Adamın trafiğinden çok şeritlere takıldım ya 6-7 şerit neyy laaan çok sevdim
Printable View
Adamın trafiğinden çok şeritlere takıldım ya 6-7 şerit neyy laaan çok sevdim
güzel paylaşım ;) yollarda çukursuz tabi misss
Kesinlikle çok tehlikeli ve de yanlış bir durum. Kimsenin hayatını tehlikeye atmaya hakkınız yok. Ben kesinlikle tasvip etmiyorum. Yönetime söylicem kaldırsınlar videoyu. Onun yerine belgesel filan koysunlar.
Derdim ama videoyu izleyince işler Değişti :D O nasıl bir sestir öyle :D
Pilotaj çok iyi ama bir o kadarda adamın kamerasının göz yanıltması var burda.
Deneme video larında da aynı muhabbet oluyor, GoPro gibi 180* çekim açısına yakın kameralarda mesafeler ve görüntü realistik olmuyor. 2 boy geçilen araba sanki 4 boy geçilmiş gibi oluyor
Aynı şekilde bu 350Z video sunda dikkat edin, arabaların yanından geçerken sanki ışınlanıyormuş gibi oluyor. Adam arabalara yaklaşıyor bi noktadan sonra sanki adam 300 le makasa giriyor gibi geçiyor yanından arabanın.
Tekrar söylüyorum bende izlerken çok keyif aldım. Adamın kullanışı arabanın sesi vs ama gerçekçi olarak izlemek istiyorsanız sağdan soldan kapatın görüntüyü yani soldan yan camı, sağdan da dikiz aynasına kadar bide öyle izleyin. Araba bi anda daha yavaş gözükücek
Aren in başka bir video su
https://www.youtube.com/watch?v=Z3AfT9NE9Gk
Drift videosu çok iyi yaaa, hele giriş yaparken terse koyup düzeltmesi efso olmuş adam iyi iyiiiiiiii :)
Drift videosu; Bir Eray Yümsel değil :hehe::hehe::hehe:
Evet son videoyla beraber 350z fiyatlarına temizinden bi 20 lira daha ekleriz :D
Kahrolası Brezilyalılar. Evet E5'ten ve Tem'den cevap bekliyoruz nerde makas king İstanbullular??? Uluslararası Platformda gerilere düşüyoruz bu ayıp İstanbulun, bu ayıp hepimizin!!111!!!!11!!
aslında trafik aşırı yoğun değil o yüzden bu trafikte yapılabilir hareketler bence ama istanbulun kalabalık trafiğinde bunu yapmak biraz magandalık olur çarpsan kendine değil çarpacağın adama yazık :D
2003 2004 e5 i cok deliliklere sahit olmustur,herzaman idda ederim istanbulun ciddi anlamda trafikcileri dunyada ilk siradadir
Ozaman utuler cekiyodu video :) bide nedense video kulturu yoktu hic,sanirimki zaten cekicek edavat olmayinca cekmiyorduk.
Mikailcim :)
o günlerden kalan (hemen hemen o günler) benim bildiğim bir bu war...
ama STP selçuğun dediği gibi eskiden video çekmek için hiçbişey yoktu,, 2002-2006 arası harbi efsaneydi.
https://www.youtube.com/watch?v=viwklSPLAb0
arkadaslar vıdeonun ılk basında 7.sanıyeye kadar calan sarkının ısmını bılen varmı acaba ?
33. saniye yeterli :) Müzik eklenmemesi ve aracın sesinin çok net gelmesi videoyu dahada güzelleştirmiş :)