hmmm , 325 in yeri ayrıdır harika olmuş ellerinize sağğlıkkk
hmmm , 325 in yeri ayrıdır harika olmuş ellerinize sağğlıkkk
maşallah. çok güzel çalışma olmuş.
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
Turbosunu bilmiyorumda e36 kasa 325 motoru turbolandı,işletim sisteminide kendi yaptı.Detaylarını anlatmak isterse yazar kendisi.
www.egeturbo.com
Turbo asker
www.egeturbo.com
Turbo asker
mustafa abi yazar zaten buraya üyeliği vardı ama şifre kayıp halledince girip yazar ben girmeyim araya hiç
Ben ona uçan e21 diyorum maşallah allah yataklarına, piston kollarına ve turbo miline zeval vermesin.![]()
car cur olsun diye yazmıyoruz.Zamanında mustafa abi bu turboyu masamın üstünde gördü ben satma taraftarı değildim tamiri yok die.Mustafa abide beğendi aldı taktı arabasını yürüttü.Niye bu kadar büyültüyorsun konuyu anlamadım gitti Çok ar sini merak ediyorsan ulaş ona sor abi yada o kendi buraya yazar zaten.
www.egeturbo.com
Turbo asker
gerginliğe gerek yok yahuu turbom arastırdıgım kadarı ile 60 a/r ecusu ise şu anda remaping yaptık ortalama bir ayar ile yürütüyoruz aslında tam bitmiş sayılmaz birazdaha iyi bir ayar için ugrasıyoruz (respect) aslında üyeliğim var fakat şifremi kaybettım mail deişikliği sebebi ile yenisini de alamadım yeni bir şifre verebilecek arkadaşa şimdiden teşekürler kullanıcı adım RESPECT
konuyu başından okuduysanız tool arkadaşımız a/r ölçüsü sormuş hatta ufak bir gerginlik olmuş bu bakımdan yazdım ar t4 flanş var turbomda pal çaplarımı hiç ölçmedim en kısa zamanda ölçer yazarım birde ilk kez yazdıgınız birisine yahu diye yazınca garip oluyor biraz![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)