriyordu, bende çok bişey anlamadım bu denemeden , ama tünel olduğu aşikar, 306 tüneli bozmak için iyi çırpınmış, bide cem abi öyle arkadan çok yaklaşıp risk alacak tarzda araba kulanmıyor pek, emniyetli görmediği yerde bırakır genelde, belkide çok hırslandı bu denemede ayrı konu
http://www.techturkey.com/forum/videolar/179042-top_speedin_dibine_vuran_portekizliler.html
Bu konuda çogu video var![]()
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
iki aracada maşallah. vti tünel yapmış ama daha sonra şartlar eşitlenmiş başabaş gitmişler bence.
Mertcan sen benimle konuşurken uslubuna dikkat et , vtec in sahibi gelir beni bulur bir terbiyesizlik ettiysem al burayada yazayım bir sıkıntısı olan arar 05076974834
Evren abi burda tünel yapıldığını söylüyor herkes , bende gırgırına yazdım , kimseye saygısızlık etmek gibi bir düşüncem yok.
Uzun süre top speed gitmenin ne sakıncası var ki yağ sıcaklığı ve hararet ile sıkıntın yok ise?
Ben İzmir-Çeşme arasını otobanda hem 200.000km deki Laguna (200 altına düşmeden yokuş aşağıları 235) hemde sıfır km yazılımlı Golf 1.6TDI (200-225) gişeden gişeye gittim çok kez bir zararını da görmedim, faydasını gördüm.
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
Ben bir bölgesinden bahsetmiyorum otobanın, gişeden gişeye ayağımı kaldırmadan çok gittim 200+, isteyene bir video çekeyim GoPro verecek var mı İzmir deGiden de çok var ekstrem bişey değil yani.
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)