Genel polis ortalamasına göre daha beceriklidirler belki...
taksimin göbeğinde polise ateş açıp "KOŞARAK" taksim meydanından kaçan kadını yakalayamamak bir yana bulamamak varken,
adamların yaptığı bir başarı yine bence...
yargısız infaz yapmayalım.
Genel polis ortalamasına göre daha beceriklidirler belki...
taksimin göbeğinde polise ateş açıp "KOŞARAK" taksim meydanından kaçan kadını yakalayamamak bir yana bulamamak varken,
adamların yaptığı bir başarı yine bence...
yargısız infaz yapmayalım.
Loading...
Fast and the Furious 7 den sonra devam olarak çekilecek. filmin adı Es Es 8 olucak arkadaşlar. Brian hak yolunda ilerliyor. Bilmeden konuşmayalım.
74 model sehpa...
Burada laf söylenmesinin sebebi zaten koşarak kaçanlardan da ötelere müdahele edilmeyip, modifiyeli araba sahibi için böyle bir kurgu olması, he bu kurgu modifiyeye dönük değil denicekse de o zaman basit bir detay ile vurgulanır olay ..bi arada egsoz konusunda fotolar vardı masada duran egsozlar vs.
kaldı ki kaç tane şöför var gerçektende sırf modiifiye yüzünden bu kadar kaçan...
Bi ara terli diye bir kısa film vardı onu da izlediğimde aynı gereksiz gülümseme gelmişti yüzüme...
Bence bu polislerin %90'ı Hondacı, hiçbiri laf kaldıramıyor. Yorum yapmaya korkuyorum, 'Siz evde rahat uyuyun diye..' başlayan cümleler havada uçuşacak sonra.
yanlız afr iyiymiş subaruda dip gazda 11.5ayarı d.r mu yapmış acep
![]()
'' Titremene gerek yok, ben kral değilim. Kureyşli kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum..!!'' Hz.Muhammed s.a.v
Eskişehirimizin Emniyeti seviyo böyle uğraşmayı, trafik kilit olunca hiçbiri ortada olmaz anca film çeksinler
Subarulu uyusturucu saticisi videosu mu? cok inadirici olmus....
Men plan God laughs...
I have reset it....Aal izz well....
Posrche 959 Driver's Manual Nickli Üyeden Alıntı
Bunda bu kadar dalga geçecek ne var onu çözemedim aynı prodüksiyonu kv diye senelerce ayıla bayıla izledik bu memlekette...
Uyuşturucu bahane Sti spoilerdan bağlayacaklar arabayı...
Herif pisligin teki cikti Riza baba![]()
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG-Golf7 1.6TDI
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)