Maşallah fpj mize çok emek verdik gece gunduz sonuç guzel oldu emeği geçen herkeze teşekkurler.
DR.ECU 207 GT
ATA MOTORSPORT
ben bu gune kadar kımsenın emegıne saygısızlık etmedım kendı emegıme asla ettırmem ve burdan alenı sekılde yazıyorum tekrar yarısmak ısteyen hangı thp olursa olsun 3 vıtes 100 km hızla gazlarız 250 de bıter..umıt pıyanın dukkanına gırer araclar sagdece sahıplerı basında yancılar dısarda durucak sekılde lıftte kanalda nos kontrolu yapar ustalar ve akabınde kurtarıcı yada bırbırıyle takıp mesafesınde yukarı cıkar yarısırız.kapı baca kaput bagaj sokmem sokulen aracla yarısmam sıdık degıl araba yarıstıtırım.
herkese hayırlı geceler
__ATA MOTORSPORT & ENGINEERING__
DR.ECU ---MOTUL --- EBC BREAKS
Başta kıymetli ustalarımızın ve Dr.Ecu ailemizin ellerine kollarına temiz yüreklerine sağlık
Mahmut abimin sabrına kesesine bereket
Sadece süre için çıktığımızda 100-200 bandında 1.6 thp de efsane olmaya devam edîcez inşallah.
Dr.Ecu AntaLya
Üstte yorum yapan abilerim olmuş farkla alakalı şimdi bize söylenen vites geçmediği ama tabiki biz bunu inandırıcı bulmadık sebepleride şöle zaten kornaya akıtılarak basılıyor biz 3 üncü vitesi bitirmeye yakınken hala yakınımızda ama sonrasında bırakıyor diğer aracın içerisindede kamera vardı arkadaşlar yayınlasılar dilerlerse hep birlikte izleyelim aslında işin özü bizim aracımız diğer araçtan daha güçlü allah nasip edersede yakın zamanda istanbula gelip bi dynoda gücümüzü görmek istiyoruz hem bi abilerimizi görelim![]()
Masallah surelere bende takildim.acilcasi serdarin Rc m5ile olsun yqvas halo ile ds3un denemesini izlemistim ustine bisetler koydu Bu fark degisik geldi diyelimki dev 7kusur degil Eski denemelerdeki rakipleri 11-12 kusur kosmuyordu ya neyse sasirdim farka video icin ise tek kelime siyah Rc harbi mermi ...masallah
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
şşşlaaa gelin baqim ds3 le ölçünüzü bi alak sizinatarmı yapıonuz lan
şaka bi yana tebrikler beyler güzel süre kazasız belasız denemeler gazlamalar
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Maşallah fpj yekesenize,emeginize sağlık.
Araba yarıştırıp sonuç görmekse maksat kemalcan yazmış doğru olan şartları.
Dbn ortada videoda 5 sonuna kadar basılmış oda ortada bırakan fpj değil dev olmuş.sahibi yazar sanırım neden bıraktıgını.
"Thp yapamazlar onlar anlamaz biz kingiz varsa thp de bizden üstün gelsin vs" dien arkadaşlara önce ds3 sonrasında fpj RC ile güzel cevaplar vermeye devam ediyoruz
Dr.Ecu
Masallah Arabamiza. Ufacik emeği gecen bile herkese tsk ediyorum. Cok emek ve zaman harcadık ama emeğimizin karsiligini sonuna kadar aldik.
Herkese tekrar Tsk ederim.
Gokturk 2'den 3' e atmani geri alip tekrar tekrar izledim masallah kardesim gercekten efsane olmus helal olsun..
Basta Mahmut abiyi atamotorsport'u ve diger emegi gecen herkesi tebrik ederim..
Fpj rc yi hp olarak cok merak ediyorum 400+ ustu oldugu kesin ama![]()
Para emek zaman ve tr de argesi yapilmayan ilkleri gerceklestirmesi adina forumun project cars kisminda konusunun olmasi gereken bi arac..
göktürk harbiden sarıp sarıp izliyorum bileğine sağlık kardeşim![]()
☻/
/▌
/ \
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)