Yapan ustalarına eline sağlık maşallah kazasız belasız daha hızlı süreler nasip olsun araçta yakıtlar nasıl peki pomba benzin mi yoksa yapılan özel bi karışım var mı iki araç içinde diyorum yanlış anlaşılmasın ...
Maşallah göktürk pilotaja diyecek birşey yok.Elinize kolunuza vaktinize emeğinize sağlık..Kazasız belasız cezasız gazlamalar.
Bu 207 bi harika dostum
☻/
/▌
/ \
Şimdi crx 5sn mi 6sn mi koşuyor 100-200 kafam karıştı
Ahmet
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
ben polemiklerin dışındayım ama şurda bi nokta koyalım emeğe her zaman saygım var DEV RC midir nedir hicbir zaman stage 3 cupra geçmedi geçemedi çakma kesme biçme videolarla geçtim ayağına kimse yatmasın Babalar gibi kepez üstünde video var 50 kişi gördü nasıl geçildiğini kimse cupra geçtim demesin kendini kandırmasın
serdal bu sefer saglam kayaya çarmış anlaşılan.. tps si bozuk typer gecmeye benzemiyor tabi...
dynojet w. Z1000SX
Normalde böyle durumlarda iki taraf birbirine öyle ya da böyle neden geçti geçildi bunun izahını yapar. O bozuktu bu ayarsızdı falan diye. Veya tebrikler der geçer. Ama garibime gitti bu sefer ne karşı tarafın şoförü ne de yakın çevresi hiçbir şey yazmamış
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)