Sanırım bilerek yapmadı üstüne kırıp çıkmak istedi ama arkası birden toprak'da kopunca vurdu bence![]()
Sanırım bilerek yapmadı üstüne kırıp çıkmak istedi ama arkası birden toprak'da kopunca vurdu bence![]()
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Tırın altından geçsin ümidi ile izledim ama coil yokki abimde... Alet yüksek...
VW Scirocco 1.4 TSI Twincharger - 2012
O kamyoneti 40 kere geçerdi Türk bir şöfor olsa sağdan emniyettenSonra aynısını kamyonete yapardım.
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
Ben durduktan sonra o kamyonetteki şerefsizi çıktığı deliğe sokmuştum. Hazımsız ne kadar insan var arkadaş. Benzerini bi golf yapmaya kalktı çift yönlü yolda. karşıdaki arabanın altına sokuodum en sonunda şerefsizi. Sonra özür diledi.
IN BOOST WE TRUST
Bilerek yapmış iyide yapmış, kasıtlı yapmasa zaten toprağa girmiş basar 2 metre ilerden çıkardı kamyonetin önüne, biçok kişinin yapmak isteyip yapamadığını yapmış![]()
Nasıl insanlar olduk anlamıyorum.. Ya o pick up'ın içinde çocuk vars..
şaka lan şaka çok iyi olmuş çokta güzel olmuş.. Ama bende arka tampondan tıklayıp döndürecek diye bekledim.. Herif direk üstüne kırdı.![]()
tam dayaklık..sonrasında ne oldu acaba![]()
Crm performance
Bilerek yapmadığı belli.
Yalnız ben arkadan itecek diye bekledim. Çünkü denemişliğim var ama benim aracım yavaştı. Öndeki anlayınca gazladı, yetişemedim. Bunun gibi değil tam ama el kol yapmıştı yol vermemişti iki saat.
Adami delirtmis resmen fakat camaro ayni hizde devam ediyo![]()
13 Suzuki Gsx-R 600
05 Honda S2000
13 John Cooper Works Gp Limited Edition
Facebook & Instagram /TomayRessamoglu
Aynen kesinlikle katılıyorum geçen gece başıma gelen bir olay sanırım Peugeot partner olması lazım aynı buna benzer yolvermeme durumu yaşadım ve isin sonunda adam araba cam bira şişesi attı ve kaçtı.Yanımda eşim vardı olmasa kesin karakolluk veya hastanelik olurduk.Dikkat ediyorumda bütün arızalı insan kılıklılar genelde bu tür araçlarda oluyor(tabiki düzgün insanlara diyecek sözüm yok) trafikte herkesin dikkat etmesini tavsiye ederim
İyi de kamyoneti kullanan sadece terbiye ediyor Camarodaki angutu.
Solda bir sürü araç arka arkaya giderken, sağdan gel geçip önlerine gir ? Bu mudur normal davranış olan![]()
Soldaki araçlar önleri dolu olduğu için takip mesafesiyle seyir halindeyken, sağdan gelir geçerim diyen akıllılara yol veriyor musunuz yani siz ?
Yolda çok farklı tanışırız böyle düşünenlerle![]()
-Fırat
Ha tamam önü açıldıktan sonra da gitmiyor hala delirtmeye çalışıyor , abartmasına gerek yoktu diyene katılırım. Fakat bu sağdan gelir geçerim diyenler 5-10 saniye ders istiyorlar..
-Fırat
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)