Kimse neden sosyal mesaj vermior cunku adamlarin hicbiri millete 0 gecicem diye kasmamis, goruntu kirliligi olusturmamis![]()
Kimse neden sosyal mesaj vermior cunku adamlarin hicbiri millete 0 gecicem diye kasmamis, goruntu kirliligi olusturmamis![]()
valla onubunu bilmem sinirlenince aynı ben bu arada adam bayaa iyi kullanıo...![]()
kadett e-astra gsi-fiat turbo-kadet turbo-bmwe21 323-honda civic n/a-ford sierra n/a-honda integra n/a-ford sierra rs500-honda integra turbo-bmw e30 n/a-mercedes c180-bmw e36 compact turbo loading...
Bence de 350z ci abi fazla heyecanlı, ya da o araçla, dreksiyonla öyle oynamak gerekiyordur tam bilmiyorum. Yol ve trafik harika...
Ama olmaz ki böyle bu ne ya? Konu 4 sayfa olmuş hala ''ah trafikte denk gelse bariyere sokarım'' diyenler daha gelmemiş.![]()
En son böyle olduğunda millet video çekip çekip birbirine diss atmıştı 2-3 sene önce yaz aylarıydı sanırım![]()
İşte bana böyle videolar ile gelin.Bıktık vallahi gazlıyorum diye 80-100 hp arabalar ile yanına geldiği arabayı 30 saniyede geçemeyen yavaş videolardan. Videonun izlenebilmesi için ortalama trafik hızından en az %30-40 daha hızlı olman gerekiyor.
Bu arada yol çok iyimiş. Ayrıca şerit araları metrobüs yapılmadan önceki E5 gibi. Efkarlandım.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
"iyi pilotaj" kelime öbeğinin üzerimdeki etkisi, kırmızı rengin boğalar üzerindeki etkisiyle, kırmızı donun abazanlar üzerindeki etkilesinin birleşimi gibidir. bunun başlığa yazılmış olması ise beni,ezik egomu hepten çileden çıkarttı. Hemen konuya girip ben daha iyisini yaparım ya da en azından benim zikim küçük ama türklerinki kocaman demek istedim. 2 sayfa msj yazıldığını görünce, bizim çılgın türkler yazacağım herşeyi yazmıştır diye de inceden bi hüzünlendim.
Sonra videoyu izledim ve sırasıyla bir klasiği yerine getirdim.
- video hızlandırmamı diye kontrol
- "XX saniyesinde açığı yakalayamamış ; ))" diyebilmek için saniye saniye videoyu izlemek
Madem herifin pilotajı için bişey bulamıyorum o zaman B planı :
pislik adam insanların hayatını niye riske atıyorsun!!!
Tek söz söylenebilir, Kesici Sesi mükemmel
kaza yapsada radyo moral fm e geçse diye bekledim ama olmadı
İşte bu ya. Madem bir şey yapıyorsun, hakkını ver.
Düzgün çekim mi? Kesinlikle. Kamerayı başa bağlama olayı çok iyi olmuş.
Saçma sapan müzik var mı arka planda çalan? Hayır.
Egzoz ve kesici sesi zaten mest ediyor insanı, trafiğin ve yolun durumunu zaten konuşmaya gerek yok. İnşallah daha fazla video çekerler.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)