Anlayamadığımız bir iletişim şekilleri olmalı... Belki de bir tür meditasyon, belki bir ayin veyahut tapınma. Çok garip çok.
K.
motorların videosundaki sarı montlı scootercı çocuğa acıdır. Her wheelie yaptığında milleti kesio beni izliolar mı acaba diye. Yazıktır la kimse de alkışlamadı.
IN BOOST WE TRUST
adamlarda para olsa m3 le gelir zaten tamam adamda para yok diye asalamanıza gerek yok sizi rezil edicem gibi kelimeler olmamıs bence..
çoguda baba parası ile almamıstır o şahini...
hocam bi yandan haklısınız orda şahinler değilde e92 m3 ler dönseydi şimdi herkez burda maşallah yazıyo olurdu belki en başta bende yazardım ne döndüler be maşallah diye .( nasılda samimiyim gördünüz mü) insanoğluyuz işte hepimiz takılmayın fazla.. ama ayar oluyorum şu her köşe başında yanlayan şahinciler hele bi hava atışları var cidden komik duruma düşüyolar . yolda kendi halinde gidenlerin yanlicaz diye canını tehlikeye atmaları mevzusuna hiç girmicem .. siz düzgünce kulanıyosunuzdur aracınızı ona kimse bişey demez .
helal olsun adamlara sokakta orda burda milletin canını tehllikeye atacağına,bulmuşlar meydan dönüyorlar.keşke tüm şahinci arkadaşlarımız böyle olsa.
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)